CASA-FERA hondenvoer

Voor zowel hondenvoer als kattenvoer geldt CASA-FERA als een gerenommeerd merk, dat opvalt door het tarweglutenvrije voer, wat vooral voor gevoelige huisdieren een uitkomst is. CASA-FERA hondenvoer past bij een bewust, evenwichtig dieet voor hond en kat waarbij met de modernste wetenschappelijke inzichten rekening is gehouden. Met het grootste gemak bestelt u dit hondenvoer online in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl.


CASA-FERA gezond en glutenvrij

CASA-FERA gezond en glutenvrij

CASA-FERA is dierenvoeding die op wetenschappelijke inzichten is gebaseerd. Het merk hoort bij de bekende Nederlandse producent Vobra, een bekende naam als het om gespecialiseerde diervoeding gaat. Bij CASA-FERA is de ervaring met het maken van evenwichtig hondenvoer aangevuld met inzichten over de rol van gluten in allergieën en gevoeligheden bij de hond. In CASA-FERA zijn geen tarwegluten verwerkt, zodat honden die niet tegen tarwegluten kunnen deze voeding probleemloos kunnen consumeren.

Glutenallergie of -gevoeligheid komt dus niet alleen bij mensen voor, maar ook bij dieren. Vaak merkt u het aan huidproblemen bij uw hond, die vaak gepaard gaan met jeuk, maar ook problemen met de spijsvertering kunnen het gevolg van gluten zijn. Voeding zonder tarwegluten is dan een oplossing. Met CASA-FERA hondenvoer geeft u uw viervoeter het beste en veiligste voer dat er voor hem of haar beschikbaar is. Dit voer is ook vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

CASA-FERA hond

CASA-FERA maakt voer voor zowel honden als katten en beide lijnen vindt u terug in het assortiment van Huisdierenbazaar.nl, de webwinkel voor uw huisdier. Voor het CASA-FERA hondenvoer is de filosofie van CASA-FERA toegespitst op de behoeftes van uw hond, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw hond met CASA-FERA een complete voeding geeft.

Het assortiment hondenvoer van CASA-FERA is specifiek ontworpen voor verschillende leeftijden: er zijn aparte voeders voor pups, jonge honden, volwassen honden en oudere honden. Ook voor kleinere honden is er aparte voeding ontworpen. Aan de juiste verhouding is dus veel zorg besteed, dat is prettig om te merken. Het assortiment is compleet met aangepaste voeding voor gevoelige honden, en voeding voor honden die wel wat mogen afvallen: light-voeding. CASA-FERA biedt complete voeding, ook voor gevoelige honden.

CASA-FERA hondenvoer online kopen

Het is reuze gemakkelijk om het hoogwaardige hondenvoer van CASA-FERA online aan te schaffen, in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl vindt u alles wat u nodig heeft. Bekijk ook 'ns onze andere producten, we hebben u en uw hond veel te bieden, van hondenvoer tot speeltjes en andere benodigdheden.
Ga ook naar: CASA FERA kattenvoer

Wilt u meer lezen over de merken hondenvoer die wij verkopen? Kijk dan ook eens op de pagina's van CaroCroc hondenvoer, Profine hondenvoer of Farmfood hondenvoer.


CASA-FERA hondenvoer online kopen

CASA-FERA hondenvoer