PeeWee kattenbaksysteem

Het verschonen van de kattenbak, het is niet het favoriete klusje van de kattenbezitter. Terwijl het zo eenvoudig kan: het moderne PeeWee kattenbaksysteem zorgt ervoor dat u de kattenbak in een handomdraai ververst, zonder viezigheid, en bovendien zorgt PeeWee ervoor dat de kattenbak ook tijdens het gebruik ervan, door uw kat, schoon en hygiënisch blijft. De moderne kattenbak is makkelijker voor u én voor uw kat, en uiteraard ook heel gemakkelijk online te bestellen bij Huisdierenbazaar.nl.

PeeWee kattenbaksysteem

PeeWee kattenbak verversen

Het PeeWee-kattenbaksysteem werkt met een rooster, waarop de schone kattenbakkorrels liggen. 90% van de urine zal direct door het rooster in de vergaarbak eronder terechtkomen, de rest wordt door de PeeWeee-houtkorrels opgeslorpt, die daardoor uit elkaar vallen.

Dit zaagsel wordt door de kat omgewoeld en zo door het rooster gedrukt: katten graven hun ontlasting immers in. Onder het rooster verzamelen de vieze korrels zich in een bak die u in een handomdraai kan legen. Zo gemakkelijk is het dus om de kattenbak te verschonen met PeeWee!

PeeWee houtkorrels

Bij het PeeWee-systeem horen de PeeWee-houtkorrels, de milieuvriendelijke tegenhanger van het grind dat meestal in kattenbakken gaat. Deze korrels kunt u, als ze vies zijn, eenvoudig weggooien. Ze zijn 100% afbreekbaar en composteerbaar. De houtkorrels geuren naar dennenhout, dus in de kattenbak zal het fris ruiken als u er weer verse korrels in hebt gedaan, en dat zonder kunstmatige geurstoffen!

Het verversen bestaat met het PeeWee-systeem dus uit het weggooien van vieze korrels, het aanvullen met schone korrels en het verwijderen van drollen, die natuurlijk niet door het rooster vallen. U hoeft dus niet telkens alles te vervangen, u haalt steeds alleen maar het afval weg – zo verspilt u geen korrels.

PeeWee kattenbaksysteem hygiëne

Bij het PeeWee-kattenbaksysteem verdwijnen vieze korrels meteen onder het rooster. Uw kat zal de kattenbak dus met schone pootjes verlaten: er wordt geen vies grint meer door het huis verspreid. Dat maakt de kattenbakken van PeeWee hygiënisch, voor u en voor uw kat. Katten zijn hygiënische dieren, dus met dit moderne systeem doet u ze zeker een plezier.

PeeWee kattenbaksysteem online

Bij Huisdierenbazaar.nl kunt u het kattenbaksysteem van PeeWee online bestellen. Wij zorgen ervoor dat de kattenbak gewoon bij u thuis bezorgd wordt, dat is wel zo gemakkelijk. Uw kat ziet de bezorger waarschijnlijk nog eerder aankomen dan u zelf! Bekijk ook de andere producten in ons assortiment en geef uw kat het beste van het beste.

Wilt u meer lezen over de merken die wij verkopen? Kijk bijvoorbeeld eens op onze pagina's over Felisept, Curver of Scruffs.


PeeWee kattenbaksysteem online

PeeWee kattenbaksysteem