Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Dierenvoer

Bij Huisdierenbazaar.nl hebben we veel te maken met dierenvoer: onze schappen staan er vol mee, ons magazijn is een paradijs voor huisdieren met gezonde trek. Er is een breed aanbod, zo breed dat het een wetenschap op zich is, om alle soorten dierenvoer uit elkaar te halen. Het gaat daarbij allang niet meer om een zakje hondenvoer en een zakje kattenvoer, er is voer voor allerlei huisdieren, hondenvoer voor pups en kittens, voer voor dikke katers en voer voor honden met een allergie – en er zijn talloze merken met een eigen visie op goed dierenvoer. Graag geven we u dus wat uitleg bij het shoppen in de Huisdierenbazaar!

Dierenvoer: de natuur als inspiratie

Bij het samenstellen van goede en gezonde dierenvoeding kijken fabrikanten vaak naar de natuur. Wat eten katten in het wild? Wat eten wolven, de wilde tegenhangers van de hond? Welke voedingsstoffen zoeken vogels en knaagdieren uit als ze zelf de keuze hebben? De natuur leert ons zo wat het beste voor ons huisdier is. Dierenvoer wordt samengesteld uit ingrediënten die dezelfde voedingstoffen bevatten als die van het natuurlijke dieet van onze huisdieren. Zo worden bijvoorbeeld de beste hondenbrokken en kattenbrokken gemaakt.

Natuurlijk zijn de omstandigheden in het wild wel anders dan in de huiskamer. Ook daar wordt bij het samenstellen van goed dierenvoer rekening mee gehouden. Bij stoffen waar huisdieren meer of juist minder van nodig hebben dan hun wilde voorvaderen zitten wordt de dosering aangepast, zodat een goed afgewogen dierenvoer ontstaat. Dit dierenvoer biedt dan een compleet dieet voor uw huisdier.

Lees ook:

Dierenvoer: de natuur als inspiratie

Kwalitatief dierenvoer

Bij Huisdierenbazaar.nl spreken we vaak over kwalitatief dierenvoer. Wij denken dan aan voer dat zorgvuldig is samengesteld, met het oog op voedzaamheid en evenwicht. Er bestaan ook goedkopere voeders, waarin veel meel zit om het goedkoop te houden – maar dat is niet het soort dierenvoer wat u in een echte dierenwinkel verwacht. Huisdierenbazaar.nl ís een dierenwinkel, wij kiezen dus voor het voer dat voor uw huisdier het beste is.

Bij Huisdierenbazaar is een van onze manieren om de kwaliteit te waarborgen dat we alleen goede merken verkopen in onze winkel. Bij ons vindt u bijvoorbeeld Prins kattenvoer en Witte Molen dierenvoer.

Dierenvoer online

Huisdierenbazaar.nl is een webwinkel, al hebben we ook een gewone winkel in De Rijp, Noord-Holland. In onze webwinkel kunt u al ons kwalitatieve dierenvoer online bestellen. U hoeft dus niet meer verder te zoeken, bij ons vindt u direct wat u nodig heeft en dankzij de informatiepagina's over de merken die we in huis hebben kunt u ook goed bepalen welk voer voor u – en uw huisdier – het meest geschikt is.

Dierenvoer online