Smølke hondenvoer

Smølke is een Nederlands merk hondenvoer met een Scandinavisch tintje. Toen het merk in 1991 voor het eerst op de markt kwam, werd het voer nog geproduceerd in Denemarken. Dat verklaart dus meteen de Deense letter ø, die je als een korte eu uitspreekt. Sinds 1999 wordt Smølke echt in Nederland geproduceerd, wat betekent dat er geen onnodig transport meer aan te pas komt. Smølke heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een dieetvoer tot een compleet hondenvoermerk. Smølke hondenvoer is er in een breed assortiment, køze genoeg dus!

Smølke filosofie

Smølke filosofie

Smølke biedt hondenvoer van hoge kwaliteit dat aan de moderne standaarden voldoet.  Smølke gebruikt alleen nog maar duurzaam gevangen MSC-vis uit de Noorse wateren.  Zo zet Smølke zich actief in voor duurzame visvangst. Smølke gebruikt ook geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Tegelijk laat Smølke ook u de keuze: het voer is te koop met tarwe, maar ook als glutenvrij hondenvoer.

Smølke maakt zich sterk voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het is duurder hondenvoer dan u in de gewone supermarkt aantreft, maar het is dan ook van een hogere kwaliteit, met veel vlees en geen kunstmatige toevoegingen. Tegelijk is Smølke hondenvoer binnen het gespecialiseerde segment zeker niet het duurste merk, u betaalt dus niet te veel, en als u specifieke voorkeuren heeft (zoals glutenvrij voer) kunt u binnen het assortiment alsnog voor voer kiezen dat aan die voorkeuren voldoet.

De zes zekerheden van Smølke

Smølke let bij het ontwikkelen van hondenvoer op een heleboel verschillende zaken. Deze zijn ondergebracht onder 'de zes zekerheden van Smølke'. Deze zekerheden laten in het kort zien waar Smølke voor staat.

1) Compleet en hoogwaardig. Met het hondenvoer van Smølke krijgt uw huisdier alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft. Voor een gezonde hond is dit voer op zich dus genoeg als volledige voeding en heeft u geen voedingssupplementen meer nodig.

2) Betaalbare kwaliteit. Het dierenvoer van Smølke is zeker niet duur voor de kwaliteit die het levert. Uiteraard betaalt u iets meer dan voor het dierenvoer uit de supermarkt, maar daar staat dan ook zeker wel wat tegenover.

3) Weinig poep op de stoep. Door de hoogwaardige ingrediënten van Smølke dierenvoer wordt het veel beter verteerd en hoeft uw huisdier dus minder vaak heel nodig. Goed verteerbaar dierenvoer zorgt er ook voor dat een dier minder snel darmklachten krijgt, zoals diarree. Zo hoeft u de hond niet elke twee uur uit te laten. Natuurlijk blijft het wel belangrijk om af en toe een frisse neus te halen, voor zowel u als uw hond.

4) Gezonde tanden en vacht. Smølke let er bij het kiezen van de ingrediënten en de structuur van de dierenvoering op, dat deze goed zijn voor de vacht en stimuleren tot goed kauwen om zo ook de tanden schoon te houden. Een gezonde vacht en gezonde tanden, zeggen heel veel over de algemene gezondheid van een huisdier. Het is voor een hond altijd fijn als hij ergens goed op moet kauwen. Het kauwen maakt hormonen bij hem los waar hij vrolijk van wordt. Daarom houden honden ook zo van honden-kauwsnoepjes.

5) Smøllen met Smølke. De hoogwaardige ingrediënten en goed doordachte samenstelling van dit dierenvoer zorgen er niet alleen voor dat het voer gezond is, maar het is ook nog eens heel lekker. De eiwitten in Smølke komen van dieren die ook door mensen worden gegeten, zoals kip, vis of lam.

6) Gegarandeerd tevreden. Mocht er toch nog iets mis zijn met het hondenvoer dat u besteld hebt, dan kunt u altijd bij onze klantenservice, of direct bij die van Smølke terecht, zodat u verder geholpen kunt worden. Zo staat u met eventuele vragen of problemen nooit alleen.

Smølke hondenvoer

Smølke produceert hoogwaardige diervoeding, zowel hondenvoer als kattenvoer. Het hondenvoer van Smølke levert uw hond alles wat hij nodig heeft, het is complete hondenvoeding. Bij het produceren van Smølke hondenvoer is uiteraard gelet op de gezondheid van het voer, maar ook op de lekkere smaak. Dit is goed verteerbaar voer, en het is nog goed betaalbaar ook. Smølke is hondenvoer voor alle honden.

Smølke online bestellen

Bij Huisdierenbazaar.nl heeft u de mogelijkheid om het hondenvoer van Smølke online te bestellen. Bekijk het assortiment in onze online dierenwinkel en kies voor het voer dat u het meeste aanspreekt. Zo geeft u uw hond echt goed te eten, dat zal u door uw trouwe viervoeter zeker in dank worden afgenomen! Bekijk ook de andere producten van Huisdierenbazaar.nl, er zit vast meer interessants voor u en uw huisdier bij.

zie ook: Smølke kattenvoer.

Smølke is een populair merk, maar zeker niet ons enige merk. Kijkt u bijvoorbeeld ook eens op onze pagina's over Carnilove, Canagan en CaroCroc hondenvoer.


Smølke online bestellen

Smølke hondenvoer