Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Smølke hondenvoer: met zorg samengesteld

Smølke hondenvoer is een Nederlands merk met een Scandinavisch tintje. Toen het merk in 1991 voor het eerst op de markt kwam, werd het voer nog geproduceerd in Denemarken. Vandaag de dag wordt er in het voer nog steeds alleen verse vis verwerkt die afkomstig is uit de Noorse wateren. Daarnaast maakt Smølke dierenvoer gebruik van Britse lam en Nederlandse kip van topkwaliteit in zijn hondenvoer. Het voer wordt met zorg samengesteld uit pure en eerlijke ingrediënten. Zo is er een product ontstaan waar zowel honden  als hun baasjes erg blij van worden!

Sale
GRATIS VERZONDEN!
Smolke Senior Medium 12 kg
Normale prijs € 52,99 Speciale prijs € 48,49 Vanaf € 45,99
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
Sale
GRATIS VERZONDEN!
Smolke Adult Medium 12 kg
Normale prijs € 49,99 Speciale prijs € 44,49 Vanaf € 42,99
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
Sale
GRATIS VERZONDEN!
Smolke Puppy Maxi 12 kg
Normale prijs € 52,99 Speciale prijs € 48,49 Vanaf € 45,99
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)

Naast hondenvoer ontwikkelt Smølke ook kattenvoer . Ook het kattenvoer van dit merk wordt duurzaam geproduceerd en verpakt en is van hoogwaardige kwaliteit. Dit voer bevat alle essentiële vetzuren, mineralen en voedingsstoffen die uw kat nodig heeft. Het uitgebreide assortiment van Smølke kattenvoer vindt u in onze online dierenspeciaalzaak .


 
 

De filosofie van Smølke

Smølke ontwikkelt hondenvoer van hoogwaardige kwaliteit dat aan alle moderne standaarden voldoet. Smølke zet zich actief in voor duurzame visvangst door alleen nog maar gebruik te maken van MSC-vis uit de Noorse wateren. Ook worden er in het hondenvoer  van Smolke geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt. Alle ingrediënten in Smolke hondenvoer hebben een natuurlijke oorsprong en zijn van hoge kwaliteit. Dat is de filosofie van Smølke.

De filosofie van Smølke

Smølke maakt zich sterk voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Smolke hondenvoer is iets prijziger is dan het hondenvoer dat u in de supermarkt kunt vinden. Dit komt omdat de ingrediënten in Smolke hondenvoer van de allerbeste kwaliteit zijn. Ook bestaat het voer voor een groot gedeelte uit vlees. Daarnaast zijn er geen kunstmatige toevoegingen gedaan en zijn alle bestanddelen in het hondenvoer duurzaam. Tegelijkertijd is Smølke hondenvoer binnen het gespecialiseerde segment zeker niet het duurste merk. Relatief goedkoop hondenvoer  dus, voor de kwaliteit die het levert.


De gezondheidsvoordelen van Smolke hondenvoer

Het voeren van Smolke hondenvoer biedt uw viervoeter vele gezondheidsvoordelen. De structuur van het hondenvoer is zo ontwikkeld dat het uw hond stimuleert om goed te kauwen. Zo houdt Smølke het gebit van uw hond in goede conditie. Ook zit er in het hondenvoer van Smolke specifieke mineralen die calcium binden. Zo wordt voorkomen dat tandplak zich aan de tanden van uw hond hecht. Ook is het voor een hond altijd fijn als hij ergens goed op moet kauwen. Het kauwen maakt hormonen bij hem los waar hij vrolijk van wordt. Daarom houden honden ook zo van een bot op z’n tijd, of van heerlijke honden-kauwsnoepjes !

De gezondheidsvoordelen van Smolke hondenvoer

Ook is Smolke hondenvoer goed voor de vacht van uw huisdier. Naast goede vachtverzorging zorgt het binnenkrijgen van voldoende voedingsstoffen, vitaminen en mineralen voor die gezonde, glanzende vacht bij honden. Het gebit en de vacht van de hond zeggen veel over de algehele gezondheid van het dier. Gevoelige en geïrriteerde darmen kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks resulteren in huid- en vachtproblemen. Een doffe vacht kan wijzen op een tekort aan essentiële vetzuren. Omdat Smølke een complete hondenvoer is, komt uw hond op dit gebied niets tekort. Voedingssupplementen  worden dus overbodig. En dat zult u terugzien aan de vacht van het beestje!

Tenslotte is hondenvoer van Smolke goed verteerbaar. Hierdoor loopt uw hond minder risico op het ontwikkelen van maag- en darmproblemen als diarree. Ook hebben de darmen op deze manier meer tijd om essentiële voedingsstoffen uit de voeding op te nemen. Dit merkt u terug aan een energieke, actieve en blije hond. En daar wordt u als baasje dan weer blij van!


