Kattenbrokken

Omdat katten hele kieskeurige dieren zijn, is het wel belangrijk dat ze de juiste kattenbrokken voorgeschoteld krijgen. Dat klinkt misschien als een hele lastige opgave, maar er zijn toch wel wat algemene dingen te zeggen over de voorkeuren van katten. Als ze vers, vleesrijk voer in hun bak krijgen dat bij hun natuurlijke voedselbehoefte past, is de kans groot dat uw kat het lekker vindt.

En dat niet alleen: als u uw kat natuurlijk kattenvoer geeft, is dat ook gewoon heel gezond voor uw huisdier. In goedkopere kattenvoeding zit vaak niet zoveel vlees, wat niet bevorderlijk is voor de gezondheid van uw kat. Wij verkopen in onze webshop alleen kattenbrokken die goed zijn voor uw kat. Vol vlees dus, aangevuld met extra vitaminen en mineralen. Zo kunt u uw kat met een gerust hart de kattenbrokken en het natvoer voor katten uit ons assortiment voeren.

Kattenbrokken online bestellen

Bij ons kunt u terecht voor de beste kattenbrokken van merken als Smølke, Casa-Fera, Prins, Natural Health, CaroCroc, Canagan en Royal Canin. Allemaal merken die hebben bewezen dat ze het niet alleen belangrijk vinden dat uw kat hun voer graag eet, maar ook dat het goed voor hun gezondheid is. Sommige van deze merken bieden zelfs speciaal dieetvoer aan voor als uw kat aan een allergie of een ziekte lijdt. Daar hoeft u dus niet meer per se voor naar de dierenarts: u bestelt het net zo makkelijk bij ons.

Als uw kat nog niet van een van de producten op onze site eet en u de overstap wilt maken, dan hebben wij nog wel een tip voor u: u kunt beter niet beginnen met een grote hoeveelheid kattenvoer dat uw kat nog niet kent te bestellen. Het is beter om eerst een klein beetje te bestellen en te kijken of uw huisdier het lust. Wanneer het voer bevalt, kunt u altijd nog bijbestellen. Lang wachten hoeft niet, want de meeste voeding kunnen wij dezelfde dag nog op de post doen. Maar zelfs als er voer besteld moet worden, duurt dat vaak niet langer dan een week voor u het in huis heeft.

Gezonde kattenbrokken

De meest gezonden kattenbrokken voor uw kat zijn de brokken die het best afgesteld zijn op zijn of haar behoeften. Natuurlijk telt smaak hier mee, want uw kat moet de brokken wel op willen eten. Maar ook andere aspecten zijn van groot belang bij het kiezen van de beste kattenbrokken voor uw kat. Veel merken kattenvoer maken kattenbrokken specifiek voor een bepaald soort kat. Het kan hier gaan om een specifiek kattenras, maar ook gewoon om volwassen katten in het algemeen, of kittens, of kleine of grote katten.

Bij een merk als Royal Canin kunt u bijvoorbeeld zien dat ze speciaal voer hebben voor katten die binnen blijven, voer voor kittens, voer voor katten die net gesteriliseerd zijn en zelfs apart voer voor maine coons en Britse kortharen. Ook andere merken maken onderscheidt in hun verschillende producten kattenvoer. Als u het beste voor uw kat wilt, is het dus een goed idee om even door het assortiment te kijken om te zien of er misschien een merk kattenvoer is dat specifiek voor uw kat gemaakt is.

Mocht uw kat nu echt een specifiek dieet nodig hebben, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij verkopen dieetvoer voor katten, bijvoorbeeld van het merk Prins. Dit dieetvoer is gemaakt om katten met gezondheidsklachten te helpen. Het gaat dus niet om dieetvoer met minder vet of suiker, maar echt om een gerichte behandeling van problemen. Dit dieetvoer verkopen wij bijvoorbeeld voor katten met nierproblemen, katten met een allergie of katten met overgewicht of diabetes. Mocht u dit speciale dierenvoer willen gaan gebruiken voor uw kat, lees dan eerst goed waar het voer voor bedoeld is. Aangezien het een soort geneesmiddel is, is het verstandig niet zomaar te beginnen met dit kattenvoer.

Alles voor uw kat in één online dierenwinkel

Huisdierenbazaar is de online dierenwinkel waar u alle spullen voor uw kat in één keer bij elkaar hebt. We proberen onze catalogus zo overzichtelijk mogelijk te houden. Onder 'kat' vindt u dus een kopje 'voer' en daaronder alle verschillende soorten voer die wij aanbieden. Zo houden we het voor u gemakkelijker om het juiste kattenvoer te vinden. Aan de linkerkant van onze catalogus vindt u ook nog een menu waarmee u het aanbod kunt filteren op prijs of merk. Mocht u dus al precies weten wat u zoekt, dan kost het geen enkele moeite om dit ook te vinden op onze website.

Het is natuurlijk een beetje eentonig om uw kat elke dag kattenbrokken te geven. Voor wat afwisseling verkopen wij naast kattenbrokken ook natvoer in onze winkel. Merken als Yarrah of Applaws produceren hoogwaardig natvoer dat wij graag aan u aanbieden.

Hoe kritisch uw kat ook is op zijn eten, bij ons gaat u zeker iets naar zijn smaak vinden. Bovendien weet u zeker dat de kattenbrokken uit ons assortiment vol zitten met ingrediënten die goed zijn voor uw huisdier. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor allerlei andere producten die een kat nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan kattenbakken, krabpalen, kattenmanden of natuurlijk kattenvoerbakken.

Als u ook benieuwd bent naar ons aanbod aan diepvriesvoeding, die wij helaas niet op kunnen sturen, of gewoon alle producten eens een keer in het echt wilt zien, dan bent u welkom in onze fysieke winkel in het Noord-Hollandse De Rijp.