Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Merken algemeen

Op Huisdierenbazaar.nl verkopen wij producten van tientallen verschillende, gerenommeerde merken. Deze merken zijn speciaal ontwikkeld voor huisdieren. Voor de voeding betekent dat dat er alleen gezonde en diervriendelijke ingrediënten in verwerkt zitten. Speeltjes, manden, riemen en dergelijke zijn aangepast aan de behoeftes van uw huisdier(en). Zij zullen er plezier aan beleven en u hoeft zich geen zorgen te maken om hun veiligheid. Graag vertellen wij van Huisdierenbazaar u wat meer over de merken die u bij ons in de webshop kunt kopen.

Merken algemeen: voer

Dierenvoer is een basisproduct en datgene wat u altijd in huis moet hebben wanneer u huisdieren heeft. Veel van onze klanten komen dan ook naar de webshop om voer voor hun geliefde dieren te kopen, vooral omdat er bij ons ontzettend veel keuze is. Niet alleen aan hondenvoer en kattenvoer, maar ook in voer voor andere huisdieren. Wij geloven dat voer er niet alleen toe dient om de maag te vullen, maar ook moet bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van huisdieren. De voermerken die wij verkopen vinden dat ook. Zou er een grove indeling gemaakt moeten worden in deze merken, dan zouden we uitkomen op drie categorieën: gezondheidsvoer, voer op wetenschappelijke basis en voer op biologische/natuurlijke basis.

Prins dieetvoeding en Beaphar behoren tot de categorie ‘gezondheidsvoer’. Prins dieetvoeding is net als het bekende Hill's een merk dat voer ontwikkelt speciaal gericht op een specifiek voedingspatroon voor uw hond of kat. Het zijn dan ook merken die aangeraden worden door dierenartsen. Huisdierenbazaar is één van de gelukkige dierenspeciaalzaken in Nederland die dieetvoer mag verkopen.

Merken algemeen

Ten slotte te vinden in de categorie ‘voer op biologische/natuurlijke basis’: Orijen, Acana, Biofood, Witte Molen, Royal Canin en Naturea Naturals. In dit voer zitten alleen biologische, uit de natuur verkregen producten, dus geen kleur-, geur- en smaakstoffen. Het merk Biofood houdt niet alleen rekening met de gezondheid van huisdieren, maar ook met mens en milieu. Het productieproces en transport verlopen op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze. Naturae Naturals wil zich zoveel mogelijk richten op het natuurlijke dieet van honden en katten, die uiteindelijk toch carnivoren zijn. Witte Molen richt zich dan juist weer op knaagdieren en vogels, die vooral granen en bestanddelen van planten in hun dieet nodig hebben. Royal Canin is een wereldwijd bekend merk dat niet alleen kijkt naar een algemeen dieet voor honden en katten, want de producenten geloven dat geen enkel dier hetzelfde is. Ze kijken naar de leeftijden van dieren, maar ook naar hun levensstijl.

Merken algemeen: overig

Huisdierenbazaar zou geen dierenspeciaalzaak zijn als zij geen gevarieerd aanbod had. Daarom richten wij ons niet specifiek op voer, maar verkopen wij zo’n beetje alles wat uw huisdier nodig zou kunnen hebben. Een veelvoorkomend probleem bij honden en katten zijn vlooien en teken. De producten van Advantix, Bolfo (met hun bekende lijn Bolfo Gold), Frontline en Pestigon helpen uw huisdier van deze nare beestjes af door middel van pipetjes, tabletten of vlooienbanden. Het bekende merk Beeztees levert u allerlei leuke en praktische accessoires zoals speeltjes, borstels en hondenriemen. Lees ook eens over Beeztees vachtverzorging. Petlando, SnObbs, Napzzz en Scruffs zijn dan weer gespecialiseerd in manden en ligkussens waar uw huisdier heerlijk op kan slapen en Designed By Lotte en Lex en Max gaan hier net weer wat verder in, want zij ontwerpen luxe slaapplekken die uitstekend in uw interieur passen. Of wat dacht u van het Peewee Kattenbaksysteem, die het verschonen van de kattenbak een stuk eenvoudiger en hygiënischer maakt?

Andere merken die wij verkopen zijn bijvoorbeeld Curver, een merk dat onder andere plastic hondenmanden maakt. Om het uitlaten van uw hond makkelijker te maken hebben wij lijnen en tuigjes van IDC Julius K9, EzyDog, Flexi en de Innopet hondenbuggy. Ook als het gaat om speelgoed hebben wij goede merken in de aanbieding. Denk aan Sumo hondenspeeltjes of de grappige diertjes van Coockoo. En als uw hond dan lekker gaat uitrusten, kan hij op zijn Boneguard hondensnacks knagen. Voor katten hebben wij nog onder andere de krabmeubels van EBI (Europet Benia) en de omgevingssprays van Felisept.

Merken algemeen online kopen op Huisdierenbazaar.nl

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van merken die u kunt tegenkomen in de webshop van Huisdierenbazaar.nl. Er is werkelijk zoveel keuze dat het allemaal te veel is om op te noemen! Wij bevelen u van harte aan zelf eens rond te gaan kijken op onze site en de voor u relevante producten op te zoeken. Op onze homepage zijn onze producten overzichtelijk opgedeeld in categoriepagina’s, zodat u direct doorgeschakeld wordt naar de productpagina waar u wezen moet. Bij ieder product staat een uitgebreide omschrijving over het doel van het product en waar het precies uit bestaat. Bestelt u een product bij ons, dan heeft u het als het goed is binnen twee werkdagen al in huis.

Merken algemeen online kopen op Huisdierenbazaar.nl

Bestellen via Huisdierenbazaar.nl is eenvoudig, snel en goedkoop én u hoeft er de deur niet voor uit! U hoeft zelf niet meer te slepen met zware zakken en u kunt dus ook grote hoeveelheden bestellen, zodat u een voorraad heeft. Een specifiek product nodig? De kans is groot dat wij het in huis hebben. Dus geniet vanaf nu van de kwaliteit en de service van Huisdierenbazaar.nl!