Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Vlooien in huis

Een dierenliefhebber vindt het over het algemeen hartstikke leuk om allemaal verschillende dieren in huis te hebben. Mensen hebben honden, katten, konijnen, papegaaien en allerlei andere huisdieren. Toch zijn er dieren die zelfs de meest toegewijde liefhebber het liefste buiten de deur houdt, want niemand wil bijvoorbeeld vlooien in huis. Het is dan ook zaak om dit soort ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden, zodat alle dieren waar u wel van houdt rustig hun leven kunnen leiden en uzelf ook.

Vlooienplaag voorkomen

Het beste is natuurlijk altijd om een vlooienplaag zo snel mogelijk de kop in te drukken of zelfs helemaal te voorkomen. Een handig middel daarvoor is een vlooienband. Wij hebben in onze webshop zowel vlooienbanden voor honden als vlooienbanden voor katten. Met een vlooienband is uw huisdier vaak wel een halfjaar lang beschermd tegen vlooien. De stof die door de band over de huid van het dier verspreid wordt zorgt ervoor dat de vlooien geen eitjes kunnen leggen. Een enkele vlo kan dus niet voorkomen worden, maar een plaag zal het zeker niet worden.

Mocht u de voorkeur bieden aan een meer gerichte behandeling tegen vlooien, dan kunt u ook pipetten met vlooiendruppels kopen. Deze dient u over het algemeen één keer per maand toe op de huid van uw hond of kat en ook op die manier kan een vlooienplaag tegengegaan worden.

Vlooien in huis

Vlooienplaag genezen

Misschien heeft u niet gemerkt dat uw hond of kat last had van vlooien, of misschien is het de eerste keer dat er zoiets gebeurt of dacht u dat het wel los zou lopen. Hoe dan ook: de vlooien zitten nu door het hele huis en iedereen heeft er ondertussen last van. Geen nood, want ook als het zo ver gekomen is, is dat nog niet het einde van de wereld. Wij verkopen namelijk ook omgevingssprays tegen vlooien, die niet alleen uw huisdier beschermen tegen deze irritante beesten, maar ook gelijk de rest van het huis vlo-vrij maken.

Vlooienmiddelen online kopen

Vlooien zijn een grote irritatie van elke katten- of hondeneigenaar en het is daarom niet meer dan logisch dat wij een groot aanbod hebben aan bestrijdingsmiddelen. Vlooiendruppels voor honden of vlooiendruppels voor katten, vlooienbanden en ook vlooienshampoo’s zijn vast onderdeel van ons assortiment. Wij verkopen goede merken, zoals Beaphar, Pestigon en Frontline. Ook hebben wij de omgevingsspay of tapijtspray van Bolfo, waarmee u uw huis vlo-vrij kunt maken, mochten de vlooien van de rug van uw hond of kat ontsnapt zijn.

Vlooienmiddelen online kopen