Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Techni-Cal

Techni-Cal dierenvoer (er is zowel hondenvoer als kattenvoer) benaderd voeding zowel vanuit een technisch standpunt, met een hoge standaard en goed gebruik van onze wetenschappelijke kennis over honden- en kattenvoer, als vanuit een filosofisch standpunt: het voer moet compleet zijn en alle elementen in zich verenigen (holistisch), om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de natuurlijke behoefte van uw huisdier.

Techni-Cal kattenvoer

Katten slagen er meestal goed in om duidelijk te maken wat ze willen. Aan kattenvoer stellen ze hoge eisen, want ze weten goed wat gezond voor ze is en omdat ze zo scherp waarnemen zijn ze zich vaak al van de kleinste afwijking bewust. Techni-Cal kattenvoer anticipeert op de hoge eisen die katten aan eten stellen door zo goed mogelijk op hun natuurlijke wensen in te gaan: Techni-Cal kattenvoer is gebalanceerd en bestaat uit met zorg geselecteerde grondstoffen.

Techni-Cal hondenvoer

Ook voor honden geldt dat hun natuurlijke intuïtie wat voer betreft een goede raadgever is. Honden houden van eiwitrijk voer dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Ook voor honden is een goede balans belangrijk, kies daarom voor een dieet dat compleet is, alle voedingstoffen in de juiste verhoudingen in zich verenigt – Techni-Cal hondenvoer is vanuit deze gedachte samengesteld en dat maakt het zo geschikt.

Techni-Cal kattenvoer / Techni-Cal hondenvoer

Techni-Cal bestellen

De techniek staat voor niks, alles is binnen handbereik... Zo zou je de filosofie van Techni-Cal wel kunnen samenvatten, maar het is natuurlijk ook in het kort waar Huisdierenbazaar voor staat. Met dank aan de moderne techniek (het internet) zorgen we ervoor dat alles wat uw hond of kat nodig heeft binnen handbereik is, met een paar muisklikken bestelt u bij ons alles wat u wilt hebben. Zo kunt u makkelijk kattenvoer en hondenvoer online bestellen.

Techni-Cal is een merk dat kwaliteitsvoer biedt, volgens een eigen, aantrekkelijke filosofie. Zo'n merk mag in de webshop van Huisdierenbazaar.nl niet ontbreken. Bij ons kunt u dan ook kiezen uit het assortiment van Techni-Cal. U hoeft er dus niet meer naar te zoeken, wij hebben het voor u gevonden en we zorgen er ook voor dat het bij u wordt thuisbezorgd.

Leest u liever nog wat verder over de verschillende merken dierenvoer? Kijkt u dan bijvoobeeld eens op onze pagina's over Prins, Barca, CaroCroc hondenvoer of CaroCroc kattenvoer.

Techni-Cal bestellen