Canagan hondenvoer

Honden delen een lange geschiedenis met de mens. Door die geschiedenis laat het Britse merk Canagan zich inspireren: cultuur en natuur, ervaring en kennis, ze komen samen in de goede diervoeding van Canagan. De leuze van Canagan is “natuurlijk passend”: dit hondenvoer biedt uw hond de voedingsstoffen die ze van nature al nodig hebben, maar dan natuurlijk wel op een moderne manier gepresenteerd, volgens de modernste inzichten.

Canagan hondenvoeding

Canagan hondenvoeding

De merknaam Canagan is afgeleid van een oud Keltisch woord voor “wolf” (Oudiers cuna), waarmee natuurlijk direct naar de voorouder van de hond verwezen wordt, maar ook naar de Keltische voorvaderen van de Britse bevolking. Canagan staat dan ook nadrukkelijk in de Britse traditie, waarin honden zo belangrijk zijn en waar ze al eeuwen de beste zorgen krijgen. Canagan biedt die zorgen met vleesrijk, glutenvrij hondenvoer: gezond en verantwoord, ook geschikt voor de gevoelige hond – want vaak zien we dat juist gluten allergische reacties veroorzaken. Lees meer over hondenvoer in onze huisdierenencyclopedie.

Canagan hondenvoer biedt een complete voeding, u kunt het dus iedere dag voorschotelen. Voor het merendeel – tussen de 60 en de 65% – bestaat deze voeding uit dierlijke ingrediënten, vlees of vis, en dat komt overeen met de natuurlijke behoefte van uw hond. Uw hond zal deze voeding dan ook zeker met smaak eten, ook dat is belangrijk.

Canagan hondenvoer filosofie

Als gezegd is Canagan hondenvoer een compleet hondenvoer, waar uw hond volop voeding uit kan halen. De filosofie van het merk Canagan is dat honden in principe net zo eten als wolven, alleen in een andere context, want ze wonen bij ons en niet meer in het wild. Het hondenvoer van Canagan bevat daarom puur natuurlijke ingrediënten, zoals vlees of vis, en legt veel nadruk op de eiwitten waar ook wolven zo gek op zijn.

De filosofie van Canagan is geaard in de Britse traditie. Op de Britse eilanden vormen honden al lang een belangrijk onderdeel van de cultuur, de aandacht voor speciale hondenrassen en sporten met honden, shows voor honden en zo verder is hier altijd groot geweest. Ook aandacht voor goed hondenvoer past in deze cultuur. Honden worden in deze traditie voor vol aangezien, daarom verdienen ze een goed maal en goede zorgen. Dat zie je mooi terug in de hondenbrokken van Canagan.

Canagan honden- en kattenvoer bestellen

U kunt Canagan hondenvoer bestellen in de webshop van Huisdierenbazaar.nl. Natuurlijk is Canagan niet het enige merk dat wij verkopen, we hebben ook andere interessante merken met steeds een ander profiel. Bekijk het assortiment in onze webwinkel en kies welk voer u het beste vindt voor uw kat of hond, zo makkelijk kan het zijn!

Wilt u meer lezen over andere hondenvoermerken, voordat u er voor een kiest? Bekijk dan bijvoorbeeld onze pagina's over Carnilove hondenvoer, Naturis hondenvoer of Smølke hondenvoer.

Canagan honden- en kattenvoer bestellen

Canagan hondenvoer