Acana hondenvoer

Als het om kwalitatief hondenvoer gaat, dan is Acana zeker één van de bekendere merken. Dat is wereldwijd zo: Acana komt oorspronkelijk uit Alberta, Canada, maar het wordt in veel landen over de hele wereld verkocht. Toch blijft Acana ook een lokaal merk: Acana hondenbrokken bevatten ingrediënten uit de eigen regio (Alberta dus) en worden op biologisch verantwoorde wijze geproduceerd.

Acana: kwaliteit ter plekke

Acana is trots op z'n Canadese wortels en vindt het belangrijk om lokaal te produceren. Quality is never outsourced, zeggen ze bij Acana, zij zullen niet naar lagelonenlanden uitwijken om een goedkoper product te leveren.

Deze lokale manier van werken is natuurlijk ook milieubewust, vervuilende import wordt zo onnodig en de biologische boeren van Canada worden zo gesteund.

Acana: kwaliteit ter plekke

Acana natuurlijk hondenvoer

Acana hondenvoer bestaat voor het grootste deel uit dierlijke producten, dus vlees en vis, waarbij er goed op is gelet dat deze producten uit de biologische landbouw komen, of in het geval van vis op ecologisch verantwoorde wijze zijn gevist. Scharrelvlees, vrije uitloop: dat zijn kenmerken waar men bij Acana aandacht voor heeft. Als hondenbezitter weet u dat u natuurlijk hondenvoer in huis haalt.

Lees meer over hondenvoer in onze encyclopedie.

Acana hondenvoer is vrij van synthetische ingrediënten, de natuur krijgt in dit voer voorrang. Om die reden bevat Acana ook minder koolhydraten dan veel andere voeders, vaak merken we dat goedkoop voer daar veel meer van bevat dan nodig (het wordt dan als opvulling gebruikt), maar bij Acana ligt de nadruk dus echt op wat goed is voor uw hond. U kunt ook kiezen voor graanvrij hondenvoer van Acana.

Acana hondenvoer soorten

Van het merk Acana verkopen we verschillende lijnen hondenvoer. Want een goed merk hondenvoer begrijpt dat geen enkele hond hetzelfde is. Honden verschillen niet alleen uiterlijk en qua leeftijd van elkaar. Ook hun persoonlijkheid en levensstijl kan onderling behoorlijk variëren. Dit is zowel afhankelijk van het hondenras van een hond als van zijn omgeving. Woon je als hond in een flat en maak je iedere dag een klein rondje door de buurt, of woon je buiten de stad en kun je daarom vrij rondlopen? Dat maakt veel uit. Daarom heeft Acana lijnen hondenvoer ontwikkeld die inspelen op de behoeftes van alle honden. Hieronder worden een aantal voorbeelden genoemd van lijnen van Acana die we op Huisdierenbazaar.nl verkopen.

Zoals de meeste goede hondenvoermerken als Prins en Carnilove, heeft Acana lijnen speciaal voor puppy’s, volwassen honden en senioren. Per levensfase loopt uw hond het risico op bepaalde ziektes en heeft hij of zij meer of minder van een bepaalde voedingsstof nodig. Dat is echter nog niet alles. Omdat Acana een van oorsprong Canadees merk is zijn er lijnen met klinkende namen als Grasslands en Wild Prairiedog. Grasslands bevat vlees van Canadese grazers, Wild Prairiedog van (pluim)vee en vissen uit de koele Albertaanse meren. Uiteraard is dit vlees honderd procent vers. Uw hond krijgt daardoor alleen gezonde, natuurlijke ingrediënten binnen en geen artificiële toevoegingen van welke variant dan ook. En zo hoort het ook!

Acana online

U kunt Acana hondenvoer online bestellen in de handige webshop van Huisdierenbazaar.nl. Bij ons heeft u veel keuze uit hondenvoeders van hoge kwaliteit, Acana is daar vanzelfsprekend ook bij. Acana is een grote naam en een internationaal hooggewaardeerd merk, ook wij zorgen er natuurlijk graag voor u dit merk te kunnen leveren. Huisdierenbazaar.nl is het vertrouwde adres voor hondenbezitters.

Acana online

Naast Acana verkopen wij nog een hoop andere merken. Zo hebben wij Orijen hondenvoer, dat onderdeel is van Acana, maar ook de populaire merken Smølke, CaroCroc, of More hondenvoer.

Wilt u liever uw producten kopen in een echte dierenwinkel, waar echte mensen klaarstaan om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het kopen van producten voor uw hond? Ook in die behoefte kunnen we u uiteraard voorzien! In De Rijp in Noord-Holland vindt u de winkel van Huisdierenbazaar.nl. De winkel is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam en omliggende plaatsen. Omdat een winkel veel minder aanbod heeft dan een webshop, kunnen we echter niet garanderen dat alle producten die je op onze site tegenkomt ook in onze winkel te koop zijn. Ook hoeft u voor persoonlijk advies niet per se naar de winkel: u kunt chatten met onze medewerkers via de site van Huisdierenbazaar.

Bestellen via Huisdierenbazaar betekent dat u uw bestelling al binnen enkele werkdagen in huis kunt verwachten. Fijn, want bijna niets is frustrerender dan wachten op een postpakketje dat maar niet komt opdagen. Zeker als u iets hebt besteld voor uw trouwe viervoeter. Geen zorgen, Huisdierenbazaar laat u niet in de steek: zodra er bij ons een bestelling is geplaatst, gaan wij onmiddellijk aan de slag. We pakken het product zorgvuldig in en ook tijdens het transport houden we de boel goed in de gaten. Dat is nu die beroemde standaardservice die Huisdierenbazaar aan zijn trouwe klanten aanbiedt.

Acana hondenvoer