Waterfontein kat

Het valt niet altijd mee om uw kat aan het drinken te krijgen. Maar het is essentieel dat uw kat genoeg drinkt, onder andere om zijn of haar nieren aan het werk te houden. Een drinkbak is niet voor iedere kat de oplossing, ook omdat u misschien weleens kan vergeten om het water van de bak te verversen. Daardoor kunnen er echter bacteriën in het water komen. Is het u weleens opgevallen dat stromend water veel effectiever is in het trekken van de aandacht van een kat? Het beweegt, maakt geluid en is natuurlijk veel natuurlijker. Vandaar dat veel katten het prettiger vinden om uit de kraan of tuinslang te drinken. Huisdierenbazaar.nl heeft het perfecte product in huis voor de kieskeurige kat: Waterfontein kat.

Waterfontein kat online bestellen op Huisdierenbazaar.nl

De waterfontein voor katten is heel eenvoudig te gebruiken. U hoeft slechts de bak tot aan de rand met water te vullen en de stekker in het stopcontact te steken: hierna is uw fontein in werking gezet. Doordat het water van boven naar beneden blijft stromen ververst het zichzelf continu. Katten zijn gevoelig voor beweging en het stromende water zal dan ook hun aandacht trekken. Zijn ze eenmaal gewend aan het drinken uit een kabbelende fontein, dan zullen ze ook nooit anders meer willen. Onderin de bak van de fontein zit een koolstoffilter, dat de schadelijke stoffen uit het drinkwater haalt. U hoeft dit water dan ook niet iedere dag te verversen, maar slechts een paar keer per week. Dat scheelt u weer veel werk en u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u een dagje niet thuis bent om uw kat van schoon water te voorzien.

Waterfontein kat

De waterfontein van D&D Cascade kunt u op de pagina met voer- en drinkbakken voor katten kopen. Als u deze bij ons in de webshop bestelt kunt u hem binnen twee werkdagen al in huis verwachten. Bijkomend voordeel is dat u ook niet zelf hoeft te slepen met de waterfontein, u kunt gewoon vanuit uw luie stoel en bestelling plaatsen. Maar vindt u het prettiger om de waterfontein in ‘het echt’ te zien alvorens hem aan te schaffen, dan kunt u langskomen in onze winkel in de Rijp in Noord-Holland. Hier vindt u ook onze andere producten voor katten (en andere huisdieren), zoals kattenvoer, kattenbakken en krabpalen. Door zowel een webshop als een ‘echte’ winkel tot onze beschikking te hebben bereiken wij een groot publiek. Dat heeft ervoor gezorgd dat Huisdierenbazaar inmiddels tot de top van de dierenspeciaalzaken van Nederland behoort.

Waterfontein kat online bestellen op Huisdierenbazaar.nl

Waterfontein kat assortiment