Orijen hondenvoer

Met Orijen hondenvoer gaat het bekende dierenvoedingsmerk Acana terug naar de basis: echt natuurlijk voer, zonder onnodige toevoegingen, precies wat uw hond moet hebben en niet minder, maar zeker ook niet meer dan dat. Orijen gaat uit van de oorspronkelijke behoeftes van honden en die lijken op die van wolven. Veel vlees, goede vitaminen en mineralen, geen granen: dat is Orijen.

Orijen hondenvoer filosofie

Orijen hondenvoer filosofie

De naam “Orijen” wordt ongeveer uitgesproken als het Engelse woord “origin”, wat “oorsprong” betekent, en daarmee wordt de filosofie achter dit hondenvoer al meteen duidelijk. Terug naar de oorsprong, dat is wat Orijen wil. De oorsprong, dat is in het geval van Origin ook Canada, want daar wordt dit voer gemaakt. Net als bij het welbekende voer van Acana is er voor Orijen steeds gebruik gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten uit de biologische landbouw.

Orijen verschilt van Acana in de verdeling van de ingrediënten. Waar het laatste merk nog een klein aandeel koolhydraten in de voeding verwerkt, daar bestaat Origen puur uit vlees, fruit en groenten, zodat het percentage koolhydraten haast nihil is. Honden hebben koolhydraten ook helemaal niet nodig, dus het is wel zo oorspronkelijk om hondenvoer te maken zonder deze elementen. Orijen is dat voer.

Orijen hondenvoeding

Voor Orijen zijn honden net als wolven dieren met een normale, natuurlijke behoefte aan voeding. Die voeding moet puur zijn, veel vlees bevatten, en voldoende afwisselend zijn. Orijen hondenvoer voldoet aan die eisen, maar niet alleen aan die. Voor Orijen is het ook heel belangrijk dat de voeding op een goede manier geproduceerd is (lokaal, biologisch) en dat het milieu niet onnodig belast wordt bij de productie ervan.Orijen online

Orijen hondenvoeding kopen

Bij Huisdierenbazaar.nl wordt het Orijen hondenvoer online aangeboden. Dat is natuurlijk wel zo praktisch, u hoeft er nu niet meer naar te zoeken in winkels bij u in de buurt, u vindt alles wat u nodig hebt gewoon van achter uw computer. Huisdierenbazaar.nl verkoopt niet alleen Orijen hondenvoer, maar ook andere benodigdheden voor uw trouwe viervoeter. Kijk eens rond en leer ons zo beter kennen!

Naast Orijen en Acana verkopen wij op Huisdierenbazaar ook andere bekende hondenvoermerken, zoals CaroCroc, Carnilove of Nutram. Kijkt u vooral eens rond!


Orijen hondenvoeding kopen

Orijen hondenvoer
.