Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Naturis

Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen , zonder te veel mooie praat, dure zakken, reclamecampagnes of dure vertegenwoordigers. Het is natuurlijk voer, in alle mogelijke opzichten. Het voer zelf bestaat uit natuurlijke producten, zoals vers vlees en vis, zonder synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur-, smaakstoffen en anti-oxydanten. Simpel voer voor een schappelijke prijs, zoals wij van Huisdierenbazaar.nl graag zien. Het hondenvoer is ontstaan in samenwerking met dierenartsen, fokkers en voedingsdeskundigen om op die manier een zo eerlijk mogelijk product te krijgen met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Op deze webpagina leest u meer over het merk Naturis en het hondenvoer  dat hij ontwikkelt.

Naturis: natuurlijk hondenvoer

Naturis levert zowel hondenbrokken als worsten voor honden. Het droogvoer is geschikt voor dagelijks gebruik. Naturis produceert verschillende lijnen hondenvoer, want geen enkele hond is hetzelfde. Sommige honden hebben meer nodig van een bepaalde voedingsstof dan andere. Puppies hebben voer met een andere samenstelling nodig dan oudere honden. Ook zijn er honden die kampen met allergieën  of andere overgevoeligheden, bijvoorbeeld voor granen of gluten. Belangrijk is dat u uw hond niet meer dan de maximale voorgeschreven hoeveelheid brokken per dag geeft. Gelukkig staat er op Huisdierenbazaar.nl, op de pagina van Naturis hondenvoer, een tabel met daarbij het aantal gram voer dat een hond van een bepaald gewicht per dag mag hebben.

Naturis: de garanties

Naturis garandeert u de nieuwste productiemethodes, topkwaliteit voor een schappelijke prijs en minder voederen door de hoge opname van de voedingsstoffen. Tevens garandeert hij u een constante en blijvende kwaliteit van de grondstoffen, die elke kwaliteitscontrole doorstaat. Blijvende hoogwaardige grondstoffen zorgen er voor dat Naturis Hondenvoer zeer goed verteerbaar is waardoor u minder dient te voeren en er ook minder afvalstoffen zijn. De brokken worden nog voor ze de maag bereiken afgebroken, wat alles heel wat eenvoudiger maakt voor het verteringsstelsel. Maag- en darmproblemen, waar honden wel last van kunnen hebben, worden zo voorkomen. De voedingsbehoefte wordt sterk beïnvloed door de mate van activiteit van de hond, desondanks dient men van Naturis Hondenvoer zeer weinig te geven.

Het is zeer belangrijk dat u zeker het voedingsschema aanhoudt, want te veel voeren is vaak de oorzaak van vele darm- en huidproblemen. Hieronder volgen nog een aantal garanties die Naturis meegeeft aan al zijn brokken: de brokken zorgen voor minder en stevige ontlasting, zijn van premium kwaliteit en zijn rijk aan omega 3 en 6 vetzuren. Verder moeten de brokken droog geserveerd worden en moet het vochtgehalte van uw hond op peil gehouden worden met genoeg drinkwater. Zorg ervoor dat u uw hond iedere dag van een verse bak water voorziet. Als u zich aan deze voorschriften houdt, dan zal het voer van Naturis  zijn werk kunnen doen.

Lees ook eens over onze andere merken hondenvoer , zoals Barca , Prins , Riverwood , Smolke of Profine .