Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Naturis hondenvoer

Naturis hondenvoer  is voer waarbij u direct weet waar u aan toe bent: u ziet wat erin zit en uw hond ziet het ook. Bij Naturis heeft u altijd de garantie dat wat er in zit natuurlijk is, vandaar ook de naam. Naturis hondenvoeding komt uit België en is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, fokkers en andere deskundigen en het resultaat is gezonde, complete voeding zonder kleur-, geur- en smaakstoffen.

Naturis natuurlijk voor de hond

Naturis hondenvoer is voedzaam voor alle honden , ongeacht ras of leeftijd. Het is daarom eenvoudig de juiste Naturis-producten te kiezen, u hoeft zich niet verder in de precieze profielen te verdiepen. Natuurlijk kunt u wel rekening houden met extra wensen: voor pups  is vis bijvoorbeeld extra gezond, daar kunt u dus best wat extra vis aan geven, en grote honden eten nu eenmaal meer dan kleinere honden. Maar allemaal eten ze Naturis!

Naturis heeft een verfrissende, nuchtere benadering. Hondenvoer  is een ingewikkeld product, waarbij met allerlei zaken rekening wordt gehouden, maar Naturis weet het toch simpel en toegankelijk te maken. Naturis hondenvoer bevat volop vers vlees, het beste wat u uw hond kunt geven, en is niet met kunstmatige producten aangevuld, maar juist met natuurlijke vitaminen en mineralen. Naturis brengt uw hond niet meer dan het natuurlijke, het pure en dat is precies wat uw hond nodig heeft.

Naturis natuurlijk voor de hond

Naturis brokken

Naturis hondenvoer werkt met hondenbrokken , en met vers vlees – dat laatste kunnen wij op dit moment nog niet leveren, omdat het ingevroren verzonden moet worden, abonneer u op de nieuwsbrief als u wilt weten zodra de levering van dit verse vlees mogelijk wordt. De gezonde Naturis-ingrediënten zijn ook verwerkt in het droogvoer, lekkere stevige brokken waar uw hond met plezier op zal kauwen. Die kunt u nu meteen al bestellen in onze webshop.

Naturis hondenvoer lijnen

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, zijn de producten van Naturis hondenvoer geschikt voor alle honden. Naturis hondenvoer bestaat uit verschillende lijnen, ingedeeld op leeftijd, grootte en gewicht van de hond. Ook zijn er een aantal bijzondere voersoorten die speciaal bedoeld zijn voor gevoelige honden. Gerenommeerde hondenvoermerken als Prins , Carnilove , Greenheart , Smølke , Riverwood en Nutram hebben ook dergelijke lijnen. Toch hebben al deze merken een verschillende benadering. Sommige merken pakken het ontwikkelen van het perfecte hondenvoer wetenschappelijk aan, door in het laboratorium ingrediënten en stoffen met elkaar te combineren en te experimenteren. Naturis, Natural Health , Farmfood , Acana , Riverwood de namen spreken voor zich: deze merken richten zich op datgene wat een hond van nature nodig heeft.

Dat betekent niet dat merken als Carocroc , Orijen , Impress Your Dog en CASA-FERA niet met natuurlijke ingrediënten werken, uiteraard, maar de filosofie van merken als Naturis is wat meer gericht op het dieet van de voorouder van onze honden: de wolf. Naturis heeft Puppy, Adult en Senior-lijnen, geschikt voor honden in die verschillende leeftijdsklassen. Dan zijn er nog de lijnen Graanvrij en Sensitive, waar we speciale aandacht aan besteden. Graanvrij hondenvoer  bevat geen graan en gluten en is geschikt voor honden die overgevoelig zijn voor deze ingrediënten. Sensitive is speciaal bedoeld voor honden met huid- en darmproblemen. Dit voer voorkomt en geneest voedselallergieën waar deze problemen het gevolg van zijn. Sensitive is dus niet bedoeld voor dagelijks gebruik.

Naturis worsten

De worsten van Naturis zijn een heerlijke snack voor tussendoor. Ze kunnen buiten de vriezer bewaard worden en zijn daarom ideaal voor onderweg. U kunt ze meenemen wanneer u met uw hond gaat wandelen of op vakantie bent. Naast vers vlees zitten de worsten van Naturis bomvol groenten en andere heerlijke, natuurlijke producten. Unieke recepten zorgen voor een smakelijke maaltijd die een goede aanvulling is op het reguliere voer van Naturis . De runderworst van Naturis bevat bijvoorbeeld vers rundvlees, zeewier en aardappelzetmeel. Na het openen van de verpakking kan de worst vijf dagen in de koelkast bewaard worden. Natuurlijk zijn deze worsten geen vervanging voor het reguliere voedsel, de brokken van Naturis.

Naturis online bestellen

De natuurlijke, nuchtere en eerlijke voeding van Naturis bestelt u online in de Huisdierenbazaar . U hoeft dus niet te zoeken naar leveranciers bij u in de buurt, u kunt de Naturis hondenvoeding online  bestellen en wij regelen de rest. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk! Huisdierenbazaar.nl maakt het beste voor uw hond in een muisklik bereikbaar.

U kunt op de homepagina van Huisdierenbazaar.nl heel gemakkelijk het product vinden waar u naar op zoek bent. Bij ‘hond’ ziet u een lijst met producten die wij voor honden verkopen: speelgoed , manden , halsbanden  en natuurlijk voer.

Naturis online bestellen

Onderaan de pagina staat ook nog eens een lijst met merken hondenvoer , waar u Naturis makkelijk tussen kunt vinden. De producten van Naturis koopt u voor de laagste prijzen in onze webshop! We hebben ook vaak aanbiedingen, waardoor u nog goedkoper uit bent. Mocht u het fijner vinden om naar een ‘echte’ dierenwinkel  te gaan, kom dan naar onze winkel in de Rijp in Noord-Holland.

Naast Naturis verkopen wij nog een boel andere voeding. Kijk voor meer biologisch verantwoord voer bijvoorbeeld eens bij Greenheart hondenvoer of Biofood . Wie weet ontdekt u wel het nieuwe lievelingseten van uw hond.