Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Carnis hondenvoer

Voor wie een beetje Latijn kent is de naam Carnis meteen duidelijk: dit is voer waar vlees in zit. Letterlijk betekent carnis “van vlees” in het Latijn, en van vlees is dit hondenvoer  dus in de eerste plaats gemaakt, want honden zijn van nature vleeseters, net als wolven. Carnis hondenvoer  biedt uw hond een natuurlijk verantwoord dieet dat precies bij de stofwisseling van de hond aansluit.


Carnis filosofie

Carnis filosofie

De filosofie van Carnis legt de nadruk op de herkomst van de moderne hond. Honden  stammen af van wolven, en met wolven hebben ze dan ook nog steeds hun stofwisseling gemeen, ondanks de grote uiterlijke verschillen tussen honden en wolven. Het hondenvoer van Carnis is dan ook geïnspireerd op het natuurlijke dieet van wolven, met veel vlees, veel gezonde vetzuren en waardevolle eiwitten. Dat is wat de stofwisseling van uw hond nodig heeft!

Carnis hondenbrokken zijn geschikt voor alle honden, groot of klein, rashond  of vuilnisbak. De uiterlijke verschillen tussen honden resulteren immers niet in een compleet andere stofwisseling, honden hebben in grote lijnen hetzelfde hondenvoer nodig – alleen niet in dezelfde hoeveelheden, dat spreekt voor zich. Een grote hond eet nu eenmaal meer dan een kleine hond, een hond die veel beweegt, of een nestje heeft, zal ook meer nodig hebben dan een andere hond. Dit kunt u bereiken door te variëren in de hoeveelheid voer die u uw hond geeft.

Carnis hondenbrokken

Carnis levert heerlijk voer in veel verschillende vormen: gedroogd vlees, worst, zelfs vers vlees en natuurlijk de vertrouwde hondenbrokken. Een nadeel van sommige soorten hondenbrokken is dat uw hond ze niet optimaal verteert, maar bij de natuurlijke, koudgeperste hondenbrokken  van Carnis doet dat probleem zich niet voor. Ze worden in de maag van de hond al deels afgebroken, waarna de voeding door de darmen wordt verwerkt, zonder dat uw hond er een opgeblazen gevoel aan overhoudt.

In Carnis-hondenbrokken worden geen kunstmatige opvulstoffen gebruikt, alle voeding is natuurlijk en de voedingswaarde is dan ook hoog. Voor Carnis is de natuurlijke herkomst van de ingrediënten belangrijk. In goed hondenvoer horen geen afvalstoffen, alles moet van de beste kwaliteit zijn, zo eet de natuurlijke voorvader van de hond, de wolf, immers ook! Met deze natuurlijke voeding zal uw hond zich dan ook weer volop fit voelen.

Carnis hondenvoer soorten

Het is inmiddels wel duidelijk dat Carnis hondenvoer vlees beschouwt als belangrijkste ingrediënt en zeker geen gebruik maakt van artificiële ingrediënten. Alles draait om een dieet dat geschikt zou zijn voor de natuurlijke voorvader van de hond: de wolf. Andere hondenvoermerken zoals Prins , Smølke , Riverwood , Acana , Greenheart en Nutram  hebben verschillende lijnen hondenvoer. Ze maken onderscheid tussen hondenrassen en andere kenmerken die specifiek zijn voor bepaalde honden. Het voer van Carnis maakt echter geen onderscheid. Het voer is geschikt voor alle honden, van alle leeftijden, soorten en maten. Er zijn wel enkele verschillende soorten voer, die zich richten op verschillende soorten vlees. Zo kunt u uw hond gevarieerde maaltijden aanbieden.

De verschillende soorten voer van Carnis die in de webshop van Huisdierenbazaar.nl te koop zijn, zijn Carnis Lam, Carnis Zalm, Carnis Kip en Rund en Carnis Konijn. Het voer van Carnis bevat geperste brokken die vol zitten met goede eiwitten en andere stoffen die essentieel zijn voor de stofwisseling van uw hond. De brokken vallen tijdens het eten uit elkaar, zodat de maag niet overbelast raakt. Ook wordt hierdoor de darmreiniging bevorderd. Verder zijn de brokken hypoallergeen en honderd procent glutenvrij. Dankzij al deze positieve eigenschappen is het hondenvoer van Carnis bevorderlijk voor de gezondheid van de hond, ook voor de hond die allergisch is of last heeft van overgewicht, bijvoorbeeld.

Carnis hondenvoer instructies

Omdat er geen speciale lijnen zijn voor grote, middelgrote en kleine honden, zult u zelf de dosis voor uw hond moeten bepalen. Op de productpagina van Carnis op Huisdierenbazaar.nl vindt u gelukkig een handige tabel, waarin staat hoeveel gram voer een hond van een bepaald gewicht per dag maximaal mag hebben. Als u weet hoeveel uw hond ongeveer weegt, kunt u dus makkelijk bepalen hoeveel voer u uw hond moet geven. U kunt het beste het voer afwegen met een keukenweegschaal, dan weet u zeker dat u goed bezig bent. Als u eenmaal aan het voer van Carnis gewend bent, dan kunt u het op gevoel doen.

Carnis bestellen

U kunt de voeding van Carnis bestellen in de webshop van Huisdierenbazaar.nl. Daarmee worden ook deze kwaliteitsproducten in een muisklik bereikbaar voor iedere hondenbezitter, u hoeft niet meer te zoeken naar verkoopadressen in de buurt, maar kunt dit voer gewoon meteen bestellen. Zo gemakkelijk is de moderne webshop van Huisdierenbazaar.nl !

Carnis is lang niet het enige merk dat wij verkopen. Bekijkt u bijvoorbeeld ook eens de pagina's van Acana hondenvoer , met hun lijn Orijen hondenvoer , of lees onze informatie over de populaire merken Smølke , Barca of Prins .


Carnis bestellen

In de webshop van Huisdierenbazaar.nl én in onze dierenwinkel in de Rijp in Noord-Holland kunt u hondenvoer kopen van vele verschillende merken. We hebben er al een aantal genoemd, maar er zijn er nog veel meer die de moeite van het vermelden waard zijn: CASA-FERA , Farmfood , Impress Your Dog , Kennels Favourite , Carnilove , Riverwood en Carocroc . Al deze merken kunt u voor een goede prijs bij ons aanschaffen. Vaak hebben we ook nog kortingen en andere aanbiedingen. Daarbij hoeft u zelf tenminste niet met zware voerzakken te gaan slepen. Wij doen al het werk voor u, u hoeft alleen maar geduldig te wachten tot uw bestelling geleverd wordt! Een gelukkige hond is het allemaal waard, vinden wij.