Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Prins dieetvoeding

Het bekende diervoedermerk Prins, waarvan wij bij Huisdierenbazaar.nl zowel het hondenvoer als het kattenvoer verkopen, heeft ook een speciale lijn dieetvoeding. Hiermee speelt Prins in op de vraag van honden- en kattenbezitters naar goed voer, van de bekende Prins-kwaliteit, dat is toegespitst op een aangepast voedingspatroon of dieet.

Dieetvoeding kan noodzakelijk zijn om uw hond of kat sterk en gezond te houden. Als de dierenarts dieetvoeding voorschrijft is het zaak dat u een merk vindt dat bij u en uw huisdier past, en dat precies dat voer kan leveren waar uw huisdier behoefte aan heeft. Prins is een merk met veel ervaring en veel praktische kennis als het om aangepast dierenvoer gaat.

Houd er overigens wel rekening mee dat dieetvoeding alleen aan uw hond of kat gegeven mag worden als het door de dierenarts is voorgeschreven. Dieetvoeding is geen vervanger van het dagelijkse voer voor uw huisdier, maar bedoeld om uw dier te helpen zich van bepaalde aandoeningen te herstellen of gezonder te worden. Dieetvoer is daarbij vaak de enige oplossing. Zoekt u dus naar voer dat uw hond of kat ondersteunt en geschikt is voor dagelijks gebruik, neem dan een kijkje bij de andere producten van Prins, of één van de vele andere merken die we in de webshop verkopen, zoals Carocroc en Frontline. Of een bepaald merk geschikt is voor dagelijks gebruik kunt u teruglezen in de bijsluiters, die toegevoegd zijn aan de site.

Natuurlijk en wetenschappelijk

Prins dierenvoeding is een merk dat het natuurlijke met het wetenschappelijke combineert. Dat betekent dat het merk gebruik maakt van verantwoorde, natuurlijke ingrediënten en er geen rommel in het voer terecht komt, maar ook dat er toch wat technologie bij komt kijken. Wetenschappelijke kennis is bij het ontwikkelen van dierenvoer ontzettend belangrijk. Weten welke ingrediënten samen kunnen gaan en daar een balans in vinden is precair werk dat veel zorgvuldigheid vereist, maar het is o zo belangrijk om de gezondheid van hond en kat te kunnen garanderen.

Prins dieetvoeding

Kort geleden heeft Prins zijn lijn dieetvoeding zelfs uitgebreid. Met deze honderd procent natuurlijke dierenvoeding biedt het merk goede maaltijden aan voor honden en katten met de meest voorkomende gezondheidsproblemen. Deze brokken, natvoeding en diepvriesvoeding ondersteunen de gezondheid van uw kat of hond en ze zullen uw huisdier nog goed smaken ook. Dit komt doordat de ingrediënten van Prins dieetvoeding niet alleen gezond zijn, maar ook uitstekend aansluiten op de natuurlijke voedselbehoefte van honden en katten.

Prins dieetvoer voor katten

In de lijn VitalCare van Prins zijn vijf soorten dieetvoeding voor katten opgenomen. Wat aan deze voeding meteen opvalt is dat ze vrij is van tarwegluten. Er bestaat dieetvoeding voor katten die kampen met overgewicht en diabetes, voor katten die gevoelig zijn voor bepaalde soorten voedsel en daardoor last van hun huid, vacht en/of darmen hebben en voer voor katten die problemen hebben met blaasgruis.

Uiteraard vindt u bij ieder product informatie in detail, zodat u bij Huisdierenbazaar.nl steeds de beste keuze voor uw kat of hond maakt. Prins dieetvoeding is gemaakt in Nederland, met aandacht voor lokale producten in een gezonde samenstelling, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Prins dieetvoeding is proefdiervrij. Dit is voer waar uw huisdier beter van wordt.

Door het uitbreiden van zijn dieetvoedingslijn heeft Prins sinds kort ook dieetvoer voor katten met artrose, leverproblemen en darmproblemen in de aanbieding. Er is wetenschappelijk aangetoond dat deze soorten Prins dieetvoer de juiste ondersteuning bieden bij verschillende gezondheidsproblemen. Ze ondersteunen bijvoorbeeld de maag-, darm- en leverfuncties of ze zijn rijk aan Omega 3 vetzuren. Deze vetzuren staan bekend als gezond voor de mens, maar ook voor katten zijn ze heel goed. Zo blokkeren ze bijvoorbeeld de aanmaak van cellen die voor slijtage van het kraakbeen zorgen.

Prins dieetvoer voor honden

Prins heeft zes types hondenvoer die als dieetvoer voor honden gelden. Het gaat dan om zowel geperst hondenvoer als krokant voer. Het hondendieetvoer van Prins zorgt voor een complete, gezonde voeding voor honden met een aangepast dieet. Bij problemen als overgewicht, diabetes, gewrichtsklachten, problemen met de spijsvertering of problemen met de huid kunt u kiezen voor de bijpassende dieetvoeding van Prins. Zo lijft uw hond gezond!

De uitbreiding van het Prins dieetvoer voor honden bestaat volledig uit goede hondenbrokken. Deze brokken zitten vol ingrediënten die helpen om honden met nierfalen of problemen met de lever, darmen of urinewegen gezonder te laten voelen. Ook hier is het goed om te weten dat Prins uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten waarvan bewezen is dat ze de gezondheidsklachten van uw huisdier verminderen.

Wij verkopen gewone dierenvoeding en dieetvoer van Prins

U kunt Prins dieetvoer bestellen in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl. Ook voor de gewone voeding zijn wij een vertrouwd adres, het spreekt eigenlijk vanzelf dat u ook voor deze productlijn bij ons terecht kunt. Heeft u vragen over het dieetvoer dat wij verkopen? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij staan altijd voor u en uw huisdier klaar.

Hoe Prins dieetvoer bestellen?

Omdat het assortiment in de webshop van Huisdierenbazaar.nl zo groot is, kan het misschien lastig zijn producten van een bepaald merk terug te vinden. Maar als u door heeft hoe onze site in elkaar zit kunt u in nog geen halve minuut op de pagina komen waar u moet zijn. We nemen even Prins dieetvoer als voorbeeld. Er zijn twee manieren om Prins dieetvoer op te zoeken op onze site: het drop-down menu en de lijst met merknamen. Het drop-down menu staat bovenaan de homepagina. Kies eerst het huisdier voor wie u op zoek bent: klik op ‘hond’ of ‘kat’. Dan ziet u direct al een kopje ‘voer’ staan. Klik daarop, daarna kunt u merknamen selecteren.

Prins dieetvoer bestellen

Prins dieetvoer online bestellen

Onderaan de homepagina staat een lijst met alle merken die we in de webshop verkopen. U kunt kijken bij ‘algemene merken’ of bij ‘hond’ of ‘kat’. In beide gevallen zult u Prins in de lijst tegenkomen. U komt op de pagina met producten van Prins terecht. Zoek in deze lijst naar Prins dieetvoer voor de hond of de kat. Het enige wat u nu nog hoeft te doen is bestellen! Bestellen bij Huisdierenbazaar.nl betekent meestal dat u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis heeft. U mag zoveel en zo vaak bestellen als u wilt. Daarbij profiteert u vaak van kortingen en andere aanbiedingen. Het fijnste is echter dat u niet zelf met voerzakken hoeft te sjouwen: laat het zware werk maar aan ons over.