Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Natuurlijk kattenvoer

Steeds meer katteneigenaren kiezen voor natuurlijk kattenvoer. En dat is ook logisch: u wilt immers het allerbeste voor uw lieve huisdier. Natuurlijk kattenvoer heeft de nodige voordelen op het gebied van de gezondheid van uw kat. Ook is natuurlijk kattenvoer een duurzame keuze die bijdraagt aan een beter milieu. Bij Huisdierenbazaar.nl vindt u een ruime selectie van natuurlijk kattenvoer en gezonde, natuurlijke kattensnacks.

Natuurlijk kattenvoer: wat is het?

Met natuurlijk kattenvoer kan in principe van alles worden bedoeld. Voor ons staat in ieder geval vast dat er in natuurlijk kattenvoer geen kunstmatige geur- en kleurstoffen thuishoren. Ook is natuurlijk kattenvoer vrij van conserveringsmiddelen. De gezondheid van uw huisdier staat hierbij centraal. Natuurlijk kattenvoer bevat de ultieme combinatie van ruw eiwit, vet, vitaminen en mineralen zonder onnodige toevoegingen. Kiest u voor natuurlijk kattenvoer? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw kat alle benodigde voedingsstoffen in de juiste dosering binnenkrijgt. En dat komt de huid, vacht en algehele gezondheid van uw kat ten goede!

In onze webwinkel vindt u verschillende soorten natuurlijk kattenvoer. De merken natuurlijk kattenvoer die wij aanbieden zijn betrouwbaar en hebben zich bewezen op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. Het natuurlijke kattenvoer dat in onze dierenspeciaalzaak verkrijgbaar is wordt ontwikkeld door dierenartsen en wetenschappers. Natuurlijk kattenvoer is immers niet zomaar een product.

Natuurlijk kattenvoer

Merken natuurlijk kattenvoer

Op Huisdierenbazaar verkopen we graag kattenvoer van hoge kwaliteit. Daarom is een groot deel van de merken die wij in onze winkel hebben liggen te plaatsen onder de noemer ‘natuurlijk’. Canagan en Riverwood staan bekend als natuurlijke merken, maar ook Orijen, Acana, CASA-FERA, Greenheart, Carnilove en Natural Health kattenvoer zijn natuurlijk kattenvoer. Daarnaast hebben wij het biologische kattenvoer van Schesir in ons assortiment, wat zeker natuurlijk kattenvoer genoemd mag worden. We vertellen u graag wat meer over deze merken.

Een belangrijk kenmerk van deze merken is dat ze geen kunstmatige toevoegingen gebruiken. Dat is dan ook wel wat u mag verwachten van natuurlijk kattenvoer. In plaats van kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen, wordt er gebruik gemaakt van bepaalde kruiden en andere natuurlijke toevoegingen om het kattenvoer houdbaar, gezond en op smaak te houden. Dat is maar goed ook, want katten geven vaak helemaal niks om die kunstmatige toevoegingen!

Veel natuurlijk kattenvoer is graanvrij. Dit geldt bijvoorbeeld voor Canagan en Riverwood, maar ook voor Orijen en veel producten van Acana. Graan is weliswaar een natuurlijk ingrediënt, maar dat betekent nog niet dat het goed is voor uw huisdier. Aangezien katten carnivoren zijn, zijn granen vaak helemaal niet gezond voor ze. Het meeste kattenvoer dat ‘natuurlijk’ genoemd wordt, houdt dan ook rekening met het natuurlijke dieet van katten en daar komt nu eenmaal weinig tot geen graan in voor.

Gezonde ingrediënten

Sommige van de genoemde merken hebben een goede manier gevonden om de kwaliteit van hun producten te waarborgen: ze gebruiken alleen regionale producten. Voornamelijk bij Orijen en Acana staat dit centraal. Orijen en Acana worden beide geproduceerd in Alberta, Canada en de producten die in dit voer verwerkt zitten komen dan ook allemaal uit Alberta of British Columbia. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze voedingsstoffen van hogere kwaliteit kunnen gebruiken, maar het verkleint ook nog eens de ecologische voetafdruk, doordat er minder vervoer nodig is.

