Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Over ons

Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf!

Huisdierenbazaar.nl is een onderdeel van Waterland Diervoeders, een onderneming die al sinds 2005 bestaat. Wij zijn begonnen als bezorgservice voor hondenvoer en kattenvoer , en over de jaren zijn we uitgegroeid tot een complete dierenspeciaalzaak , zowel offline als online.

Wij, dat zijn Loes Valent en Jeroen Koomen, moeder en zoon, en dit is ons verhaal.

Het ontstaan

In 1994 kregen wij onze eerste boxer, Rambo. Na Rambo volgden nog vele andere Boxers, die door onszelf hobbymatig gefokt werden. Uiteraard hadden onze honden een gezonde trek, dus goed hondenvoer  was belangrijk. Dit kwalitatieve hondenvoer kochten we samen met andere hondenbezitters in. Na verloop van tijd kochten we genoeg in om dit hondenvoer binnen onze eigen regio, Waterland (ten noorden van Amsterdam), te kunnen leveren zonder dat daar extra kosten aan verbonden waren. Zo werd de kiem gelegd van Huisdierenbazaar.nl.

Ons assortiment is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid, en met dat assortiment staan we regelmatig op markten en braderieën. Onze voorraad beperkt zich allang niet meer tot hondenvoer, ook ander kwalitatief dierenvoer  is bij ons te bestellen, en daarnaast hebben we vele extra's, zoals hondenspeeltjes, voederbakken, kattenbakken, vogelkooien, aquaria… Noem maar op.

Webshop en dierenspeciaalzaak

Ons grote assortiment vereist ook een grootsere manier van werken. Onze dierenspeciaalzaak is begonnen in onze eigen regio, het Waterland, en daarna voorzichtig gegroeid op markten en braderieën, maar sinds 2010 is Huisdierenbazaar.nl ook een echte webshop. Waar u ook woont, wanneer u maar bestelt: op Huisdierenbazaar.nl kunt u altijd en overal terecht. Omdat we samenwerken met PostNL, DPD en enkele zelfstandige transportbedrijven kunnen we nu ook ver buiten Noord-Holland leveren.

Maar Noord-Holland zelf blijft natuurlijk wel onze thuisbasis. Eind 2010 is onze dierenspeciaalzaak in De Rijp geopend, centraal gelegen tussen grote steden als Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Hoorn en Alkmaar, en ook goed bereikbaar vanuit Waterland, West-Friesland, Kennemerland en de rest van de provincie. Zo is onze dierenspeciaalzaak altijd dichtbij.

In onze dierenwinkel kunt u terecht voor ons vertrouwde grote assortiment dierbenodigdheden. Alles wat u online vindt, vindt u ook in De Rijp, aangevuld met producten die we online nog niet kunnen aanbieden, zoals vers vlees voor uw hond of kat. Onze deskundige medewerkers staan hier voor u klaar. U kunt bij onze winkel gratis parkeren, en met de auto bent u zo weer terug bij uw huisdieren (10 autominuten van Purmerend, 15 autominuten van Alkmaar en de Zaanstreek).

Huisdierenbazaar groeit

Steeds meer mensen weten onze online dierenwinkel en onze winkel in De Rijp te vinden en dat is mooi, want daardoor kunnen we ons assortiment vergroten. Zo kunnen we steeds beter inspelen op specifieke vragen. De groei van de laatste jaren heeft er wel voor gezorgd dat we naar nieuwe winkelruimte hebben moeten uitwijken. In 2013 verhuisden we naar het Jan Boonplein in De Rijp, na twee jaar daar groeiden ons magazijn door naar de J.P. Poelstraat 6-8, gewoon in De Rijp. Per maart 2017 is de dierenspeciaalzaak geintegreerd, zodat alles op een locatie is ondergebracht. In de toekomst hopen we nog verder te groeien om uw huisdier nog beter te kunnen bedienen.

De mensen achter Huisdierenbazaar

Huisdierenbazaar.nl is een echt familiebedrijf: eigenaars Loes Valent en Jeroen Koomen zijn moeder en zoon. Graag stellen wij ons wat uitgebreider aan u voor.

Loes Valent

Mede-eigenaar en moeder van Jeroen Koomen. Ze is ruim 25 jaar actief geweest in het onderwijs, maar bleef naast haar baan als docente ook altijd bezig met honden. Dat ging van hobbymatig fokken tot lesgeven bij een non profit-hondenschool... Het bedrijf is een “uit de hand gelopen hobby”. In 2011 is Loes afgezwaaid als docente, zodat ze nu met volle overgave iedere dag in de winkel kan werken. Loes heeft veel kennis en praktijkervaring op het gebied van honden en andere huisdieren.

Jeroen Koomen

Mede-eigenaar en zoon van Loes Valent. Jeroen was vanaf 1996 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij had diverse functies bij assurantiekantoren en verzekeringsmaatschappijen, maar werd uiteindelijk zelfstandig ondernemer. In 2010 was Jeroen toe aan een nieuwe uitdaging en werd hij binnen Huisdierenbazaar verantwoordelijk voor de webshop, de marketing en de inkoop.

De partners van Loes en Jeroen verrichten ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast hebben we deskundig personeel in dienst, zodat we u altijd goed kunnen helpen bij de aanschaf van dierbenodigdheden. Wij beantwoorden uw vragen en geven advies. Zo zult u Huisdierenbazaar.nl leren kennen als een hecht familiebedrijf met liefde voor de producten die we verkopen.

Waar staat Huisdierenbazaar voor?

Huisdierenbazaar wil een zo goede en compleet mogelijk assortiment bieden voor uw huisdier. Sinds 2005 werken we eraan om die ambitie te verwezenlijken, en dat lukt ons met een hoge klantwaardering. Hoe doen we dat?

  • Dierenspeciaalzaak in de Rijp met webshop
  • Persoonlijk contact
  • Deskundig advies, al bijna 20 jaar ervaring met Boxers en andere huisdieren
  • 30 dagen retourrecht
  • Snelle levering
  • Lage verzendkosten
  • Vele betaalmogelijkheden, waaronder achteraf betalen via acceptgiro/digitaal betaaloverzicht (Afterpay: Nederland en Belgie)
  • Sinds december 2017 DPD Parcelshop

Als u vragen en/of opmerkingen heeft, dan horen we dat graag. Dit kan telefonisch via onze klantenservice of per e-mail. We doen ons uiterste best om nog dezelfde dag te reageren. U kunt ook gebruik maken van WhatsApp.

Huisdierenbazaar contactgegevens

Team Huisdierenbazaar.nl Dierenspeciaalzaak & webshop J.P. Poelstraat 8 1484 GC De Rijp (NH) +31 299 - 67 33 65 (klantenservice) 

E-mail: [email protected]

Huisdierenbazaar is een initiatief van:

Waterland Diervoeders
Kvk inschrijving: 51664763
BTW nummer: NL850117926B01
Rekeningnummer ING BANK: NL 79 INGB 000 3245479 (t.n.v. Waterland Diervoeders)
(IBAN: NL79INGB0003245479; BIC: INGBNL2A)