Merken hondenvoer

Niets is voor uw huisdier belangrijker dan een goede gezondheid behouden. Vooral honden moeten bijvoorbeeld veel bewegen en ook iedere dag een gebalanceerde maaltijd binnenkrijgen. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, want hondenvoer is toch gewoon hondenvoer? Toch is er een wezenlijk verschil tussen de soorten hondenvoer die op de markt te verkrijgen zijn. Hoe goedkoper het voer, hoe meer schadelijke stoffen er waarschijnlijk inzitten en hoe minder vers de producten die erin verwerkt zijn. Op Huisdierenbazaar.nl vindt u geen rommel, maar alleen merken hondenvoer van gerenommeerde producenten. Deze merken hebben allemaal als doel de gezondheid van honden te bevorderen en in stand te houden, maar zij pakken dat steeds weer op een andere manier aan. Het is vooral aan u om te bepalen welke filosofie u het meest aanspreekt. Hieronder een globaal overzicht om u enigszins op weg te helpen.

Hondenvoer op natuurlijke basis

Een aantal merken zoals Naturis Hondenvoer, Natural Health en Greenheart Hondenvoer kijken naar de voedingsstoffen die uw hond nodig heeft, maar zorgen ervoor dat daar geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan te pas komen. De ingrediënten zijn dus puur natuur. Er wordt een balans gevonden tussen dierlijke producten en andere voedingsstoffen. Ook hebben deze merken gluten- en granenvrije lijnen, omdat honden gevoelig zijn voor te veel gluten en granen. Riverwood combineert de lekkerste soorten vlees en vis met groente en fruit om uw hond genoeg vitaminen binnen te laten krijgen. Natuurlijk blijft vooral vlees een grote rol spelen in dit soort voer, honden zijn immers carnivoren. Toch zit in het voer op natuurlijke basis niets wat een hond in de natuur niet binnen zou kunnen krijgen. Ook wordt bij de productie van dit voer vaak rekening gehouden met de natuur in zijn geheel, bijvoorbeeld dankzij milieuvriendelijke verpakkingen en transport.

Merken hondenvoer

Een natuurlijk dieet

Voer op natuurlijke basis kan ook heel anders opgevat worden, dat bewijzen onder andere de merken Carnis, Profine en Carnilove. Deze merken gaan terug naar de herkomst van de moderne hond. Honden stammen af van wolven, die natuurlijk echte vleeseters zijn. Vandaar dat deze merken voer produceren met extra veel vlees. Honden vinden dit voer dan ook ontzettend lekker. Bij het ontwikkelen van dit soort voer wordt er wel geprobeerd om een zo gevarieerd mogelijk dieet te creëren, want te veel vlees is ook weer niet gezond. Maar Carnis, bijvoorbeeld, heeft gemerkt dat vooral de actieve hond veel behoefte heeft aan eiwitten, simpelweg omdat hij meer energie verbruikt. Hoe dan ook is bij deze merken de gedachte: als het werkte voor de voorouders, waarom dan niet voor de honden van nu? Uw hond zal u in ieder geval dankbaar zijn!

Merken hondenvoer voor alle soorten honden

Tenslotte zijn er merken zoals Prins en More, waarvan wij merken dat zij altijd erg in de smaak vallen bij onze klanten. Deze merken zien wanneer zij naar een hond kijken niet ‘de’ hond, maar verschillende soorten honden. Niet alleen in termen van formaat of natuurlijke soort, maar ook in termen van levensfase. Een pup heeft een ander soort voer nodig dan een oude hond, net zoals een actieve hond een ander soort voer nodig heeft dan een hond die veel tijd binnenshuis doorbrengt. Met dit gespecialiseerde voer weet u zeker dat uw hond de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en dat het hem of haar aan niets ontbreekt. Het is zelf moeilijk in te schatten wat uw hond precies nodig heeft, dus u kunt het beter aan de experts overlaten! Merken zoals Prins ontwikkelen tevens speciale dieetvoeding, in samenwerking met dierenartsen. Meestal kunt u dieetvoer in een dierenkliniek kopen, maar u kunt het ook aanschaffen via de webshop van Huisdierenbazaar.nl.

Merken hondenvoer in de webshop van Huisdierenbazaar.nl

De hierboven genoemde merken én nog vele andere kunt u natuurlijk terugvinden in de webshop van Huisdierenbazaar.nl! Natuurlijk kunt u niet alleen hondenvoer bij ons kopen, maar ook kattenvoer, voer voor knaagdieren, vogels en vissen. Huisdierenbazaar.nl is een dierenspeciaalzaak, wat betekent dat wij een gigantisch assortiment hebben dat bestaat uit alle dierenproducten die u nodig kunt hebben. En dat voor een goede prijs! Sommige merken hondenvoer zijn natuurlijk duurder dan andere, maar dan heb je ook wat: een gezonde en gelukkige hond. Ook over de service van Huisdierenbazaar.nl valt naar huis te schrijven: bij ieder product vindt u uitgebreide informatie, zodat u precies weet wat u bestelt. Uw bestelling zou als het goed is binnen twee werkdagen bij uw voordeur afgeleverd moeten worden.

Merken hondenvoer in de webshop van Huisdierenbazaar.nl

Of u nu vooral geeft om lekker voer voor de hond, graag rekening houdt met het milieu of een hond hebt die speciale behoeftes heeft, bij Huisdierenbazaar vindt u altijd het geschikte voer. Dat kunnen wij u garanderen! Het grootste voordeel van een webshop is dat u zelf niet meer met zware zakken of dozen hoeft te slepen. Wanneer u naar een ‘gewone’ dierenwinkel gaat neemt u waarschijnlijk kleine, lichte producten met u mee. Dat hoeft nu niet meer! U kunt grote bestellingen plaatsen en een voorraad opbouwen.

Andere merken hondenvoer die wij verkopen zijn CaroCroc, Canagan, CASA-FERA, Smølke, Impress Your Dog, Farmfood, Acana, Orijen, Nutram, Kennels Favourite en de hondensnacks van Braaaf.

Merken hondenvoer assortiment