Orijen en Acana zijn niet de enige merken die zich bezighouden met hun ecologische voedafdruk of de kwaliteit van hun producten. Zo gebruikt Riverwood bijvoorbeeld enkel vlees van dieren die vrij rond hebben gelopen. Greenheart doet ook zijn best: niet alleen het dierenvoer, maar ook de verpakkingen van deze kattenbrokken zijn natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Zo is natuurlijk kattenvoer niet alleen goed voor uw kat, maar ook voor de wereld.

Mocht u daarin nog een stapje verder willen gaan, dan kunnen we u Schesir aanbevelen. Schesir is een Italiaans merk dat biologische dierenvoeding maakt. Ze kijken hierbij naar hun productieproces, de herkomst van het vlees en zelfs naar het voedsel dat de verwerkte dieren tijdens hun leven hebben gekregen. Met Schesir kunt u er zeker van zijn dat het dierenvoer 100% biologisch geproduceerd is.

Eén van deze merken is Buddy’s dierenvoeding. Dit is vers, natuurlijk voer dat geschikt is voor alle kattenrassen. Zo vindt u in ons assortiment diverse graanvrije maaltijden zoals Buddy’s eend compleet en Buddy’s vismix compleet. Deze maaltijden zijn ook uitstekend geschikt voor katten die een eliminatiedieet volgen in verband met een allergie. Houd er wel rekening mee dat Buddy's alleen in de winkel verkrijgbaar is, wij versturen geen vers vlees via de post. Kiest u liever niet voor verse voeding? Dan is kattenvoer van merken als Canagan en Riverwood een zeer geschikte optie. In onze webwinkel vindt u een ruime selectie aan natuurlijk kattenvoer.

Natuurlijk kattenvoer bij allergie

Ook wanneer uw kat eczeem of allergische klachten heeft kan natuurlijk kattenvoer een uitkomst bieden. Is uw kat gevoelig voor granen of gluten? Sommige soorten natuurlijk kattenvoer die je vindt bij Huisdierenbazaar.nl zijn volledig graan- en glutenvrij. Canagan is zelfs in alle gevallen gluten- en graanvrij kattenvoer, een veilige keus! Als u vermoedt dat uw kat allergisch is maar u weet niet precies waarvoor, kan het raadzaam zijn een eliminatiedieet te volgen. In onze webwinkel vindt u natuurlijk kattenvoer dat hier geschikt voor is.

In onze online dierenspeciaalzaak vindt u een mooie selectie aan natuurlijk, hypoallergeen kattenvoer. Een voorbeeld hiervan is het kattenvoer van Prins NatureCare. Dit is in verschillende smaken verkrijgbaar. Dit natuurlijke kattenvoer is bij uitstek geschikt voor katten met huid- en vachtproblemen en werkt ondersteunend bij maag- en darmproblemen. Het is in verschillende smaken verkrijgbaar. Ook ontwikkelt Prins NatureCare natuurlijk kattenvoer dat geschikt is bij overgewicht en diabetes.

Natuurlijk kattenvoer online kopen

Huisdierenbazaar.nl is uw betrouwbare adres voor het online kopen van natuurlijk kattenvoer. Wij hebben vertrouwen in de producten die we aanbieden. Als het aankomt op natuurlijk kattenvoer wilt u ervan verzekerd zijn dat u een goed product aanschaft, zeker wanneer u dit online bestelt. Bij Huisdierenbazaar.nl hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Heeft u vragen over onze producten of service, of wilt u meer informatie over ons natuurlijke kattenvoer? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons enthousiaste team helpt u graag verder!

Natuurlijk kattenvoer online kopen