Glutenvrij hondenvoer van Smølke

Smølke vindt het belangrijk dat alle honden kunnen smullen van het hondenvoer dat zij produceren. Ook honden met een voedselovergevoeligheid of allergie. Daarom heeft Smolke ook glutenvrij hondenvoer ontwikkeld. Sommige honden reageren overgevoelig op granen. Dit kan resulteren in jeuk, veelvuldig krabben of buikpijn en problemen met de ontlasting. Vermoedt u dat uw hond een granenallergie heeft? Dan kunt u uitproberen of het graanvrije hondenvoer  van Smolke een uitkomst biedt en de klachten vermindert.

Honden zijn van nature carnivoren. Van origine bestaat het dieet van honden  voornamelijk uit prooidieren, aangevuld door wat plantaardige voedingsstoffen. In veel hondenvoer is relatief veel graan verwerkt. Het hondenvoer van Smolke bestaat voor een groot deel uit vlees van hoogwaardige kwaliteit. Het graanvrije hondenvoer van Smølke bevat vanzelfsprekend helemaal geen granen. In dit voer zijn graanvrije bronnen van koolhydraten gebruikt, zoals bijvoorbeeld aardappel. Ook wordt het glutenvrije voer van Smolke gekenmerkt door een uniek eiwitprofiel. Zo komt uw hond niets tekort!

Glutenvrij hondenvoer van Smølke

Smolke hondenvoer voor honden met overgewicht

Overgewicht bij huisdieren  komt steeds meer voor in Nederland. Het spreekt voor zich dat overgewicht bij honden niet gezond is. Het kan de levenskwaliteit van uw hond slecht beïnvloeden. Zo kan de conditie van uw hond door overgewicht achteruit gaan. Ook bot- en gewrichtsproblemen zoals artrose en hartaandoeningen komen veel voor bij te dikke honden. Daarnaast kan uw hond problemen krijgen met de blaas en longen. Gelukkig is overgewicht bij uw hond prima te verhelpen. Door te kiezen voor Smølke Weight Control raakt uw hond sneller verzadigd, maar krijgt hij of zij toch voldoende vitaminen, mineralen en voedingsvezels binnen.

Smolke hondenvoer voor honden met overgewicht

Met Smolke Weight Control heeft uw hond geen hongergevoel, maar zal het beestje toch afvallen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat uw hond voldoende lichaamsbeweging krijgt. Maak tenminste drie maal daags een flinke wandeling met uw hond. Er zijn speciale losloopgebieden waar uw hond los kan lopen en andere honden kan ontmoeten. Spelen met soortgenootjes is goed voor de ontwikkeling van uw hond en kost bovendien veel extra energie. Dit komt ook de nachtrust van uw hond ten goede. Combineer voldoende lichaamsbeweging en rust met goed hondenvoer en uw hond zal op een verantwoorde manier lichaamsgewicht verliezen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat uw hond juist ondergewicht heeft. Sommige honden zijn zo actief, dat ze net dat beetje extra nodig hebben. Uw hond meer voer geven heeft in dat geval geen zin. U kunt beter inzetten op het voeren van een complete voeding met een hoge energiewaarde. Kies in dat geval voor Smolke Puppy of Smolke graanvrij voer. Deze bevatten alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en hebben daarnaast net dat beetje extra dat uw energieke viervoeter kan gebruiken!


Smølke hondenvoer online bestellen

Bij Huisdierenbazaar.nl heeft u de mogelijkheid om het hondenvoer van Smølke online te bestellen. Bekijk het assortiment in onze online dierenwinkel  en kies voor het voer dat het beste bij uw viervoeter past. Zo geeft u uw hond echt goed te eten, dat zal u door uw trouwe viervoeter zeker in dank worden afgenomen! Bekijk ook de andere producten van Huisdierenbazaar.nl, er zit vast meer interessants voor u en uw huisdier bij.

Smølke hondenvoer online bestellen

De webshop van Huisdierenbazaar.nl biedt u hondenvoer van de beste merken . Ook Smolke hondenvoer bestelt u snel en eenvoudig in onze webwinkel. Bekijk het assortiment in onze online dierenwinkel en kies het voer dat het beste bij uw viervoeter past. Met Smolke hondenvoer haalt u een kwaliteitsproduct in huis waarmee u uw hond gezond en energiek houdt. Dat zal uw trouwe metgezel u zeker in dank afnemen. Online hondenvoer kopen  doet u bij Huisdierenbazaar.nl.

Heeft u nog vragen over onze service, of over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ons enthousiaste team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Niet alleen over Smolke hondenvoer, maar ook over de vele andere producten die wij in onze dierenspeciaalzaak verkopen! Uiteraard vindt u in onze online dierenspeciaalzaak meer hondenvoermerken van topkwaliteit. Kijkt u bijvoorbeeld ook eens op onze pagina’s over Prins , Barca , Carnilove , Canagan en CaroCroc hondenvoer .