Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie
Filteren
Huidige filters
  1. Dier
    Vis
Vis
  • Aquarium
Prijs
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.

Aquarium

Veel mensen denken dat vissen de makkelijkste dieren zijn om als huisdier te hebben, omdat ze weinig verzorging nodig hebben. Maar niets is natuurlijk minder waar! Er zijn honderden soorten vissen met ieder hun eigen specifieke behoeftes. Tropische vissen leven bijvoorbeeld in een andere temperatuur water dan de gewone goudvis. Ook bij het kiezen van een Aquarium moet dit in het achterhoofd worden gehouden. Het is überhaupt het beste van tevoren zo veel mogelijk informatie te verzamelen over het dier dat u wilt gaan kopen.

2 producten

Toon
per pagina
GUPPYTANK GROOT MODEL
€ 12,29
1-2 werkdagen
GUPPYTANK KLEIN MODEL
€ 8,99
1-2 werkdagen

Aquarium kiezen

Een aquarium is een hele investering en na de aankoop ervan moet u nog een heleboel andere noodzakelijke benodigdheden kopen, zoals een waterpomp, filters en natuurlijk waterplanten. Ook dan is het nog maar de vraag of bepaalde vissen en planten samengaan. Daarom is het belangrijk zich u allereerst af te vragen welke soort vissen u wilt gaan aanschaffen. Wanneer u nog nooit vissen heeft gehad is het verstandig om klein te beginnen, met een aantal ‘gewone’ vissen en basisbenodigdheden. Dan hoeft u ook niet het allerduurste aquarium te kopen. Zo kunt u oefenen met het leren omgaan met vissen. U leert hoe u uw aquarium moet schoonhouden en welke planten en decoraties geschikt zijn. Wij verkopen op onze site dan ook zulke basisaquaria.

Onze aquaria zijn klein maar fijn en van plastic, zodat u naar alle hartenlust kunt beginnen de wereld van de vissen te leren kennen. Onze Faunabox is echter speciaal gemaakt voor het houden van andere huisdieren, zoals kleine hamsters of reptielen, hoewel deze later wel een groter verblijf nodig zullen hebben. Dit geldt ook voor uw vissen. Zo verkopen wij guppytanks, die u simpelweg aan het aquarium vast kunt klikken. U kunt daarmee voorkomen dat uw guppy’s door andere vissen worden opgegeten. Dus nogmaals: onze aquaria zijn basismodellen en niet geschikt om lange tijd vissen of andere kleine dieren in te houden. U zult uiteindelijk toch een grotere investering moeten doen.

Aquarium op Huisdierenbazaar.nl

Zoals bij al onze producten zijn ook onze aquaria van de allerbeste materialen gemaakt. Ze zijn volledig diervriendelijk! Bij ons kunt u altijd de beste kwaliteit en de laagste prijzen verwachten. Als u eens op onze site rondkijkt zult u dat vanzelf wel merken. Het doel van Huisdierenbazaar.nl is u en uw huisdier tevreden te stellen en wij doen alles om dat doel te bereiken. Mocht u daarom vragen of opmerkingen hebben omtrent onze producten, neem dan contact op met de klantenservice. Wij horen graag van u!