Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Braaaf hondensnacks

Honden genieten echt van eten. Naast gewoon hondenvoer eten ze ook graag wat lekkers tussendoor, bijvoorbeeld als een beloning. De hapjes van Braaaf zijn speciaal ontwikkeld om lekker én gezond te zijn – een verantwoorde manier om uw hond te trakteren.

Braaaf voor honden

Braaaf is een Nederlands merk hondensnacks met als doel uw trouwe viervoeter fit te houden. De snacks van Braaaf zijn ontwikkeld om uw hond goed te laten kluiven. Honden hebben nu eenmaal de behoefte om dagelijks hun tanden in iets te zetten en bij gebrek aan beter zullen ze dus aan uw meubilair vergrijpen. Dit kunt u voorkomen door goede knaagsnacks aan te bieden.

Dat kluiven is voordelig voor het gebit, zal u wel bekend zijn. Maar wist u dat kluiven ook helpt om overgewicht bij honden te voorkomen? Er zijn veel kluifsnacks op de markt, maar helaas zijn deze niet allemaal even gezond. Met Braaaf bent u er zeker van dat uw hond een verantwoord tussendoortje krijgt.

U kunt meer informatie over hondenvoer terugvinden in onze huisdierenencyclopedie.

Braaaf hondensnacks

Braaaf hondensnacks samenstelling

Alle voeding van Braaaf is zo samengesteld dat het meerdere voordelen heeft. Zo zijn veel van de snacks gemaakt van vis. Bij vis denken veel mensen misschien eerder aan kattenvoer dan aan hondenvoer. Maar honden lusten ook vis en kunnen zeker profiteren van de gezondheidsvoordelen ervan.

De essentiële omega 3 vetzuren zorgen er namelijk voor dat de huid en vacht van uw hond in topconditie blijven. Alle hondensnacks van Braaaf hebben bovendien, zoals eerder genoemd, een gunstig effect op het gebit van honden. Uw hond zal er veel kauwplezier aan beleven en er ook schone tanden en een frisse adem aan over houden.

Braaaf hondensnacks bestellen

Bij Huisdierenbazaar.nl maken wij het graag makkelijk voor u. Zo hebben wij een zorgvuldig samengesteld assortiment hondenvoer voor u klaarstaan om gemakkelijk online uw inkopen te kunnen doen. Ook de hondensnacks van Braaaf zijn met één muisklik te bestellen! Kijk rustig rond wat er voor uw trouwe viervoeter bijzit. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor meer informatie over anders merken hondensnacks, kijk bijvoorbeeld eens naar onze pagina over Boneguard hondensnacks.

Mocht u behalve hondenkoekjes ook nog zoeken naar gewoon hondenvoer, dan kunt u ook de pagina's van Prins hondenvoer, Smolke hondenvoer Carnis hondenvoer, Naturis hondenvoer, of Canagan hondenvoer eens bekijken.

Braaaf hondensnacks bestellen