Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Prins hondenvoer

Prins hondenvoer  is 100% natuurlijk en wordt met zorg samengesteld. Als hondenbaasje bent u pas blij wanneer uw hond dat ook is. Een energieke, gezonde hond is een blije hond. Aan de basis van een gezond hondenleven staat goed hondenvoer. Op deze manier kan uw hond al het goede uit dit voer halen. Zeker honden met een bepaalde gevoeligheid hebben baat bij dit gespecialiseerde voer van Prins. Prins hondenvoer is te bestellen in de webshop van Huisdierenbazaar.nl.

De visie van Prins dierenvoeding

Prins dierenvoeding is een Nederlands product. Prins is een hecht familiebedrijf met een geheel eigen visie. Het bedrijf komt uit het midden van ons land en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door het ontwikkelen van gezonde producten voor zowel honden als katten . Er wordt gewerkt met 100% natuurlijke ingrediënten. Het hondenvoer van Prins bevat dan ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Door gebruik te maken van enkel de allerbeste ingrediënten en vlees en vis van goede kwaliteit is er uiteindelijk een prachtig product ontstaan: een complete dierenvoeding die het beste uit uw huisdier  haalt.

In het familiebedrijf van Prins wordt op een nuchtere manier gewerkt. Hierbij wordt vertrouwd op het succes van kwaliteit: een goed product verkoopt zichzelf. Naar goed hondenvoer dat met zorg is ontwikkeld is altijd vraag. Daarbij spreekt vooral het natuurlijke en duurzame aspect veel hondenbaasjes aan. Hondenbezitters die kiezen voor Prins hondenvoer blijven het merk vaak trouw. En dat is niet zo gek: Prins hondenvoeding kent vele gezondheidsvoordelen en zorgt voor blije, energieke honden.

Geperste of krokante hondenbrokken?

Prins heeft een hoop verschillende producten, waarvan wij twee lijnen in ons assortiment verkopen. Dit zijn de geperste hondenbrokken en de krokante hondenbrokken  van Prins. Het verschil tussen deze twee zit hem in de bereidingswijze. Geperste brokken worden – verrassing! – geperst. Dit gebeurt bij een relatief lage temperatuur van ongeveer 75 graden. Dit zorgt ervoor dat bijna alle voedingsstoffen in het hondenvoer intact blijven. Geperst hondenvoer is in die zin dus gezonder dan hondenvoer dat bij een hogere temperatuur gemaakt wordt.

Daarnaast is geperst hondenvoer  ook minder belastend voor de maag van uw hond dan sommige andere soorten hondenvoer. Geperst hondenvoer valt uit elkaar in de maag van de hond en zorgt daarom maar zeer zelden voor buikpijn of andere ongemakken. Voor honden met een gevoelige maag is geperst hondenvoer dus zeker een uitkomst.

Krokant hondenvoer zoals de Prins ProCare  Croque lijn is een voorbeeld van hondenvoer dat bij een hogere temperatuur wordt gemaakt. Krokant hondenvoer wordt geëxtrudeerd bij een temperatuur van meer dan 130 graden. Als deze hoge temperatuur wegvalt, valt ook de druk weg en blazen de hondenbrokken zichzelf op. Ze zijn daarom iets groter en veel krokanter dan geperste hondenbrokken. Krokante hondenbrokken zetten wat uit in de maag van uw hond en kunnen dus sneller voor buikklachten zorgen.

Waarom dan toch kiezen voor krokante hondenbrokken? Ze zijn lastiger om op te eten en voor honden die de neiging hebben om te schrokken is dat ideaal. Het is belangrijk dat honden goed kauwen op hun eten. Zo verteert het beter en het kauwen zelf is ook goed voor uw hond. Daar wordt hij rustig en gelukkig van. Honden die hun geperste hondenvoer in één keer opeten, kunnen dus heel veel baat hebben bij krokante hondenbrokken.

Let er wel op dat u geperste en krokante hondenbrokken nooit mengt. Als u overstapt van de ene op de andere, doe dit dan in één keer. Krokante en geperste brokken worden in een verschillend tempo verteerd en dit kan buikklachten opleveren. Overstappen van het ene naar het andere merk geperste brokken of krokante brokken kunt u beter wel geleidelijk doen.

GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Herring & Rice 12 kg
€ 65,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
Sale
GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Lam en Rijst Hypoallergic Senior 15 kg.
Normale prijs € 68,95 Aanbiedingsprijs € 65,65 Vanaf € 63,75
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Super Active 20 kg.
€ 72,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)

Prins hondenvoer in verschillende levensfasen

Voor het hondenvoer van Prins geldt dat er veel aandacht is voor de individuele eigenschappen van uw hond. Zo is er voer voor honden in verschillende levensfasen: voor pups en jonge honden , volwassen honden en voor senioren . De behoeften van uw hond verschillen immers per levensfase. Een enthousiaste pup in de groei heeft meer energie nodig dan een wat oudere hond die veel rust en weinig lichaamsbeweging krijgt. Doordat het hondenvoer van Prins per leeftijdscategorie is ingedeeld vindt u eenvoudig de beste complete voeding voor uw hond.

Het hondenvoer van Prins is dus in heel veel verschillende soorten, maten en smaken te bestellen. Iedere hond heeft namelijk een andere smaak. Waar de een gek is op vis, heeft de ander liever kip of lamsvlees. Wat de smaak van uw hond ook is, met Prins hondenvoer verwent u hem of haar op een verantwoorde manier. Verder heeft ook de grootte van uw hond invloed op de energiebehoefte die het beestje heeft. Ook hier houdt Prins hondenvoer uitstekend rekening mee. Een chihuahua die alleen korte stukjes loopt heeft eet immers niet dezelfde hoeveelheid als een speelse Labrador Retriever die het liefst de hele dag achter een bal aanrent!

GRATIS VERZONDEN!
Prins Protection Croque Junior Performance 10 kg
€ 55,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
GRATIS VERZONDEN!
Prins Protection Croque Super Performance 10 kg
€ 55,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Protection Puppy 7,5 kg
€ 39,75
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)

Prins glutenvrij hondenvoer

Prins heeft ook een lijn met graanvrij hondenvoer . Dit is handig voor honden met een glutenallergie . Honden zijn vleeseters en hebben dus een spijsvertering die niet ingesteld is op het verwerken van granen en plantaardige producten. Het komt daardoor vrij vaak voor dat honden overgevoelig zijn voor gluten of granen. In graanvrij hondenvoer  worden andere ingrediënten gebruikt als bindmiddel, zodat uw hond geen last krijgt van zijn allergie.

Vermoedt u dat uw hond een overgevoeligheid voor gluten heeft? Dan kunt u overstappen op Prins graanvrij hondenvoer. Een voedselovergevoeligheid uit zich bij honden in huidproblemen, jeuk en veelvuldig krabben. Ook kan uw hond maag- en darmklachten krijgen. Treedt er geen verbetering op na de verandering van voer? Raadpleeg dan altijd uw dierenarts. Die kan onderzoeken of uw hond last heeft van een andere allergie.

Prins dieetvoer voor honden

Naast verschillende soorten regulier hondenvoer en graanvrij voer bestaat er ook nog een lijn met Prins dieetvoer voor honden. Sommige honden hebben baat bij het volgen van een speciaal dieet. Bijvoorbeeld omdat ze kampen met overgewicht, suikerziekte of een allergie. Voor die laatste groep honden heeft Prins hypoallergeen dieetvoer  ontwikkeld. Wanneer uw huisdier overgevoelig is voor een bestanddeel uit de reguliere voedingslijn is hypoallergeen voer de oplossing. Hiermee blijft uw hond klachtenvrij. En een blije hond is een blij baasje!

Ook voor honden met andere gezondheidsproblemen is er gespecialiseerd hondenvoer van Prins verkrijgbaar. Sommige honden hebben last van maag- en darmproblemen, diabetes of gewrichtsproblemen. Al deze klachten vragen om gespecialiseerde en complete hondenvoeding die een positieve invloed op het probleem hebben. Prins biedt dit soort dieetvoer  voor honden. Dit voer bevat heilzame ingrediënten die ideaal zijn voor honden met deze klachten. Tegelijkertijd krijgt uw hond met Prins dieetvoer alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen dagelijks binnen.

Prins dieetvoer is natuurlijk geen geneesmiddel. Wel is de voeding van een hond een belangrijk onderdeel van zijn of haar gezondheid. Stap daarom niet zomaar over op dieetvoer als u niet zeker weet dat uw hond het nodig heeft. Bij twijfel is het altijd raadzaam om een dierenarts te raadplegen. Deze weet precies wat uw hond wel en niet nodig heeft en of dieetvoer een goede oplossing is.

