Smølke kattenvoer voor blije katten!

Als katteneigenaar wilt u uw kat natuurlijk tevreden, gezond en blij houden. Aan de basis van een gezond kattenleven staat goede, volwaardige voeding. Smølke kattenvoer voorziet in deze behoefte. Het kattenvoer wordt ontwikkeld door dierenvoedingsdeskundigen die precies weten wat uw kat lekker vindt. Daarnaast hebben deze expert natuurlijk een goede kijk op wat voedzaam is en wat katten nodig hebben. Met dank aan hen bevat Smolke kattenvoer de optimale combinatie van vitaminen, mineralen en essentiële vetten. Het kattenvoer van Smølke zorgt voor energieke en blije katten!

Smølke kattenvoer

De filosofie van Smølke

Smolke is een Nederlands merk met een Scandinavisch tintje. Vroeger vond de productie van het kattenvoer nog plaats in Denemarken, tegenwoordig is dat in het noorden van ons eigen land. Wat onveranderd is gebleven is dat de vis die in Smolke kattenvoer verwerkt wordt in Noorse wateren gevangen wordt. Dit is MSC-gecertificeerde, duurzaam gevangen vis. Daarnaast zijn alle ingrediënten in het dierenvoer van natuurlijke oorsprong en bevatten deze geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Koopt u kattenvoer van Smolke? Dan bent u dus niet alleen lief voor uw kat, maar ook voor het klimaat! Dat is de filosofie van Smølke.

Smølke kattenvoer: bijzonder smakelijk

Smølke kattenvoer is bijzonder smakelijk. Katten kunnen een tikje veeleisend zijn wanneer het aankomt op hun voeding. Katten houden van een gevarieerd dieet dat voor het grootste gedeelte uit vis en vlees bestaat. De eiwitten in deze producten hebben ze gewoon nodig. Katten hebben een prima reukvermogen, waarmee ze precies ruiken welk voedsel goed voor ze is en welk voedsel ze beter kunnen laten staan. Kattenvoer van Smolke valt uitstekend in de smaak bij katten. Dankzij de goede samenstelling van eiwitten en essentiële vetzuren is het ook nog eens heel gezond.

Speciaal kattenvoer van Smolke

Sommige katten hebben baat bij het volgen van een speciaal dieet. Bijvoorbeeld wegens gezondheidsklachten als maag- en darmproblemen of een voedselallergie. Precies voor deze katten heeft Smolke gespecialiseerde voeding ontwikkeld. Deze voeding is volledig vrij van granen en dus van gluten. Wanneer u vermoedt dat uw kat aan een overgevoeligheid voor gluten lijdt, kunt u het glutenvrije voer van Smolke uitproberen. Een voedselovergevoeligheid gaat vaak samen met hevige jeuk, veelvuldig krabben en darmproblemen. Houden de klachten aan? Raadpleeg dan altijd een dierenarts. Er is dan mogelijk sprake van een andere voedselovergevoeligheid of medische oorzaak voor de klachten die verder onderzoek behoeft.
Smølke kattenvoer online

Smølke kattenvoer voor katten met overgewicht

Steeds meer Nederlandse huisdieren hebben last van overgewicht. Katten met overgewicht lopen meer risico op hart- en longproblemen, suikerziekte en bot- en gewrichtsproblemen als artrose. Daarnaast leven katten met overgewicht gemiddeld 2 jaar korter dan katten met een gezond gewicht. Heeft uw kat een te hoog lichaamsgewicht? Dan is het zaak om daar wat aan te doen. Gelukkig is overgewicht met voldoende beweging en de juiste voeding aan te pakken. Smolke heeft voor katten met overgewicht speciaal voer ontwikkeld. Smølke Sterilised Weight Control is uitstekend geschikt voor volwassen katten die gecastreerd of gesteriliseerd zijn of last hebben van overgewicht.

Smolke Sterilised is vrij van tarwegluten. Daarnaast bevat het voer 20% minder vet dan de reguliere Smolke kattenbrokken. Met Smolke Sterilised krijgt uw kat voldoende vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en eiwitten binnen. Toch bevat het minder calorieën dan de andere soorten kattenvoer van Smolke. Smolke Sterilised bestaat uit alle goede voedingsstoffen die uw kat dagelijks nodig heeft. Tevens is het voer verrijkt met extra voedingsvezel. Daardoor houdt uw kat langdurig een vol gevoel.

Ook een actieve leefstijl is belangrijk voor katten. Voor katten met overgewicht is het helemaal essentieel om meer te bewegen. Een buitenkat komt meestal aan voldoende beweging. Zit uw kat liever binnen? Dan is het een goed idee om uw kat de nodige uitdaging te bieden in de vorm van kattenspeelgoed, spelletjes, een krabmeubel of klim- en klauterplekken.

Smølke kattenvoer online kopen

Wat Huisdierenbazaar.nl onderscheidt van andere online dierenspeciaalzaken is onze scherpe prijsstelling en het royale assortiment van dierenvoer van topkwaliteit. Ook Smolke kattenvoer koopt u gewoon online in onze webwinkel. Het welzijn van dieren en hun baasjes staat bij ons voorop. Daarom bieden we u volop keuze. Op onze overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website ziet u in een oogopslag ons volledige assortiment van Smolke kattenvoer. U kiest het voer dat het beste bij uw kat past, plaatst de bestelling en wij zorgen dat het voer binnen korte tijd bij u thuis afgeleverd wordt. Naast kattenvoer vindt u in onze webwinkel ook het bekende Smølke hondenvoer.

Heeft u nog vragen over onze producten, of wenst u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team is er om u te helpen. We staan u met plezier te woord. Naast kattenvoer van Smolke verkopen we vanzelfsprekend ook kattenvoer van andere merken, bijvoorbeeld Nutram kattenvoer. Natuurlijk verkopen we niet alleen kattenvoer. U koopt bij ons ook overige kattenbenodigdheden. We hebben een ruim assortiment van spullen die uw kat blij maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Felisept sprays tegen tegen stress  of het populaire PeeWee kattenbaksysteem. Ook vindt u in onze webwinkel een ruime selectie van kattenspeelgoed, krabpalen en kattensnacks. Blije katten, daar doen we het allemaal voor!

Smølke kattenvoer