Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Parkietenhok

Uw parkiet gunt u natuurlijk een stevige en mooie parkietenkooi, waarin dit fraaie en vrolijke huisdier helemaal tot z'n recht komt. Voor een parkietenkooi kunt u terecht in de webwinkel van Huisdierenbazaar, waar talloze dierenbenodigdheden online worden aangeboden, van vogelvoer tot vogelspeelgoed, en dus tot parkietenkooi!

Parkieten in een kooi

Parkieten zijn natuurlijk echte vliegers, die u probleemlos los kunt laten in huis, maar ze moeten natuurlijk ook een kooi hebben. Die kooi zullen ze dan ook gaan zien als een stukje eigen territorium. Parkieten gebruiken hun kooi dan om te eten, te drinken en om te slapen. Zo houdt u uw parkiet ook veilig binnen als de buitendeuren open staan.

Parkietenhokken ruimte

Een goed parkietenhok is ruim genoeg voor uw parkiet, het dier moet er toch in heen en weer kunnen fladderen en zich kunnen roeren als het eet of drinkt. Zo voelen parkieten zich het veiligst. De parkietenkooien die wij bij Huisdierenbazaar.nl verkopen bieden uw parkiet dan ook die ruimte, dat is goed voor de gezondheid van uw vogel. Zo zal uw parkiet zich ook op z'n gemak voelen in het parkietenhok.

Als u de ruimte heeft kunt u echter ook een vliegkooi maken, in de tuin bijvoorbeeld. Hier komt meestal maatwerk bij kijken, maar in veel gevallen kunnen wij u dan toch van dienst zijn, bijvoorbeeld met materiaal, onderdelen en advies. Bekijk ons assortiment aan vogelspullen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ook voor parkietenhokken is Huisdierenbazaar de winkel waar u zijn moet!

Parkietenhok

Parkietenhok online

Huisdierenbazaar heeft een grote dierenwinkel in De Rijp, centraal gelegen tussen Alkmaar, Amsterdam, Zaanstad, Purmerend en Hoorn. Daar kunt u altijd langs komen, natuurlijk voor producten voor uw huisdier. Maar wij zijn er ook online. In onze webshop kunt u een parkietenhok bestellen, maar ook vogelkooiaccessoires, zoals voer- en drinkbakken. Natuurlijk verkopen wij ook producten voor andere vogels, zoals kanaries of papegaaien. Als u vragen heeft kunt u ons ook via deze site bereiken. Zo makkelijk is winkelen bij de Huisdierenbazaar!

Parkietenhok online