Hondenbrokken

In de hondenbrokken die op Huisdierenbazaar.nl verkocht worden, zitten alleen ingrediënten die uw hond echt nodig heeft. Dat klinkt misschien heel logisch, maar om de kosten te drukken vullen heel veel fabrikanten van hondenvoer hun producten aan met bijvoorbeeld graanproducten. Dat heeft een hond helemaal niet nodig. Daarom vindt u in onze webshop alleen hondenbrokken die uit vlees en extra vitaminen en mineralen bestaan. Zo weet u zeker dat uw hond alle voedingsstoffen krijgt die hij in de natuur ook tegen zou komen aan prooidieren en plantaardig voedsel.

Omdat wij net als u alleen het allerbeste voor uw hond willen, sluit al het hondenvoer in ons assortiment helemaal aan bij wat uw hond van nature nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar droge hondenbrokken of natvoer voor de hond; als u uw hondenvoer bij Huisdierenbazaar bestelt, krijgt u hondenvoeding geleverd die rijk aan vlees is. Als uw hond aan bepaalde allergieën lijdt, kunt u zelfs bij ons terecht voor aangepast dieetvoer. Deze hondenbrokken zijn normaal gesproken alleen bij de dierenarts te verkrijgen, maar via ons kunt u dus ook makkelijk aan deze hondenvoeding komen.

Online hondenbrokken bestellen

Natuurlijk heeft niet iedere hond dezelfde energiebehoefte. Oude mensen eten anders dan jonge mensen en dat is bij honden ook zo. Hondenbrokken voor pups zijn anders samengesteld dan hondenvoer voor oudere honden. Omdat we bij Huisdierenbazaar voor iedere hond klaar willen staan, kunt u al dat speciale hondenvoer gewoon vanuit uw eigen huis bestellen. Daarop hoeft u trouwens niet lang te wachten.

Veel producten in onze webshop zijn namelijk direct vanuit voorraad leverbaar. En als de hondenbrokken die uw hond het liefst eet niet op voorraad zijn? Geen probleem: in de meeste gevallen kunnen we het gewenste voer binnen een week bij u leveren. Zelfs als blijkt dat het hondenvoer onverwachts bijna op is, hoeft uw huisdier dus geen honger te lijden. Met het gemak en de levertijden van Huisdierenbazaar.nl heeft u snel het beste voer voor uw hond in huis.

Online hondenbrokken bestellen

De beste hondenbrokken

Natuurlijk wilt u niet zomaar de eerste hondenbrokken die u tegenkomt kopen voor uw hond. Honden zijn vaak wat minder kieskeurig dan katten als het gaat om hun voeding, maar u wilt nog steeds graag dat ze genieten van hun eten. Soms kost het een aantal pogingen om erachter te komen welk eten uw hond nu echt lekker vindt. Bij Huisdierenbazaar hebben wij een uitgebreid assortiment aan verschillende merken, producten en smaken hondenvoer. Probeer er een aantal uit, om uit te vinden waar uw hond het meeste van houdt.

'De beste hondenbrokken' zijn natuurlijk lastig aan te wijzen. In onze online dierenwinkel proberen we de kwaliteit van de hondenbrokken en het natvoer dat we verkopen zo goed mogelijk in de gaten te houden. Dit betekent dat we alleen merken verkopen waar we echt achter staan. Al die merken hondenvoer hebben hun eigen filosofie en productieproces. In onze huisdierenencyclopedie kunt u hier meer over lezen. Bij het kiezen van hondenvoer gaat het natuurlijk om de zaken die u belangrijk vindt. Wilt u perse graanvrij hondenvoer kopen? Of wilt u hondenvoer dat volledig biologisch geproduceerd is? Misschien bent u wel op zoek naar vegetarisch hondenvoer. Wij hebben het allemaal in huis.

De beste hondenbrokken kopen bij Huisdierenbazaar.nl

Wij zorgen er ondertussen in ieder geval voor dat we een zo breed mogelijk assortiment voeren. Hondenvoer met eend? Hondenvoer met rund? Hondenvoer met vis? U vindt het in onze online dierenspeciaalzaak. Voor elke hond hebben we wel hondenvoer in de aanbieding. Veel merken maken in hun producten ook nog onderscheid voor welke honden de brokken bedoeld zijn. Er zijn hondenbrokken voor puppy's en hondenbrokken voor volwassen honden, maar ook verschillende hondenbrokken voor grote of kleine honden en voor honden die veel bewegen of juist veel slapen. Niet onlogisch, want dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de energiebehoefte van uw hond.

Jonge pups zijn namelijk vaak nog lekker actief. Daarnaast zijn ze volop in de groei. Dit zorgt ervoor dat puppy’s wel iets extra’s kunnen gebruiken. Oudere of minder actieve honden daarentegen hebben juist niet te veel energie nodig: hiervan kunnen zij snel te dik worden. Obesitas is een groeiend probleem onder Nederlandse huisdieren en ook honden vallen er massaal aan ten prooi. Het behouden of behalen van een gezond gewicht is van groot belang voor uw viervoeter. Overgewicht kan namelijk resulteren in nare gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld hartproblemen en diabetes. Ook verkort te dik zijn de levensduur van uw hond met zo’n twee jaar. En dat is natuurlijk het allerlaatste wat u wilt. Geeft u voer dat is afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw hond? Dan kunt u dit soort problemen grotendeels voorkomen.

Dieetvoer voor uw hond

Zoals eerder vermeld, hebben wij dus ook dieetvoer in de aanbieding voor honden. Het gaat hier niet alleen om dieetvoer waar uw hond gewicht van verliest, maar ook echt om voer voor zieke honden of honden met een allergie. Ons dieetvoer van de merken Canagan, Naturea naturals en Prins werkt allemaal in op verschillende gebieden waar uw hond problemen mee kan hebben. Zo hebben we dieetvoer voor honden met zwakke gewrichten of huid- en vachtproblemen zoals atopie of eczeem. Voor honden met dergelijke gezondheidsproblemen kan dieetvoer echt een oplossing zijn. Het werkt ondersteunend bij klachten en draagt bij aan de oplossing van het gezondheidsprobleem.

Deze speciale hondenbrokken vindt u vaak alleen bij dierenartsen of bij gespecialiseerde dierenwinkels. Bij Huisdierenbazaar zijn we er dan ook trots op dat we deze merken mogen verkopen. Voor ons is dat een teken dat we ons werk goed doen. Natuurlijk zijn we ook blij dat we op deze manier gespecialiseerd hondenvoer voor onze klanten bereikbaarder maken. Online hondenvoer bestellen is vaak toch makkelijker dan helemaal naar de winkel rijden. Geeft u toch de voorkeur aan dat laatste? Dan bent u van harte welkom in onze fysieke winkel in De Rijp, een pittoresk plaatsje in Noord-Holland. Daar kunt u ons uitgebreide assortiment met eigen ogen aanschouwen voordat u hondenbrokken aanschaft.

Overstappen op een andere brok

Overstappen op een andere brok

Wilt u overstappen op een andere soort hondenbrokken? Het is beter om het nieuwe voer stap voor stap aan uw hond te introduceren. Zo verkleint u de kans op vervelende darmklachten bij uw hond, die kortdurend kunnen optreden na het overstappen op een andere brok. Wanneer u plots van hondenvoer wisselt, kan uw hond last krijgen van diarree en buikpijn. Dit geldt voor iedere verandering en ligt dus niet aan het nieuwe hondenvoer. Het darmstelsel van uw viervoeter moet gewoon nog wennen aan de nieuwe voersoort.

Trek er ongeveer een week voor uit om uw hond aan het nieuwe voer te laten wennen. Dit kunt u het beste doen door elke dag een beetje meer van het nieuwe voer door het oude voer te mengen. Prak natvoer goed door elkaar. U kunt natvoer en krokant voer indien nodig combineren, dit geeft verder geen problemen. Na een week is uw hond langzaamaan gewend geraakt aan het nieuwe voer. Het geeft dan geen maag- en darmklachten of buikpijn meer. Uw hond kan dan volop gaan genieten van het kwalitatief hoogwaardige voer dat u bij Huisdierenbazaar.nl kunt kopen!

Online dierenwinkel voor hondenvoer

Kijkt u maar eens rustig rond in onze webshop. Als de “gewone” dierenwinkels dicht zijn, heeft u namelijk nog alle tijd om ons aanbod te bekijken. Daar vindt u de beste hondenbrokken van toonaangevende merken, zoals Smølke, CaroCroc, Prins, Buddy’s, Greenheart, Canagan, Profine en Casa-Fera. Allemaal merken die begrijpen dat uw hond vlees en vitaminen nodig heeft, geen gluten of koolhydraten. Ook onze hondensnacks en botten zijn goed voor de gezondheid van uw hond. Als u net een nieuwe hond heeft of de voerbak na een aantal jaren wel aan vervanging toe is, kunt u ook op ons bouwen.

Online dierenwinkel voor hondenvoer

We hebben namelijk een uitgebreid assortiment van hondenvoerbakken om de favoriete hondenbrokken uw hond in te doen. Maar een mooi hondenleven gaat natuurlijk om meer dan alleen eten. Daarom kunt u bij ons ook hondenmanden, hondenspeeltjes en hondenriemen bestellen. Door geregeld spelletjes met uw hond te doen versterkt u de bijzondere onderlinge band tussen hond en baasje.

Komt u er niet uit? Dan mag u altijd mailen, bellen of via de live chat om hulp vragen. Ons enthousiaste team beantwoordt graag uw vragen. Ook voor persoonlijk advies over onze verschillende soorten hondenbrokken bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u een nieuwe klant? Maak dan nu een account aan en profiteer van 5% welkomstkorting! Wij verwelkomen u namelijk graag als klant. Wanneer u klant van Huisdierenbazaar.nl wordt, weet u zeker dat uw hond in het vervolg alleen de allerbeste hondenbrokken eet!

Hondenbrokken assortiment