Er komen geen producten overeen met de selectie.

Royal Canin

Royal Canin is een bekend merk van hondenvoeding en kattenvoeding. Dit merk heeft als belangrijkste standpunt dat geen enkele hond of kat hetzelfde is en daarom ook niet elke hond of kat hetzelfde voer nodig heeft. Honden met veel energie hebben ander voer nodig dan honden met weinig energie en katten met lang haar kunnen andere voedingsstoffen gebruiken dan katten met kort haar. Royal Canin erkent deze verschillen en houdt hier specifiek rekening mee in het ontwikkelen van het dierenvoer.

Royal Canin - speciaal voor elke hond of kat

Royal Canin let er bij het ontwikkelen van honden- of kattenvoer op dat elke hond of kat anders is. Hierbij wordt aandacht besteed aan vijf verschillende aspecten, namelijk: grootte, leeftijd, levensstijl, levensfase en ras. Het is eigenlijk best logisch dat deze aspecten invloed hebben op de voedingsbehoefte van een huisdier. Jonge katten en honden, die nog flink in de groei zijn, hebben uiteraard behoefte aan speciaal voer voor puppy's of voer voor kittens, waar ze extra energie van krijgen. Oudere honden, die niet zoveel meer doen, hebben juist meer baat bij voer voor seniore honden.

Ook de grootte en het ras van de hond zijn belangrijke onderwerpen bij het ontwikkelen van geschikte dierenvoeding. Grote honden en katten zullen meer eten dan kleine honden en katten, maar de kleintjes moeten wel genoeg van elke voedingsstof binnenkrijgen. rassen hebben meer onderlinge verschillen dan alleen grootte, zoals vachtsoort, maar ook karaktertrekken. Sommige rassen staan er nou eenmaal om bekend dat ze sneller of langzamer eten. Ook daar moet bij het maken en kiezen van het voer voor uw huisdier op gelet worden. Op deze manier maakt Royal Canin dus hondenvoer voor alle honden!

Royal Canin

Royal Canin kopen bij Huisdierenbazaar

Het uitgebreide assortiment van Royal Canin mag uiteraard niet ontbreken in onze webshop. Huisdierenbazaar is er trots op de beste merken te verkopen en wij geven u dan ook graag wat meer informatie over de merken die wij aanbieden. Bekijkt u bijvoorbeeld ook eens onze pagina's over Prins dierenvoeding, Smølke hondenvoer of Smølke kattenvoer, CaroCroc hondenvoer of CaroCroc kattenvoer, Schesir honden- en kattenvoer of Naturea Naturals honden- en kattenvoer.

Royal Canin kopen bij Huisdierenbazaar

Al onze producten kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen en in de meeste gevallen worden deze producten binnen twee werkdagen bij u geleverd. Zo hoeft u dus nooit bang te zijn dat u geen tijd heeft om katten- of hondenvoer te kopen. Bestellen bij ons gaat snel en via betrouwbare wegen. Kijkt u vooral eens rond in onze catalogus en neem bij vragen vooral contact op met onze klantenservice.