Orijen

De naam Orijen spreek je uit op z’n Engels als “Origin”. De ‘origin’ waar het hier over gaat is de natuur, waar honden en katten oorspronkelijk vandaan komen. Het dierenvoer van Orijen probeert zo goed mogelijk de natuurlijke voedingsbehoefte van wolven en wilde katten na te bootsen. Volgens de filosofie van Orijen kunnen we misschien honden en katten wel eeuwen lang hebben gefokt tot huisdieren, maar hun voedingsbehoefte is in de tussentijd nauwelijks veranderd. Daarom is Orijen zoveel mogelijk gelijkend aan dit natuurlijke voedsel.

Orijen: hoge kwaliteit natuurlijk voedsel

Orijen is trots op de reputatie die ze hebben en werken hard om die te houden. Een van de kwaliteiten waar Orijen bekend om staat, is dat hun onderzoek naar recepten en hun productieproces nooit uitbesteed wordt aan derden. Het dierenvoer van Orijen wordt gemaakt in de keukens van Orijen zelf. Op die manier garandeert dit merk een veilig productieproces dat nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

In deze keukens wordt enkel het dierenvoer van Orijen en Acana (Dat onderdeel is van hetzelfde bedrijf) geproduceerd. Orijen maakt geen dierenvoer voor andere merken. Ze houden hun eigen productieproces scherp in de gaten en besteden liever daar hun aandacht aan, dan aan het maken van heel veel verschillende soorten hondenvoer. Het gaat hier dus echt om een passie voor het voer van Orijen en Arcana.

Orijen

Orijen dierenvoer in verschillende smaken

Dat Orijen slechts zijn eigen dierenvoer maakt in zijn keukens, betekent natuurlijk niet dat er maar weinig variatie bestaat in het voer. Zo is Orijen hondenvoer bijvoorbeeld te koop met een mix van vis, vlees en ei als proteïnebronnen, maar er is ook Orijen hondenvoer met alleen vis of juist met alleen wild vlees. Op de verpakkingen van Orijen dierenvoer is te zien welke soorten vlees of vis erin verwerkt zitten.

Ditzelfde geldt voor Orijen kattenvoer. Ook hier staat op de verpakking vermeld van welke dieren het voer gemaakt is. Naast de verschillende smaken verkoopt Orijen ook speciaal kattenvoer voor kittens en hondenvoer voor puppy’s. Jonge huisdieren hebben nu eenmaal een andere energiebehoefte dan volwassen dieren.

Orijen online kopen

Het dierenvoer van Orijen is online te koop en wel in onze online dierenwinkel. In onze catalogus vindt u zowel Orijen kattenbrokken als hondenbrokken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. We verkopen kleine verpakkingen – handig wanneer u dit merk voor het eerst probeert en nog niet weet hoe uw hond of kat erop gaat reageren – en grotere verpakkingen, die dan weer perfect zijn als uw hond of kat al helemaal gek is op dit dierenvoer.

Orijen is zeker niet het enige merk in onze dierenspeciaalzaak. Naast het eerdergenoemde Arcana, verkopen we ook dierenvoer van onder andere Royal Canin, Canagan, Nutram, Greenheart en veel meer!

Orijen online kopen

Orijen assortiment