SnObbs

SnObbs is een merk van Nederlandse bodem, dat gespecialiseerd is in hondenmanden en hondenkussens. Het merk staat voor kwaliteit, karakter en plezier en dat is terug te zien in hun producten. Voor honden (en voor veel mensen ook) is er namelijk niks fijner dan de hele dag lekker luieren op een goed kussen of in een mand. Naast hondenmanden en -kussens maakt SnObbs ook hondenspeelgoed.

Hoogwaardige hondenmanden

SnObbs staat vooral bekend om zijn hondenmanden en hondenkussens. SnObbs heeft veel verschillende modellen van hondenmanden en -kussens, die ook nog eens allemaal in verschillende kleuren te krijgen zijn. Om haar producten nog meer aan te laten sluiten bij de belevingswereld van haar klanten, geeft SnObbs deze namen die vaak aan honden gegeven worden: Wodan, Skip, Bello en Lulu, bijvoorbeeld. Dit maakt deze manden en kussens nog aantrekkelijker. Wie weet zit er wel een bij met de naam van uw hond!

SnObbs heeft niet alleen leuke namen, maar ook nog eens echt goede producten. Zo zijn hun hondenmanden allemaal gemakkelijk schoon te maken. Ook zijn de hondenmanden van SnObbs geschikt voor honden met een allergie. Zij zullen in deze manden nergens last van hebben. Als laatste wordt er rekening gehouden met uw eigen interieur. Iets dat altijd wel fijn is, als u een groter voorwerp zoals een hondenmand in huis kwijt moet. SnObbs hondenmanden en -kussens zijn te koop in heel veel verschillende kleuren en materialen. Zo zit er altijd wel een mand tussen waar u en uw huisdier beide tevreden over kunnen zijn.

SnObbs hoogwaardige hondenmanden

SnObbs is een merk dat houdt van honden. Dit is ook wel te zien aan het feit dat ze verhalen van hondeneigenaren verzamelen op hun website.
Zo staat SnObbs dus midden in haar wereld.

SnObbs bij Huisdierenbazaar

Een hoogwaardig merk als SnObbs kan natuurlijk niet ontbreken in de catalogus van Huisdierenbazaar. U kunt de hondenmanden en hondenkussens van SnObbs eenvoudig bestellen via onze webshop. U krijgt uw bestelling in de meeste gevallen binnen twee werkdagen thuisbezorgd. Zo gemakkelijk is shoppen nog nooit geweest!

Heeft u nou geen zin om online te shoppen, maar wilt u gewoon naar een echte winkel? Dat kan bij ons ook. Wij hebben een fysieke dierenspeciaalzaak staan in De Rijp, in Noord-Holland. Mocht u eens in de buurt zijn en onze producten willen voelen en ruiken, wees dan welkom. Onze medewerkers staan, zowel online als offline, altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw keuze.

Wilt u graag nog meer lezen over andere merken van hondenmanden? Lees dan onze informatie over bijvoorbeeld Napzzz hondenmanden, Lex&Max hondenkussens, Petlando of Curver. Uiteraard kunt u bij ons ook verschillende soorten hondenvoer kopen.

SnObbs bij Huisdierenbazaar

SnObbs assortiment