Kattenbak benodigdheden

Misschien is het wel een van de beste uitvindingen ooit: de kattenbak. Als de kat eenmaal zindelijk is, hoeft niemand zich meer zorgen te maken over waar hij zijn behoefde gaat doen. Dat is heel handig voor katteneigenaren, maar ook voor buren die hun tuin graag schoonhouden, de mensen van de plantsoendienst en kinderen die graag in het zand spelen. Er is bijna niemand die er geen baat bij heeft dat katten netjes op de bak gaan. Voordat ze dat kunnen doen, zijn er echter wel een paar dingen nodig. Die verkopen wij op deze pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Comfortabel op de bak

Er bestaan verschillende soorten kattenbakken, maar uiteindelijk werken ze op dezelfde manier. Of u nu een open kattenbak of een gesloten kattenbak heeft, in de basis is het een plastic bak met kattengrit of een andere vulling erin. Deze vulling is zo ontworpen dat het vocht opneemt en vieze geuren zoveel mogelijk neutraliseert. Vaak klontert het bij contact met vocht aan elkaar. Dit is heel handig, want zo kunt niet alleen de poep van de kat uit de bak scheppen, maar ook de plas.

Grit is niet het enige dat handig is bij een kattenbak. Er bestaan ook speciale schepjes, die tegelijkertijd werken als een soort zeef. Zoals gezegd, klonteren de meeste soorten vullen aan elkaar bij contact met vocht. Door zo’n speciaal kattenbakschepje te gebruiken, kunt u alle viezigheid uit de bak scheppen, terwijl u zo min mogelijk schoon kattengrit mee schept. Op die manier gaat de vulling in de bak veel langer mee.

In onze catalogus vindt u nog veel meer spulletjes die u kunt gebruiken om de kattenbak handiger in gebruik te maken. Een mat, zodat het grit dat de kat mee naar buiten loopt niet direct op de vloer terecht komt. Een luchtdicht prullenbakje waar vieze luchtjes niet uit kunnen ontsnappen. Kortom: alles dat u nodig heeft om het u en uw kat zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kattenbakbenodigdheden online kopen

Online shoppen is voor veel mensen de ideale uitkomst. In deze tijd, waarin we het allemaal druk, druk, druk hebben, is het natuurlijk heel handig om alle boodschappen gewoon via internet te doen. Huisdierenbazaar begrijpt dat en daarom hebben wij deze webshop. Hier kunt u alle benodigdheden voor uw huisdieren gemakkelijk online bestellen, zodat u als huisdiereneigenaar meer tijd over heeft voor andere belangrijke dingen, zoals het uitlaten van uw hond of het schoonmaken van de kattenbak. Koop uw kattenbak dus nu online. Ook voor kattenvoer (en ander dierenvoer) kunt u bij ons terecht, of bijvoorbeeld voor een krabpaal of hondenmand. Alles voor huisdieren vindt u in ons assortiment. Neem bij eventuele vragen gerust contact op met onze klantenservice.