Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Prins ProCare


Prins ProCare is een productlijn van Prins dierenvoeding die bestaat uit de beste geperste hondenbrokken voor honden van alle leeftijden. Er is een soort Prins ProCare voor pups, maar ook voor seniore honden. Bij het maken van dit hondenvoer zorgt Prins er namelijk voor dat voor iedere levensfase, elk hondenras en iedere levensstijl de beste ingrediënten gebruikt worden. Zo garandeert Prins dat u in Prins ProCare niet alleen smakelijk, maar ook gezond hondenvoer aan uw huisdier geeft.

Wanneer u Prins hondenvoer bij ons bestelt, weet u in ieder geval zeker dat u 100% natuurlijk hondenvoer thuis geleverd krijgt. Dat is een goede zaak, want de synthetische toevoegingen die bij de productie van veel goedkoop hondenvoer gebruikt worden zijn eigenlijk helemaal niet zo goed voor uw hond. Hoe beter het voer aansluit op de voedselbehoefte die uw hond van nature heeft, hoe geschikter zijn lichaam ervoor is. Dat kunt u dan ook verwachten van Prins ProCare hondenvoeding.

De dierenvoeding van Prins

Zoals u misschien al begrepen had uit de naam van het bedrijf is Prins een Nederlands merk. Van origine komt het merk uit Veenendaal. Prins is een familiebedrijf, maar wel een met grote ambities. Dat vertaalt zich in dierenvoeding van hoge kwaliteit, maar dan wel voor een aantrekkelijke prijs. Deze combinatie heeft ertoe geleid dat Prins een van de meest gewaardeerde dierenvoedingsmerken van Nederland is, maar ook buiten de landsgrenzen steeds bekender wordt. Prins biedt u namelijk uitstekend hondenvoer en kattenvoer voor een bijzonder gunstige prijs.

ProCare is overigens niet de enige lijn hoogwaardige dierenvoeding in het assortiment van Prins. Het is zelfs niet eens het enige hondenvoer, want bij Prins Veterinary Diet vinden we veel dieetvoer voor honden met gezondheidsproblemen en allergieën. Ook voor katten is in die productlijn het beste dieetvoer voor een goede prijs te vinden. Een uitstekend en betaalbaar alternatief voor Hill’s dieetvoeding en Royal Canin dieetvoeding. Katten die geen speciale dieetvoeding nodig hebben kunnen wel uit de voeten met Prins VitalCare. Dit kattenvoer wordt, net als Prins ProCare, gekenmerkt door goede, natuurlijke ingrediënten.

Waarom Prins ProCare zo goed is voor de hond

We hebben u inmiddels wel duidelijk gemaakt dat Prins ProCare een goede keuze is om uw hond voor te schotelen. Maar we vertellen u natuurlijk ook graag waarom Prins ProCare zo goed is voor de hond. Alle hondenbrokken van Prins ProCare zijn bij lage temperatuur geperst, wat ervoor zorgt dat zoveel mogelijk voedingsstoffen en andere goede ingrediënten behouden blijven. Bovendien is de dichtheid van ProCare hondenbrokken erg groot. Dit zorgt ervoor dat het volume van de brokken een kwart lager is dan de meeste krokante hondenbrokken, wat de maag van uw hond minder belast.

Dat betekent niet alleen dat uw hond minder snel last zal hebben van zijn maag of darmen. Actieve of sportieve honden zullen profijt hebben van een lagere maagbelasting en u zult merken dat hij minder ontlasting heeft. Als uw hond een moeilijke eter is, is de kans dat hij de brokken van Prins ProCare lekker vindt alsnog vrij groot. Dat heeft met de maagbelasting te maken, maar ook met de ingrediënten. Prins gebruikt namelijk alleen maar natuurlijke ingrediënten in het productieproces van zijn voer. Het voer bevat veel vlees, want dat eten honden ook in de natuur.

Synthetische, onnatuurlijke toevoegingen zult u niet tegenkomen in Prins ProCare hondenvoer. Alle antioxidanten zijn natuurlijk. Verder is het voer gemaakt van zalmolie, gevogelte en voldoende vitaminen en mineralen.

Soorten Prins ProCare hondenbrokken

De energiebehoefte van een hond is niet in iedere fase van zijn leven hetzelfde. Ook per hondenras en levensstijl kunnen er grote verschillen zijn. Prins is zich daarvan bewust en daarom zijn er verschillende soorten ProCare hondenbrokken op de markt die bij het leven van uw hond passen. Geef uw pup een goede start met Prins ProCare Puppy & Junior Perfect Start of bied uw oudere hond wat extra ondersteuning met Prins ProCare Senior Support. Verder zijn er verschillende soorten ProCare hondenbrokken voor honden met een actieve levensstijl.

Kampt uw hond met gezondheidsproblemen, maar is er nog geen speciaal dieetvoer voorgeschreven? Dan kunt u het bijvoorbeeld eens proberen met de verschillende soorten hypoallergeen hondenvoer van Lamb & Rice Hypoallergic voor honden van uiteenlopende leeftijden. Een hond met overgewicht heeft dan weer baat bij Prins ProCare Light Low Calorie. Dat is misschien wel dieetvoer in de bekendste betekenis van het woord, maar deze hoeft niet per se voorgeschreven te worden door de dierenarts.

Mocht u twijfels hebben over welke soort Prins ProCare hondenbrokken het beste past bij de leeftijd en het leven van uw hond, dan mag u altijd uw vragen aan onze klantenservice voorleggen. Wij werken dagelijks met dit hondenvoer en helpen u daarom graag verder.

Online Prins ProCare kopen

Bij Huisdierenbazaar.nl verkopen we verschillende merken hondenvoer waar we enthousiast van worden en Prins is er daar zeker een van. Prins levert namelijk dierenvoeding van een zeer hoge kwaliteit voor een verrassend aantrekkelijke prijs. De dieetvoeding van Prins wordt al gezien als een voordeliger alternatief voor ander dieetvoer, maar als uw wilt dat uw hond voordelig het best mogelijke voer in zijn voerbak krijgt, is Prins ProCare zeker de overweging waard.

Ook voor andere spullen om het leven van uw hond een beetje mooier te maken kunt u bij onze online dierenwinkel en onze echte winkel in het Noord-Hollandse De Rijp terecht. Daar vindt u onder meer de leukste hondenspeeltjes, de meest relaxte hondenmanden en de handigste transportboxen. Heeft u ook andere huisdieren? Bekijk dan bijvoorbeeld eens ons assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen.