Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Bij een huisdier denken de meeste mensen waarschijnlijk als eerste aan een hond of een kat, misschien een konijn. Toch zal iedereen die ooit kippen heeft gehouden weten dat deze vogels ook een ontzettend leuke toevoeging aan het gezin kunnen zijn. Kippen in de tuin zorgen ervoor dat uw tuin direct een vrolijke, levendige plek is en ze leggen natuurlijk ook nog eieren. Daardoor zijn kippen niet alleen gezellig en mooi, maar ook nog eens nuttig! Natuurlijk moeten de kippen wel ergens kunnen verblijven. Overdag zullen ze vaak in de ren lopen, maar ‘s nachts moeten ze toch echt op stok. Dan is een kippenhok wel handig.

Lees verder

2 producten

Toon
per pagina
Sale
GRATIS VERZONDEN!
Kippenhok RC Chicko
Normale prijs € 329,00 Aanbiedingsprijs € 259,00
1-2 werkdagen
GRATIS VERZONDEN!
Kippenhok Rocky
€ 249,00
1-3 werkdagen

Meer over kippenhokken

Een kippenhok is meestal onderdeel van een grotere ren, waar de kippen ruimte hebben om rond te lopen en te pikken. Het kippenhok is daar het binnengedeelte van, waar de kippen kunnen slapen, of bij slecht weer kunnen zitten. Grotere kippenhokken hebben vaak zelf ook een gedeelte met gaas, waar de kippen in rond kunnen lopen en kunnen fladderen. Een goed kippenhok is zo ingericht, dat het gemakkelijk is voor de eigenaar om de eieren te rapen. Deze hokken hebben dan een deurtje om het nachtverblijf mee te openen, of zelfs een lade waarin de eieren terecht komen, zodat u niet bang hoeft te zijn dat de kippen ontsnappen als u de eieren probeert te verzamelen.

Een kippenhok is natuurlijk een vrij groot voorwerp voor in de tuin, maar het houden van kippen geeft ook een hoop terug. De vrolijk tokkende beestjes houden uw tuin gezellig en zorgen voor een lekker vers ontbijtje.

Kippenhokken bij Huisdierenbazaar

Huisdierenbazaar is een dierenwinkel voor heel veel verschillende diersoorten en producten voor kippen kunnen dus ook zeker niet aan ons assortiment ontbreken. Wij hebben kippenhokken in verschillende groottes, die variëren van gewoon een hok waar kippen in kunnen, tot een waar paleis voor de vogels. Over onze kippenhokken betaalt u geen verzendkosten en in de meeste gevallen heeft u het hok al binnen 2 dagen in huis. Daar hoeft u dus helemaal niet lang op te wachten. Een voordeel van online bestellen is ook, dat u zelf het hok niet hoeft te vervoeren. Dat doen wij voor u.

Uiteraard verkopen wij niet alleen kippenhokken, maar ook andere producten voor kippen en andere vogels, zoals voer of vogelkooien. Ook dit kunt u vinden in onze catalogus. Kwaliteit staat bij onze dierenspeciaalzaak hoog in het vaandel, voor zowel de hokken als voor het voer. Daarom is Huisdierenbazaar altijd een vertrouwde keuze.