Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Prins speciale voeding


Een van de belangrijkste onderdelen van een gezond leven, is gezonde voeding. Dat geldt niet alleen voor mensen, maar zeker ook voor huisdieren. Het is daarom vaak geen goed idee om uw hond of kat het meest goedkope hondenvoer of kattenvoer te geven. Zeker voor huisdieren die wat gevoeliger zijn, is het goed om u eens te verdiepen in speciale voeding. Hieronder valt bijvoorbeeld Prins speciale voeding. Speciale voeding kan een uitkomst bieden voor huisdieren die last hebben van overgewicht, een gevoelige maag of andere lichte klachten, waar geen echt dieetvoer voor nodig is.

GRATIS VERZONDEN!
Prins VitalCare Dieetvoeding Hypoallergic Moderate Calorie 5 kg.
€ 48,25
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (DHL)
Prins ProCare Croque Dieetvoeding Gastro Intestinal Low Fat 3 kg
€ 22,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (DHL)
GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Dieetvoeding Huid en Darm Hypoallergeen 15 kg
€ 70,25
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (DHL)

 
 

Wat is het verschil tussen dieetvoer en speciale voeding?

Prins wordt op onze site vooral aangeprezen als fabrikant van dieetvoer en het dieetvoer van Prins is ook zeker van hoge kwaliteit. Prins heeft echter ook erg goede speciale voeding voor honden en katten. Maar wat is nu precies het verschil tussen dieetvoeding en speciale voeding? Het onderscheid tussen deze twee ligt eigenlijk bij de dierenarts. De term ‘dieetvoer’ wordt gebruikt voor dierenvoer dat door de dierenarts voorgeschreven wordt. Het is vaak ook veel meer gericht op de aanpak van een kwaal. Zo heeft Prins bijvoorbeeld dieetvoeding voor katten met artrose of dieetvoeding voor honden met diabetes.

Speciale voeding is meer algemener dan dieetvoeding. het zal ook niet door een dierenarts voorgeschreven worden als onderdeel van een behandeling. Wel kan het aangeraden worden om een seniore hond, of een kat die net gesteriliseerd is, speciale voeding te geven. Ook kan speciale voeding bij sommige allergieën een uitkomst bieden, bijvoorbeeld als uw kat of hond allergisch is voor graan of gluten. Speciale voeding is dus in feite dierenvoer dat wel gericht is op een bepaalde leeftijd, conditie, ras of ander kenmerk, maar niet het genezingsproces van een ziekte ondersteunt.

Speciale voeding van Prins

Zoals we al kort noemden, staat Prins bekend als een erg goede dierenvoeder, met een scherp oog op de gezondheid van huisdieren. Prins is een Nederlands merk, wat voor veel van onze klanten al direct vertrouwd aanvoelt. Bij Huisdierenbazaar hebben wij ook veel vertrouwen in dit merk. Het dieetvoer van Prins heeft een vergelijkbare kwaliteit als bekende merken zoals Royal Canin of Hill’s dieetvoeding, maar dan voor minder geld. Als maker van gekwalificeerde dieetvoeding, is het niet zo vreemd dat Prins ook hoge kwaliteit speciale voeding aan kan bieden.

Prins heeft zowel voor honden als voor katten een enorm aanbod aan verschillende soorten speciale voeding. Voor het hondenvoer van Prins geldt daarnaast nog eens dat er meestal twee varianten van hetzelfde voer te krijgen zijn: geperste hondenbrokken en krokante hondenbrokken. Beide hebben zo hun voordelen. Geperste brokken liggen lichter op de maag en zijn makkelijker verteerbaar. Krokante brokken moedigen de hond aan om beter te kauwen. Waar geperste brokken dus handig zijn voor honden die snel maagklachten hebben, zijn krokante brokken juist geschikt voor honden die hun voer te snel opschrokken.


De producten van Prins

Speciale voeding van Prins is zoals gezegd een enorme verzameling en het is daardoor misschien niet altijd gemakkelijk om te vinden wat u zoekt. Toch, als u de namen goed bekijkt, is het vrij makkelijk te achterhalen waar een soort dierenvoer geschikt voor is. Sommige soorten hondenvoer of kattenvoer zijn bijvoorbeeld bedoeld voor kittens, puppy’s of seniore dieren. Ook voor honden en katten die een gevoelige maag hebben, een gevoelige huid of die een betere conditie kunnen gebruiken, is er speciale voeding van Prins.

Naast normale honden- en kattenvoeding heeft Prins ook graanvrij dierenvoer en zelfs hypoallergeen hondenvoer en kattenvoer. Wanneer uw huisdier dus een allergie heeft voor tarwe, graan of voor iets heel anders, kunt u bij Prins speciale voeding terecht. Hypoallergeen dierenvoer is zo samengesteld dat er zo min mogelijk producten in verwerkt zitten die een allergische reactie op kunnen wekken. Mocht uw hond of kat zelfs met hypoallergeen dierenvoer nog last krijgen van bijvoorbeeld huidproblemen of maagklachten, dan is het zeker een goed idee om eens langs de dierenarts te gaan.

GRATIS VERZONDEN!

Prins speciale voeding online kopen

U hoeft zich na het lezen van deze tekst waarschijnlijk niet af te vragen waar u Prins speciale voeding kopen kunt. Bij Huisdierenbazaar hebben we een ontzettend groot assortiment aan verschillende producten van het merk Prins. De zakken met Prins hondenvoer en Prins kattenvoer zijn bij ons in verschillende maten te kopen, waardoor u zelf kunt kiezen of u voorzichtig doet met een kleine zak, of juist in één keer groot inslaat. Grotere bestellingen worden gratis bezorgd, dus op die manier kunt u geld besparen als u een grote zak koopt. Natuurlijk is het bij een nieuw merk of een nieuwe smaak wel een goed idee om klein te beginnen.

Prins speciale voeding online kopen

Bent u benieuwd naar andere merken speciale voeding? Kijk op onze pagina's over CaroCroc speciale voeding, Canagan speciale voeding en Profine speciale voeding. Bij Huisdierenbazaar hebben we heel veel verschillende producten voor honden en katten in de aanbieding. Zo kunt u bij ons terecht voor hondenmanden, kattenbakken, krabpalen, halsbanden en nog veel meer. Huisdierenbazaar.nl is de online versie van onze fysieke dierenwinkel in De Rijp. Zo brengen we onze dierenspeciaalzaak naar de mensen thuis toe. Vindt u het juist leuk om in een echte winkel rond te lopen? Dan bent u uiteraard meer dan welkom in onze echte winkel!