Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Poezenspelletjes

Katten lijken soms erg ontspannen en zelfs luie dieren te zijn: ze zijn slechts een paar uur per dag wakker en dan alleen maar om te eten. Niets is echter minder waar. De meeste katten vinden het heerlijk om uitgedaagd te worden om een prooi te vangen, of deze nu echt is of niet. Kijkt u maar eens wat er gebeurt wanneer u met een zaklamp op de muur schijnt. Bij typische poezenspelletjes worden katten gestimuleerd om hun jachtinstinct te gebruiken en ze kunnen zichzelf er uren mee vermaken. Huisdierenbazaar.nl verkoopt verschillende soorten kattenspeeltjes waar uw kat zelf of samen met u mee kan spelen.

Soorten poezenspelletjes

Basisspeelgoed dat het altijd goed doet bij katten is het simpele balletje of muisje dat de kat zelf moet proberen te vangen. Meestal zijn deze simpele speeltjes aantrekkelijker gemaakt door er bijvoorbeeld een belletje in te stoppen, waardoor meerdere zintuigen tegelijk worden aangewakkerd. Maar tegenwoordig zijn er ook plastic tunnels waar lichtgevende balletjes in zitten, die door slechts een klein duwtje ertegenaan te geven blijven doorrollen. Doordat de balletjes blijven bewegen en elkaar wegduwen zal uw kat er nooit één te pakken kunnen krijgen, wat het spel voor hem of haar interessant houdt. Er is zelfs een versie met een muis van het merk FroliCat Pounce, waarbij de muis onvoorspelbaar heen en weer beweegt en zichzelf verstopt, zoals een echte prooi ook zou doen.

Wilt u zelf ook iets leuks om naar te kijken? Dan zijn er altijd grappige kattenspeeltjes zoals die van Grumpy Cat te koop. Zo heeft uw kat plezier en u zelf ook.

Poezenspelletjes

Wij merken dat kruiptunnels en hengels/touwtjes onverminderd populair blijven. Katten houden ervan om zich in krappe ruimtes te wurmen, dan voelen zij zich veilig. Onze kruiptunnels zijn hier perfect voor. Hengels en touwtjes zijn een poezenspelletje dat uw kat niet alleen kan spelen: er is iemand nodig die het touw vast kan houden en eraan kan trekken. Bij dit spel kruipt u in de huid van de prooi en maakt u onverwachte bewegingen. Hoe ruwer het spel, hoe fanatieker uw kat wordt! Vooral voor jonge katten is het belangrijk dat zij veel spelen, want zo leren zij het verschil tussen spel en zelfbescherming.

Poezenspelletjes online kopen op Huisdierenbazaar.nl

In onze webshop kunt u de beste kattenspeeltjes kopen voor een lage prijs. Ook andere producten voor katten, zoals kattenvoer en krabpalen kunt u bij ons kopen. U vindt op onze site ook gecombineerde speeltjes, zoals een krabpaal met een extra spelletje eraan. Bestelt u vandaag, dan heeft u uw bestelling binnen twee werkdagen al in huis. Het scheelt u in ieder geval een uitstapje naar de dierenwinkel. Onze professionele productomschrijvingen leveren u de informatie die u nodig heeft, zodat u zeker weet dat u de juiste soort poezenspelletjes aanschaft voor uw kat!

Poezenspelletjes online kopen op Huisdierenbazaar.nl