Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Napzzz

De hondenmanden van Napzzz zijn een favoriete rustplek voor de hond. U kunt deze populaire manden uiteraard kopen in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl. Napzzz hondenmanden zijn comfortabel, eenvoudig schoon te maken en in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zodat u zeker wat te kiezen heeft.

Hondenmand kiezen

Honden zijn echte slapers. Ze slapen zo'n 14 uur per etmaal, meer dan de helft van de tijd dus. Dat vele slapen hebben honden niet alleen nodig om uit te rusten van hun beweging, maar ook omdat ze een trage spijsvertering hebben, typisch voor vleeseters. Een goede hondenmand is dan ook echt belangrijk: door goed uit te rusten verteren honden hun hondenvoer het beste. Napzzz hondenmanden zijn mede met die gedachte ontwikkeld.

Hondenmanden hebben ook een ander doel: de mand is voor uw hond ook echt een eigen plek. Het is een stukje territorium. U kunt de mand ook gebruiken in de opvoeding, door de hond gericht naar de mand te sturen als hij of zij storend gedrag vertoont, of in de weg loopt. Altijd is de mand de plek voor uw huisdier. Uw hond zal zich op die manier aan de Napzzz hondenmand hechten.

Napzzz hondenmand kiezen

Napzzz hondenmand in gebruik

Napzzz hondenmanden zijn eenvoudig in gebruik. U kunt de stoffen buitenkant afritsen en het omhulsel dan in de was doen. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk. De zachte stof zal ook na een wasbeurt nog heel aangenaam aanvoelen, uw hond zal dan ook vast graag weer in z'n schone Napzzz-mand willen gaan liggen voor een dutje, of voor diepe slaap...

Napzzz hondenmanden bestellen

Bij Huisdierenbazaar vinden we het belangrijk dat u wat te kiezen hebt. Een hondenmand is toch deel van uw interieur. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende Napzzz hondenmanden in verschillende kleuren en verschillende vormen. Uiteraard kunt u ook voor andere producten voor uw hond terecht in onze webwinkel, zoals hondenvoer, hondensnacks en hondenspeeltjes.

Behalve Napzzz hebben wij nog meer merken die hoogwaardige hondenmanden maken. Bekijk bijvoorbeeld eens onze pagina's over Designed by Lotte, Lex&Max of Scruffs.

Napzzz hondenmanden bestellen