Acana hondenvoer

Als het om kwalitatief hondenvoer gaat, dan is Acana zeker één van de bekendere merken. Dat is wereldwijd zo: Acana komt oorspronkelijk uit Alberta, Canada, maar het wordt in veel landen over de hele wereld verkocht. Toch blijft Acana ook een lokaal merk: Acana hondenvoer bevat ingrediënten uit de eigen regio (Alberta dus) en wordt op biologisch verantwoorde wijze geproduceerd.

Acana: kwaliteit ter plekke

Acana: kwaliteit ter plekke

Acana is trots op z'n Canadese wortels en vindt het belangrijk om lokaal te produceren. Quality is never outsourced, zeggen ze bij Acana, zij zullen niet naar lagelonenlanden uitwijken om een goedkoper product te leveren.

Deze lokale manier van werken is natuurlijk ook milieubewust, vervuilende import wordt zo onnodig en de biologische boeren van Canada worden zo gesteund.

Acana natuurlijk hondenvoer

Acana hondenvoer bestaat voor het grootste deel uit dierlijke producten, dus vlees en vis, waarbij er goed op is gelet dat deze producten uit de biologische landbouw komen, of in het geval van vis op ecologisch verantwoorde wijze zijn gevist. Scharrelvlees, vrije uitloop: dat zijn kenmerken waar men bij Acana aandacht voor heeft. Als hondenbezitter weet u dat u natuurlijk hondenvoer in huis haalt.

Lees meer over hondenvoer in onze encyclopedie.

Acana hondenvoer is vrij van synthetische ingrediënten, de natuur krijgt in dit voer voorrang. Om die reden bevat Acana ook minder koolhydraten dan veel andere voeders, vaak merken we dat goedkoop voer daar veel meer van bevat dan nodig (het wordt dan als opvulling gebruikt), maar bij Acana ligt de nadruk dus echt op wat goed is voor uw hond. U kunt ook kiezen voor graanvrij hondenvoer van Acana.

Acana online

U kunt Acana hondenvoer online bestellen in de handige webshop van Huisdierenbazaar.nl. Bij ons heeft u veel keuze uit hondenvoeders van hoge kwaliteit, Acana is daar vanzelfsprekend ook bij. Acana is een grote naam en een internationaal hooggewaardeerd merk, ook wij zorgen er natuurlijk graag voor u dit merk te kunnen leveren. Huisdierenbazaar.nl is het vertrouwde adres voor hondenbezitters.

Naast Acana verkopen wij nog een hoop andere merken. Zo hebben wij Orijen hondenvoer, dat onderdeel is van Acana, maar ook de populaire merken Hill's Smølke, CaroCroc, of More hondenvoer.

Acana online

Acana hondenvoer