Prins ProCare Croque Dieetvoeding Weight Reduction & Diabetic 3 kg
€ 26,25
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Croque Dieetvoeding Mobility 10 kg
€ 62,95
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)
GRATIS VERZONDEN!
Prins ProCare Croque Dieetvoeding Weight Reduction & Diabetic 10 kg
€ 65,25
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (PostNL)

Een gezond gewicht met Prins hondenvoer

Steeds meer huisdieren in Nederland zijn te dik. Dit geldt zowel voor katten als voor honden. Wanneer uw hond overgewicht heeft, kan dit ernstige risico’s voor zijn of haar gezondheid met zich meebrengen. Zo heeft uw hond een minder goede conditie. Honden zijn van nature actieve dieren die graag rennen en zich energiek willen voelen. De kwaliteit van leven gaat dus aanzienlijk achteruit. Verder loopt uw hond risico op hart- en longproblemen, problemen met de blaas en bot- en gewrichtsproblemen. Om uw dier deze ziekten te besparen is het goed om samen aan het gewicht van uw hond te werken. Prins hondenvoer voor honden met overgewicht  kan hierin een ondersteunende rol spelen.

U heeft de keuze uit meerdere soorten Prins hondenvoer wanneer uw hond overgewicht heeft. Zo is er Prins ProCare Light Low Calorie. Dit voer is speciaal ontwikkeld voor honden die op een verantwoorde manier af moeten vallen. Het voer stimuleert de vetverbranding en behoudt de spiermassa. Precies wat uw hond nodig heeft om te kunnen genieten van een actief en gezond leven. Prins ProCare Croque Weight Control zorgt er daarna voor dat uw hond op een gezond gewicht blijft. Dit is ook geschikt voer voor honden met een grote eetlust. Het houdt een hongergevoel voor een langere tijd buiten de deur!

Heeft uw hond diabetes en gewichtsproblemen? Dan zijn Prins ProCare Dieet Gewichtscontrole & Diabetes, Prins ProCare Croque Dieet Weight Reduction & Diabetic en Prins NatureCare Dieet Weight Reduction & Diabetic geschikte soorten voeding. Deze soorten hondenvoer houden het gewicht van uw hond onder controle en zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Combineer Prins hondenvoer voor honden met overgewicht altijd met een voldoende lichaamsbeweging. Maak minimaal drie keer per dag een flinke wandeling met uw hond. Ook spelen met andere honden of met het baasje kosten veel energie.

Prins hondenvoer online kopen

U kunt Prins hondenvoer online kopen in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl. Wij beschikken over een royaal assortiment met honden- en kattenvoer  van verschillende kwaliteitsmerken. Prins is een prachtig merk dat niet in deze selectie mag ontbreken. In een oogopslag ziet u ons mooie assortiment van hondenvoer op uw scherm. Kies het voer uit dat het beste bij uw hond past, plaats uw bestelling en wij zorgen vervolgens dat het hondenvoer snel bij uw thuis afgeleverd wordt.

Prins hondenvoer is niet alleen te koop in verschillende soorten, maar zeker ook in verschillende maten. De verpakkingen Prins hondenbrokken verschillen van 2 tot 15 kg. Kleine verpakkingen zijn handig om Prins als merk mee uit te testen. Mocht het dan niet in de smaak vallen, hoeft u geen kilo’s hondenvoer weg te doen. Grote verpakkingen zijn vaak relatief gezien goedkoper en dus voordelig als u al zeker weet dat uw hond al zijn voer netjes gaat opeten. Daarnaast is het natuurlijk handig om een flinke voorraad thuis te hebben, zodat u niet snel zonder hondenvoer zit.

Bent u op zoek naar een nieuwe hondenmand , hondenriem , voerbak of naar leuke accessoires? Ook dan is onze webwinkel een goede plaats om te beginnen. Wij bieden u hondenproducten in alle soorten en maten. Uiteraard van topkwaliteit! Naast Prins hondenvoer hebben wij ook Prins kattenvoer en Prins dieetvoer in de aanbieding. Natuurlijk is Prins niet het enige merk dat wij verkopen. Kijkt u ook eens naar Smølke hondenvoer , CaroCroc hondenvoer of Kennel's Favourite hondenvoer .

Ontvang 5% korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang eenmalig een kortingscode per e-mail.

Veel producten gratis verzonden
Ruilen binnen 30 dagen
Echte winkel in De Rijp (NH)
+5000 producten op voorraad