Smolke hondenvoer

In de webshop van Huisdierenbazaar.nl verkopen wij allerlei soorten hondenvoer van de beste merken. Waar wij misschien nog wel het meest trots op zijn, zijn onze van oorsprong Nederlandse hondenvoermerken. Deze merken, waar Smolke hondenvoer er één van is, zijn betrouwbaar en verantwoord. Er zitten geen geur-, kleur- en smaakstoffen in die er niet in thuishoren, maar wel alle andere dingen die uw hond nodig heeft om zich goed te kunnen voelen. Natuurlijk houdt een merk als Smolke hondenvoer ook rekening met de behoeftes van uw hond en geeft daarom een lekkere smaak aan al zijn of haar voer. Iedereen weet dat honden van nature carnivoren zijn, dus vlees is het hoofdingrediënt van Smolke hondenvoer!

Smolke merk

Smolke werd, toen het op de markt kwam, ontwikkeld in Denemarken, hoewel het een Nederlands merk is. Nog altijd heeft het merk een Deens tintje, want er wordt alleen verse vis voor gebruikt die afkomstig is uit de Noorse wateren. Ook zitten er in Smolke hondenvoer Britse lam en Nederlandse kip. Honden hebben eiwitten nodig, maar er zijn hondenvoermerken die deze op artificiële wijze toevoegen aan hun voer. Omdat Smolke gebruik maakt van verse vlees en vis, waar van nature al de goede eiwitten in zitten, zijn er geen onnodige geur-, kleur- en smaakstoffen nodig. Uw hond krijgt dus alleen maar gezonde stoffen binnen.

Omdat Smolke gebruik maakt van hoogwaardige ingrediënten, zal de gezondheid van uw hond erop vooruitgaan. Dat zult u al gauw merken. Uw huisdier zal een glanzende vacht en een gezond, schoon gebit krijgen. Uw hond wordt namelijk gestimuleerd om extra te kauwen, wat ook nog eens een positief effect heeft op zijn of haar humeur. Ook worden de hondenbrokken van Smolke beter verteerd door uw hond, wat ervoor zorgt dat uw hond minder vaak nodig hoeft. Tijdens het wandelen is dit natuurlijk prettig, want de kans op ongelukjes op straat wordt aanzienlijk verkleind en u staat niet voor schut.

Smolke hondenvoer

Smolke online kopen op Huisdierenbazaar.nl

Smolke hondenvoer is misschien wat duurder dan het hondenvoer dat u in de supermarkt kunt kopen, maar voor het extra beetje geld dat u eraan uitgeeft krijgt u een hoop terug. Nooit meer hoeft u zich zorgen te maken dat uw hond de verkeerde voedingsstoffen binnenkrijgt. Bovendien hoeft u niet zelf naar de winkel te gaan om Smolke hondenvoer te kopen, maar u kunt het gewoon bestellen via onze webshop. Dat scheelt u weer een hoop gesjouw. Bovendien vindt u op Huisdierenbazaar.nl alle nodige informatie over het hondenvoer van Smolke, zodat u precies weet wat u in huis haalt. Wilt u toch liever een ‘echte’ dierenwinkel bezoeken, kom dan naar de winkel van Huisdierenbazaar in De Rijp in Noord-Holland. U kunt er makkelijk komen vanuit Amsterdam en omstreken.

Smolke online kopen op Huisdierenbazaar.nl

Smolke hondenvoer assortiment