Smolke dieetvoer

Net als mensen kunnen ook honden en katten overgevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen. Belangrijk is om, mocht u vermoeden dat uw hond of kat overgevoelig reageert op zijn of haar dierenvoer, direct actie te ondernemen. Neem uw huisdier mee naar de dierenarts. Heel waarschijnlijk zal de dierenarts uw hond of kat dieetvoer voorschrijven. Dit dieetvoer kan nog weleens prijzig zijn. Gelukkig is er Smolke dieetvoer, een minder prijzig alternatief dat daarbij niet afdoet aan kwaliteit. Smolke dieetvoer en andere producten van dit merk koopt u uiteraard in de webshop van Huisdierenbazaar.nl.

Het merk Smolke

Smolke is een Nederlands merk dat oorspronkelijk in Denemarken werd geproduceerd, maar inmiddels is de ontwikkeling van het voer geheel overgenomen door Nederlandse producenten. Dat betekent dat het voer van Smolke geen lange route hoeft af te leggen van fabriek naar winkelschappen. Zo draagt Smolke een steentje bij aan het streven naar een betere wereld. Belangrijk om te vermelden zijn ook de duurzame verpakkingen van Smolke dierenvoer. Voor ecologisch verantwoord honden- en kattenvoer met een goede prijs- kwaliteitsverhouding moet u bij Smolke zijn!

Voor het bedrag dat u voor het dierenvoer van Smolke betaalt, krijgt u goede kwaliteit voer terug. Dat is natuurlijk prettig wanneer u een beperkt budget hebt, maar uw huisdier wel een gezond dieet wilt voorschotelen. Veel dierenvoer dat u in de supermarkt kunt kopen is weliswaar goedkoop, maar zit meestal vol zout en granen. Ook zijn aan dit voer vaak resten uit de ‘menselijke’ voedselindustrie toegevoegd. Zoals u wel zult begrijpen hebben mensen een compleet ander dieet dan honden en katten. Honden en katten zijn carnivoren, terwijl mensen omnivoren zijn. Wanneer u voor Smolke kiest, kunt u er in ieder geval op vertrouwen dat u voer koopt dat ook echt ontwikkeld is met de behoeftes van honden en katten in gedachten.

Het-merk-smolke

Dieetvoer voor gezonde honden en katten

Er is een verschil tussen voedselintolerantie en een voedselallergie. Een voorbeeld van voedselintolerantie is lactose-intolerantie. Bij een voedselintolerantie als lactose-intolerantie kunnen maag- en darmproblemen ontstaan. Een voedselallergie is een heel wat ernstigere aandoening. De reactie op een bepaalde voedingsstof is daarbij zo heftig dat er een allergische reactie ontstaat. Deze allergische reactie ontstaat door eiwitten die allergenen worden genoemd. Het is lastig om te bepalen of uw hond of kat nu een intolerantie of een allergie heeft ontwikkeld. Veel van de symptomen zijn hetzelfde. De allergische reactie kan jeuk veroorzaken, waardoor uw hond of kat overmatig kan gaan krabben en bijten. Dit kan echter ook wijzen op de aanwezigheid van vlooien. Alleen de dierenarts kan uitsluitsel bieden.

Hoe een allergie precies ontstaat is niet gemakkelijk te verklaren. Het is niet genetisch bepaald en kan zomaar opeens de kop opsteken. Een hond of kat kan zelfs allergisch worden voor een voedingsstof die hij of zij al vaker binnen heeft gekregen. Het kan misschien even duren voor u het juiste dieetvoer voor uw hond of kat heeft gevonden. Want net als bij regulier voer reageert niet ieder huisdier even goed op hetzelfde soort dieetvoer. Belangrijk is om uw hond of kat een tijdje goed in de gaten te houden. Wordt uw dier na enkele weken slanker, gaat de vacht glanzen en maakt hij of zij een gezonde indruk? Zien de uitwerpselen er gezond uit? Dit zijn allemaal zichtbare tekens dat het dieetvoer zijn werk doet.

Het dieetvoer van Smolke

Nu voor u in grote lijnen een beeld is geschetst van de werking van dieetvoer en het effect dat het op uw viervoeter kan hebben, richten we ons wat specifieker op het dieetvoer dat wordt geproduceerd door de fabrikanten van Smolke. Het dieetvoer is samengebracht onder de Sensitive-lijn van Smolke. Het is hypoallergeen voer dat is samengesteld op basis van lam, rijst en aardappelzetmeel, zoals u in de bijsluiter kunt lezen. Het is speciaal voor honden met huid- en vachtproblemen en verteringsproblemen ontwikkeld, de problemen die ontstaan bij een voedselallergie. Voor honden die gevoelig zijn voor gluten is er ook speciaal glutenvrij voer.

Het is vrijwel onmogelijk om vers vlees in katten- en hondenvoer te verwerken, onder andere door de manier waarop de brokken worden geproduceerd en dankzij het feit dat ze lang vers moeten blijven na het openen van de verpakking. Dat betekent niet dat deze brokken slecht zijn voor uw hond of kat. Artificiële ingrediënten worden bij de productie zo veel mogelijk vermeden. De dierenvoermerken op Huisdierenbazaar.nl zijn merken met een bekende naam, die zich vaak genoeg hebben bewezen. Daarom kunt u ze zeker vertrouwen.

Dieetvoer Smolke online bestellen via de webshop

De webshop van Huisdierenbazaar.nl maakt het u erg makkelijk om producten van Smolke en andere merken te bestellen. Bestellen bij ons kost u slechts een paar minuten. Al onze producten zijn namelijk makkelijk terug te vinden en ook het betalingssysteem is eenvoudig en overzichtelijk. Voor veel producten hoeft u geen verzendkosten te betalen. Ook profiteert u regelmatig van kortingen en speciale aanbiedingen. Als webshop hebben we een gigantisch assortiment waar u uit kunt kiezen. Als wij een product niet hebben, kunt u zich gaan afvragen of het nog wel verkocht wordt! Vandaag besteld betekent vaak al over twee werkdagen in huis.

We staan zowel online als offline voor u klaar! In De Rijp, Noord-Holland vindt u de dierenwinkel van Huisdierenbazaar. Hier kunt u rustig een deel van ons assortiment bekijken en een praatje maken met onze allervriendelijkste medewerkers. Koop bij ons ook producten van merken als Prins, Canagan en PeeWee!

Zie ook: Smolke kattenvoer of Smolke hondenvoer.

Dieetvoer-smolke-online-bestellen

Smolke dieetvoer assortiment