Dierenvoeding

Dierenvoeding is overal verkrijgbaar. Daarvoor hoeft u eigenlijk niet eens naar een gespecialiseerde dierenwinkel toe; zelfs in de supermarkten kunt u hondenbrokken en natvoer voor katten in de schappen vinden. Maar is dat wel het goede voer voor uw huisdier? Net zoals er slecht voedsel voor mensen is, is er ook dierenvoeding die eigenlijk helemaal niet zo goed is voor uw kat of hond. In veel goedkoop dierenvoer zijn bijvoorbeeld ingrediënten verwerkt die slecht op de energiebehoefte en de natuurlijke voedselbronnen van uw huisdier aansluiten.

Van nature eten honden en katten vlees. Het beste en gezondste voer voor uw huisdier bestaat daarom voor een groot deel uit vlees. Het is helaas nog niet mogelijk om kattenbrokken of hondenvoer te maken dat alleen maar uit vlees bestaat, maar de producten in onze webshop komen er wel heel dicht in de buurt en mogen daarom met recht natuurlijke dierenvoeding genoemd worden. De ingrediënten in deze honden- en kattenvoeding benaderen het natuurlijke voedingspatroon van uw huisdier.

Hondenvoeding

De hondenbrokken en het natvoer voor honden in ons assortiment zijn goed voor iedere gezonde hond. Voor sommige honden met gezondheidsproblemen is “gewoon” natuurlijk hondenvoer ook goed, maar ook als uw hond last heeft van allergieën of bepaalde specifieke ziektes kunt u bij ons speciaal dieetvoer voor uw hond aanschaffen. Sommige van deze producten zijn anders alleen maar bij de dierenarts te verkrijgen, maar dit hondenvoer online bij ons bestellen is natuurlijk veel makkelijker. Zeker als u nog andere huisdieren heeft.

Niet iedere hond heeft dezelfde voorkeuren en dat heeft soms ook met hun leeftijd te maken. Daarom verkopen wij ook speciaal hondenvoer voor oudere honden en hondenbrokken voor pups. Over de kwaliteit hoeft u zich in ieder geval niet druk te maken, want wij hebben alleen maar hondenvoeding van topmerken als Casa-Fera, Profine, Smølke, CaroCroc en Canagan in ons assortiment.

Dierenvoeding

Kattenvoeding

Katten zijn kieskeuriger over hun voeding dan honden. Als een kat iets niet lust of vertrouwt, eet hij het niet. Daarom is het aan te raden om niet meteen een grote hoeveelheid kattenvoer te bestellen als u iets nieuws probeert. Zo voorzichtig zijn ze in de natuur en dat gaat met hun kattenbrokken of natvoer niet anders. Vers moet het zijn. En wees eens eerlijk: dat heeft u zelf toch ook het liefst?

Aan de kwaliteit van het kattenvoer in ons assortiment zal het in ieder geval niet liggen, want wij hebben alleen maar voeding van topmerken als Prins, Applaws, Natural Health, Almo, Hill’s Science Plan en Royal Canin in de online winkel. Deze producten bestaan voor een groot deel uit vlees en zijn dus heel goed voor uw kat.

Dierenvoeding online kopen

Heeft u een ander huisdier? Dan kunt u eveneens bij ons shoppen. Ook voor visvoer, vogelvoer en voer voor knaagdieren kunt u op onze webshop vertrouwen. Het dierenvoer uit ons assortiment is gegarandeerd vers en gezond. En onze online winkel is altijd open, dus u kunt wanneer u maar wilt op uw gemak het juiste voer voor uw huisdier uitzoeken. U heeft de meeste producten binnen een dag in huis!

Dierenvoeding online kopen

Dierenvoeding assortiment