Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Dierenvoeding kopen - Voordelig online

Dierenvoeding is overal verkrijgbaar. Daarvoor hoeft u eigenlijk niet eens naar een gespecialiseerde dierenwinkel toe; zelfs in de supermarkten kunt u hondenbrokken en natvoer voor katten in de schappen vinden. Maar is dat wel het goede voer voor uw huisdier? Net zoals er slecht voedsel voor mensen is, is er ook dierenvoeding die eigenlijk helemaal niet zo goed is voor uw kat of hond. In veel goedkoop dierenvoer zijn bijvoorbeeld ingrediënten verwerkt die slecht op de energiebehoefte en de natuurlijke voedselbronnen van uw huisdier aansluiten.

Van nature eten honden en katten vlees. Het beste en gezondste voer voor uw huisdier bestaat daarom voor een groot deel uit vlees. Het is helaas nog niet mogelijk om kattenbrokken of hondenvoer te maken dat alleen maar uit vlees bestaat, maar de producten in onze webshop komen er wel heel dicht in de buurt en mogen daarom met recht natuurlijke dierenvoeding genoemd worden. De ingrediënten in deze honden- en kattenvoeding benaderen het natuurlijke voedingspatroon van uw huisdier.

Hondenvoeding

De hondenbrokken en het natvoer voor honden in ons assortiment zijn goed voor iedere gezonde hond. Voor sommige honden met gezondheidsproblemen is “gewoon” natuurlijk hondenvoer ook goed, maar ook als uw hond last heeft van allergieën of bepaalde specifieke ziektes kunt u bij ons speciaal dieetvoer voor uw hond aanschaffen. Sommige van deze producten zijn anders alleen maar bij de dierenarts te verkrijgen, maar dit hondenvoer online bij ons bestellen is natuurlijk veel makkelijker. Zeker als u nog andere huisdieren heeft.

De meest algemene vorm van hondenvoer die mensen dieetvoer noemen, is graanvrij hondenvoer. In veel goedkoop hondenvoer wordt graan en met name tarwe gebruikt als bindmiddel of als opvulling, zodat de hondenbrokken er mooi uitzien. Natuurlijk fijn voor ons, maar de hond maakt het niets uit of zijn eten er mooi uitziet. Hij heeft er veel meer baat bij als er gewoon goede ingrediënten in zitten. Voor het verteren van graan is een hondenmaag niet gemaakt. Vandaar dat de beste merken zo min mogelijk graan in hun hondenvoer gebruiken en vaak ook een graanvrije lijn hebben.

Niet iedere hond heeft dezelfde voorkeuren en dat heeft soms ook met hun leeftijd te maken. Daarom verkopen wij ook speciaal hondenvoer voor oudere honden en hondenbrokken voor pups. Over de kwaliteit hoeft u zich in ieder geval niet druk te maken, want wij hebben alleen maar hondenvoeding van topmerken als Prins, Casa-Fera, Profine, Smølke, CaroCroc en Canagan in ons assortiment.

Dierenvoeding

Naast de ingrediënten kunnen ook andere kenmerken van een merk een rol spelen in uw keuze. Voor echte natuurliefhebbers kan het bijvoorbeeld belangrijk zijn om biologisch hondenvoer te kopen – bijvoorbeeld van het merk Yarrah. Ook zijn er een aantal merken (zoals Greenheart) die in hun productieproces goed letten op hun ecologische voetstap. Ze proberen zo min mogelijk te vervuilen en weinig afval achter te laten. Om meer te lezen over de verschillende merken hondenvoer die wij verkopen, kunt u natuurlijk een kijkje nemen in onze huisdierenencyclopedie.

Kattenvoeding

Katten zijn kieskeuriger over hun voeding dan honden. Als een kat iets niet lust of vertrouwt, eet hij het niet. Daarom is het aan te raden om niet meteen een grote hoeveelheid kattenvoer te bestellen als u iets nieuws probeert. Zo voorzichtig zijn ze in de natuur en dat gaat met hun kattenbrokken of natvoer niet anders. Vers moet het zijn. En wees eens eerlijk: dat heeft u zelf toch ook het liefst?

Aan de kwaliteit van het kattenvoer in ons assortiment zal het in ieder geval niet liggen, want wij hebben alleen maar voeding van topmerken als Prins, Applaws, Natural Health,en Almo in de online winkel. Deze producten bestaan voor een groot deel uit vlees en zijn dus heel goed voor uw kat.

Net als voor honden, hebben wij ook voor katten verschillende soorten producten in de aanbieding. Natuurlijk is er een verschil tussen natvoer en kattenbrokken. Ook bestaan er verschillende soorten kattenvoer voor grote katten, kleine katten, kittens, seniore katten en katten met een gezondheidsaandoening. Graanvrij kattenvoer is net als graanvrij hondenvoer een belangrijk onderdeel van ons assortiment. In ons overzichtelijke menu kunt u kattenvoer voor alle katten vinden. Met de filters aan de zijkant kunt u zoeken op een specifiek merk of op andere kenmerken.

Elke soort kattenvoer heeft bepaalde eigenschappen en een andere smaak. Dit verschilt tussen merken, maar ook tussen soorten producten. Sommige soorten kattenvoer worden gemaakt met vis, andere met vlees of gevogelte. Welke uw kat het lekkerst vindt, weet u waarschijnlijk beter dan wij. Heeft u het lievelingseten van uw kat al gevonden? Dan kunt u dat bij ons ook makkelijk in grotere verpakkingen kopen. Zo bent u in één keer klaar voor een lange tijd. Weet u eigenlijk nog niet zo goed wat uw kat lekker vind? Dan is het handiger om een aantal kleine verpakkingen te kopen van verschillende merken.

Dierenvoeding online kopen

Heeft u een ander huisdier? Dan kunt u eveneens bij ons shoppen. Ook voor visvoer, vogelvoer en voer voor knaagdieren kunt u op onze webshop vertrouwen. Het dierenvoer uit ons assortiment is gegarandeerd vers en gezond. En onze online winkel is altijd open, dus u kunt wanneer u maar wilt op uw gemak het juiste voer voor uw huisdier uitzoeken. U heeft de meeste producten binnen een dag in huis!

Dierenvoeding online kopen

Houdt u meer van offline shoppen? Dat kan zeker ook. Wij hebben een dierenwinkel in De Rijp, in de buurt van Purmerend, waar u al onze producten in het echt kunt komen bekijken. Hier verkopen wij niet alleen de dierenvoeding die op onze site staat, maar ook diepvriesvlees, dat we voorlopig nog niet thuis kunnen bezorgen.