Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Huisdierenencyclopedie

U kent Huisdierenbazaar.nl natuurlijk als een webshop. We hebben een heel groot assortiment, zodat u bij ons haast alles kunt vinden wat u zoekt, van hondenvoer tot kattenbakken. Maar wat nu als u informatie zoekt? Ook dan willen wij u graag kunnen helpen. Daarom is er nu ook onze voortdurend groeiende Huisdierenencyclopedie, waar we veel informatie over honden en katten samenbrengen.

Huisdierenencyclopedie vol weetjes

Over honden, katten en andere huisdieren valt ontzettend veel te vertellen en wij doen dat ook echt graag. Wie wel eens een vraag heeft gesteld aan Huisdierenbazaar weet dat wij het altijd leuk vinden om te vertellen over ons werk en dan vertellen we eerder te veel dan te weinig... Enthousiasme! Om al die informatie nu overzichtelijk te maken brengen we die op onze site samen onder deze encyclopedie.

De encyclopedie over huisdieren bevat veel noodzakelijke informatie, maar ook leuke weetjes. Wist u bijvoorbeeld dat honden haast net zo veel slapen als katten? Ook minder leuke weetjes: teken zijn geen insecten, maar spinnen. Al die achtergrondinformatie helpt ook om te begrijpen waarom er zo veel verschillende huisdierenproducten zijn, en waarom bijvoorbeeld de producenten van kattenvoer en hondenvoer extra vitaminen bij het vlees doen.

De encyclopedie over huisdieren groeit

Als u vragen heeft moet u ons vooral blijven bellen, chatten of mailen. Wij beantwoorden uw vragen dan meteen, maar we onthouden de vragen ook voor later, zodat we onze encylopedie over huisdieren weer kunnen uitbreiden. Want we raken over dieren nooit uitgepraat en er kan altijd informatie bij. Die informatie blijven we geven.

Meer informatie op onze site

De website van Huisdierenbazaar.nl bestaat dus voor een groot deel uit informatieve pagina's. Maar er zijn ook gewone categoriepagina's waar u producten ziet. Ook op die pagina's zetten we informatie, zodat u makkelijker kunt kiezen. Uiteraard vind u bij elk product ook een beschrijving. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en dat vinden we bij Huisdierenbazaar.nl echt belangrijk.

Huisdierenbazaar

Huisdierenbazaar is dus een brede webshop, met producten én informatie. Die informatie hoort bij onze service. Wij willen het beste voor u en voor uw huisdier. Door goede tips en adviezen te geven, en duidelijke feiten bij de producten die we in ons assortiment hebben, zorgen we er voor dat we ook echt het beste aan u kunnen leveren.

Wilt u ons ook eens in het echt zien, in plaats van alleen online? We hebben een mooie dierenwinkel in het Noord-Hollandse De Rijp, niet ver van Amsterdam, midden tussen Purmerend, Alkmaar, Zaanstad en Hoorn. Daar bent u van harte uitgenodigd om het assortiment eens van dichtbij te bekijken en om ons te ontmoeten. Dan vertellen we graag verder over de huisdieren en over onze producten!