Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Sumo hondenspeeltjes

Sumo is een product van Beeztees, een merk dat heel veel verschillende producten maakt voor honden en andere huisdieren, zoals hondenmanden, krabpalen voor katten en voer- en drinkbakjes. Er zijn een hoop verschillende hondenspeeltjes van Sumo, waar u verschillende spelletjes mee kunt doen met uw hond. Want dat is uiteindelijk natuurlijk het leukste aan het hebben van een hond: hun speelsheid en enthousiasme. Sumo hondenspeeltjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaan dus niet snel kapot. Uw hond zal er lange tijd plezier van hebben en u ook. Of dat nou is omdat u gezellig met hem kan spelen, of juist omdat u hem eventjes rustig kunt houden met zijn speeltje.

Sumo speeltjes voor honden

Huisdierenbazaar heeft verschillende speeltjes van Sumo in het assortiment. Allereerst hebben we de ‘fit ball’: een balletje van natuurlijk rubber met een touw erdoorheen. Dit speeltje is heel geschikt om mee te apporteren. De bal heeft een fijne maat voor de hond om in zijn bek te houden en door het touw dat erdoorheen loop, kunt u de bal extra ver gooien. Zo kunt u uw hond nog meer uitdagen en kan hij zijn energie kwijt.

Een ander interessant product is de ‘play dental’, een speeltje dat speciaal ontworpen is om de tanden van uw hond te verzorgen. De ‘play dental’ is zo gemaakt, dat u er snoepjes, pasta of een andere traktatie in kunt verstoppen. De hond zal hiernaar op zoek gaan en flink op het speeltje kauwen. De ribbels kunnen dan zijn tanden ondertussen schoonmaken en masseren zijn tandvlees. Dit is misschien wel de leukste vorm van tandenpoetsen! Daarnaast heeft de ‘play dental’ een bijzondere vorm, die alle kanten op stuitert. Voor de hond maakt dat het alleen maar spannender.

Sumo speeltjes voor honden

Sumo speeltjes kopen bij Huisdierenbazaar

Hierboven staan twee producten uitgelicht, maar ons assortiment is, zoals u kunt zien in de catalogus, veel uitgebreider. Lees daarom ook vooral de beschrijvingen die bij de producten staan, om een speeltje te kiezen dat precies past bij wat u uw hond wilt geven. Wij van Huisdierenbazaar zijn voortdurend bezig met het completer maken van onze informatie, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het maken van uw keuze. Mocht u toch nog vragen hebben over onze hondenspeeltjes, ons hondenvoer of onze andere producten, of over de winkel, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook dat is een manier waarop we u van dienst willen zijn.

Naast hondenspeelgoed van Sumo verkopen wij ook veel andere merken van hondenspulletjes. Zo hebben we het hondenspeelgoed van Coockoo, maar ook bijvoorbeeld de hondenbuggy's van InnoPet, het verantwoorde hondenvoer van Biofood en de lekkere hondensnacks van Braaaf.

Sumo speeltjes kopen bij Huisdierenbazaar