Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Riverwood kat

Soms is er kattenvoer van een bepaald merk dat er echt uitspringt. Kattenvoer dat op verschillende punten zo goed scoort, dat het echt bijdraagt aan een gelukkig en gezond kattenleven. Riverwood diervoeding is zo’n merk. Naast een lijn hondenvoer heeft het ambitieuze merk ook 100% graanvrij kattenvoer uitgebracht. U vindt Riverwood kat nu ook in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl.

Riverwood kat: kattenvoer vol ambities

Riverwood kat onderscheidt zich op verschillende fronten van standaard kattenvoer. Dit merk maakt kattenvoer voor een nieuwe generatie katteneigenaren die bewust omgaat met dierenwelzijn, health en het welzijn van onze planeet. Zo wordt er in Riverwood kat enkel vlees gebruikt van dieren die vrij hebben kunnen rondlopen. Er komt dus geen vlees uit de bio-industrie bij kijken. Zo maakt Riverwood kat niet alleen uw kat blij, maar ook heel veel andere dieren.

Riverwood diervoeding is een merk vol ambities. Dat blijkt ook wel uit de prachtige lijn kattenvoer die ze recentelijk hebben ontwikkeld. Alle recepten uit de Riverwood kat-lijn zijn 100% natuurlijk en vrij van granen. Het vlees en de vis zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangevuld met verse groenten of bosvruchten. Deze unieke combinatie valt bij veel katten bijzonder goed in de smaak. Met een team van deskundigen werkt Riverwood aan het ontwikkelen van recepten voor kattenvoer dat een hoge acceptatie garandeert.

Riverwood kat kattenvoer

Riverwood kat is volledig graanvrij

Het kattenvoer van Riverwood is volledig vrij van aardappel en granen. Daar is voor gekozen omdat granen eigenlijk vrij nutteloos zijn voor katten. Sterker nog: het maagdarmstelsel van uw kat is helemaal niet ingesteld op het verwerken van granen. Daarnaast kan een grote hoeveelheid koolhydraten, waar graan voor een groot deel uit bestaat, een negatief effect op de bloedsuikerspiegel van uw dier hebben. Dit kan uiteindelijk zelfs resulteren in diabetes. Precies om die reden heeft Riverwood gekozen voor graanvrij voer. Als koolhydraatbron wordt in Riverwood kat gebruikgemaakt van gele erwt. Deze peulvrucht zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en niet plotseling piekt.

Goedkoop kattenvoer dat u in de supermarkt kunt kopen bestaat niet zelden voor een heel groot deel uit graan. Dit doen fabrikanten omdat granen als tarwe goedkoop zijn. In dergelijk kattenvoer zit relatief weinig vlees, terwijl dat juist is wat uw kat nodig heeft in een gezond dieet. Het ideale kattendieet staat dicht bij het oorspronkelijke dieet van de wilde kat en bestaat voor een aanzienlijk deel uit eiwitten, aangevuld met essentiële vetzuren en een klein deel plantaardig voedsel. Riverwood begrijpt dat. Dat blijkt wel uit het kattenvoer dat ze hebben ontwikkeld.

Wist u trouwens dat katten het verschil tussen zoet en zout nauwelijks proeven? Kattenvoer dat is opgevuld met ruime hoeveelheden koolhydraten, suikers dus, dragen dus nauwelijks bij aan de smaakervaring die uw kat heeft als hij dergelijk voer voorgeschoteld krijgt. Ook niet onbelangrijk voor deze kieskeurige wezens.

De unieke eiwitten in Riverwood kat

Alle soorten Riverwood kattenvoer bevatten de exceptionele combinatie van drie unieke eiwitbronnen. Uw kat heeft dagelijks relatief veel eiwitten nodig. Het gaat echter ook om de kwaliteit van de eiwitten. Goedkope en plantaardige eiwitbronnen zoals soja, die vaak in supermarktvoer worden gebruikt, zijn niet de meest geschikte proteïnen voor de kat. Uw huisdier kan deze eiwitten niet optimaal benutten. En dat is zonde, want een proteïnerijk dieet draagt juist bij aan het welzijn van uw lieve kat. In Riverwood kat worden enkel hoogwaardige eiwitten gebruikt. Deze aminozuren kan uw kat goed gebruiken om al zijn lichaamsfuncties optimaal te laten werken.

De exclusieve smaak van Riverwood kattenvoer

Zoals we al eerder vertelden is de smaak van de verscheidene soorten Riverwood kattenvoer niet alleen vernieuwend, maar zijn katten er ook zeer content mee. Veel kattenbaasjes koppelen aan Riverwood terug dat hun kat intens geniet van de bijzondere maaltijden. Dat is ook niet zo vreemd: in Riverwood kat worden krachtige kruiden gebruikt om uw kat een exclusieve smaaksensatie te laten ervaren. Het effect hiervan verrast zowel katten als baasjes op een aangename manier. Zelfs katten die lastige eters zijn dolenthousiast over Riverwood kattenvoer.

Er zijn verschillende soorten Riverwood kat verkrijgbaar bij Huisdierenbazaar.nl. Zo is er voer ontwikkeld voor katten van zowel kleine als grote rassen. Of u nu een binnen- of een buitenkat heeft: Riverwood heeft aan alle katten gedacht. Er is ook voer voor kittens en voor katten met huid- en vachtproblemen uitgebracht. Zo weten we zeker dat ook voor uw kat de perfecte soort Riverwood kat samengesteld is. Kijk snel in onze webwinkel welke soort Riverwood kattenvoer het beste bij uw huisdier past.

Riverwood kat online bestellen

Veel kattenbaasjes zijn op zoek naar een betrouwbaar adres om Riverwood kat online te bestellen. De innovatieve lijn kattenvoer van Riverwood heeft de aandacht van menig kattenliefhebber getrokken. En dat is niet onterecht, gezien hun bijzondere verhaal. Riverwood kat is eenvoudig in de webshop van Huisdierenbazaar.nl te bestellen en kan snel uit voorraad geleverd worden. Onze klanten geven ons een goede waardering op het gebied van klantvriendelijkheid en uitstekende service.

Riverwood kat online bestellen bij Huisdierenbazaar.nl

Gezonde, blije dieren. Daar doen wij het allemaal voor. Daarom voelen we ons ook zo aangetrokken tot een merk als Riverwood: zij delen deze visie immers. Naast hondenvoer van dit mooie merk hebben is ook Riverwood kat eenvoudig en snel op onze website te bestellen. Heeft u nog vragen over Riverwood diervoeding of over onze andere producten? Of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden met alle plezier uw vragen!

Bij Huisdierenbazaar verkopen we ook andere merken kattenvoer. Wat dacht u van Profine, Acana, Prins, Smolke of Orijen?

Zie ook: Riverwood hondenvoer