Scruffs


Scruffs is een van origine Britse producent van manden en kussens voor zowel honden als katten. Scruffs heeft een luxe uitstraling en levert dan ook producten van hoge kwaliteit. Bijzonder is dat Scruffs ook aandacht heeft voor orthopedische ontwerpen, om zo het maximale comfort voor ieder individueel huisdier te kunnen bieden. Uiteraard vind je de manden en kussens van Scruffs online in de webshop van Huisdierenbazaar.nl.
Scruffs manden en kussens

Honden en katten zijn allebei dieren die veel slapen. Honden slapen ongeveer even veel als katten, maar omdat katten vooral overdag slapen associëren mensen katten zeer sterk met slaperigheid. Hoe dan ook, zowel de kat als de hond houdt van een goede slaapplek. Scruffs manden en kussens zíjn die goede slaapplek: zacht, comfortabel en ergonomisch verantwoord.

De katten- en hondenmanden en hondenkussens van Scruffs zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Er zijn ook veel verschillende ontwerpen, zodat de manden altijd goed in uw huis passen. Natuurlijk is er bij ieder ontwerp aandacht besteed aan het comfort, het is natuurlijk wel de bedoeling dat uw huisdier ook echt gaat houden van z'n slaapplek. Het zachte materiaal en de slimme vormgeving van Scruffs kussens en manden zorgen daar wel voor.

Scruffs manden en kussens

Scruffs orthopedisch

Scruffs heeft speciale aandacht voor orthopedisch ontwerpen: de manden zo vormgeven, dat ze ook voor honden of katten met rugklachten aangenaam zijn, en voldoende ondersteuning bieden. Zo bent u er zeker van dat uw dier goed kan slapen op deze matten. Omdat slapen voor zowel honden als katten zo belangrijk is, is het prettig dat Scruffs hier zo veel aandacht aan heeft besteed. Zo vindt u zeker een goed honden- of kattenmandje.


Scruffs online

U bestelt de manden en kussens van Scruffs online in de webwinkel van Huisdierenbazaar, de plek op het internet voor alle mogelijke huisdierenbenodigdheden. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze, dan zorgen wij ervoor dat de mand, de mat of het kussen van Scruffs snel bij u thuis bezorgd wordt en uw huisdier van zijn ergonomisch verantwoorde slaapplek kan genieten.

Wilt u meer lezen over andere merken die dierenmanden en -kussens maken? Lees dan onze informatie over Beeztees, SnObbs of Napzzz.

Scruffs online

Scruffs manden en kussens