Naturis dierenvoer


Naturis dierenvoer

Wat maakt een merk dierenvoer bijzonder? Er zijn zoveel verschillende merken die hetzelfde beloven, ongeveer dezelfde filosofie presenteren, dus wat kan een enkel merk nog bieden wat niet al eerder is bedacht? In tegenstelling tot wat u misschien denkt, zijn de merken die op Huisdierenbazaar.nl worden verkocht toch in staat zich van elkaar te onderscheiden. Merken als Prins, Smølke, Farmfood, Greenheart, Riverwood, Acana en Naturis dierenvoer hebben allemaal iets unieks. Wat is precies de filosofie van Naturis en waarom is dit belangrijk? Voor nader begrip kunt u alleen al kijken naar de naam van het merk. Met zo’n naam kunt u ervan uitgaan dat het voer dat Naturis ontwikkelt natuurlijk is.


Naturis dierenvoer: de filosofie

Natuurlijk voer, zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen: dat is het voer van Naturis. Het voer van Naturis wordt ontwikkeld in Belgie en is sinds jaren een begrip in de wereld van dierenvoeding. Om die status te bereiken heeft Naturis geen ingewikkelde recepten of formules hoeven bedenken: integendeel, Naturis dierenvoer staat voor natuurlijkheid in alle opzichten. Zijn voer is simpel, er komen geen ingewikkelde technische snufjes aan te pas. Wel doet Naturis grondig onderzoek naar wat honden en katten wereldwijd nodig hebben in hun dagelijkse voedsel. Daarbij schakelt hij regelmatig andere professionals in. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dierenartsen en fokkers. Merken als Prins, Natural Health, Profine, Canagan, Nutram, Carnilove en Applaws, merken die we eveneens in de webshop verkopen, doen dit ook.

Naturis dierenvoer

Waar hebben honden en katten het meest behoefte aan? Wat moeten zij iedere dag binnenkrijgen om gezond en gelukkig te blijven? Dat zijn vragen die Naturis zichzelf stelt. Waar geen enkel merk dierenvoer onderuit komt, is dat er vlees moet worden toegevoegd aan het voer. Honden en katten zijn van nature immers carnivoren. Helaas willen goedkopere merken weleens gebruik maken van smaakmakers, in plaats van echt, vers vlees aan hun voer toe te voegen. Dat is bij Naturis absoluut niet het geval. De brokken van Naturis hondenvoer en kattenvoer bestaan voor het grootste gedeelte uit vers vlees, aangevuld met natuurlijke vitaminen en mineralen. Deze zijn onder andere te vinden in groente. De brokken van Naturis zijn dus een uitgebalanceerde maaltijd, verpakt in kleine hoeveelheden!

Naturis dierenvoer online

Naturis dierenvoer kopen in de webshop van Huisdierenbazaar.nl

Bent u inmiddels overtuigd dat Naturis het merk voor u is? In onze webshop kunt u verschillende producten van Naturis voor de hond kopen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende lijnen: voerzakken bedoeld voor specifieke honden. Er is bijvoorbeeld een speciale lijn hondenvoer voor puppy's. Zelfs honden die last hebben van allergieën kunnen genieten van de heerlijke, voedzame brokken van Naturis. Ook voor andere gerenommeerde dierenvoermerken zoals Kennels Favourite, Prins, Carocroc, of snacks van Braaaf en CASA-FERA kunt u in de webshop terecht.

Naturis dierenvoer kopen in de webshop van Huisdierenbazaar.nl

Naturis dierenvoer assortiment