Greenheart hondenvoer

Het merk Greenheart denkt bij het produceren van kwalitatief hondenvoer uiteraard aan de behoeftes van uw hond, maar ook met het milieu wordt veel rekening gehouden. Greenheart heeft dus letterlijk het hart op de “groene” plaats, en dat geeft dit merk natuurlijk iets extra's. Het beste voor uw hond, het beste voor de wereld, dat is wat Greenheart hondenvoer u geeft.

Greenheart visie

Greenheart visie

Greenheart is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Emmen, een stad die bekend staat om z'n groene karakter en de nabijheid van fraaie natuur. Daar ligt wellicht de inspiratie voor de visie van Greenheart: bij Greenheart hondenvoer is bij haast ieder detail wel aan het milieu gedacht. De verpakkingen zijn bijvoorbeeld niet van gewoon plastic, maar van plantaardig materiaal dat dus gewoon in de groene emmer kan. Greenheart is vooruitstrevend in z'n milieuvriendelijke oplossingen.

Uiteraard gaat het bij Greenheart hondenvoer niet alleen om milieuvriendelijke verpakkingen, het welzijn van uw hond is minstens zo belangrijk en gaat hand in hand met de groene ambities van dit voedermerk. Greenheart gaat bij de productie van hondenvoer uit van de natuurlijke behoeftes van de hond en levert zo een compleet palet aan gezonde en verantwoorde voedingsstoffen.

Greenheart honden

Het hondenvoer van Greenheart is samengesteld volgens de filosofie dat goed voer uit zeven elementen bestaat: eiwit, vet, vezels, mineralen, vitamines, koolhydraten en natuurlijk water. Niet iedere hond heeft dezelfde verhouding van deze voedingsstoffen nodig, daarom heeft Greenheart verschillende voeders voor onder meer pups, grote en kleine rassen en honden met een bepaalde gevoeligheid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor glutenvrij hondenvoer Greenheart hondenvoer en voor hondenvoer met extra lam.

Greenheart hondenvoer bestellen

De groene verpakkingen vol gezond Greenheart hondenvoer hoeft u niet zelf meer te gaan zoeken in winkels in uw buurt; u vindt dit voer in één oogopslag in de webwinkel van Huisdierenbazaar.nl. Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief dierenvoer waar een herkenbare, betrouwbare visie achter zit, daarom past dit bijzondere Nederlandse merk ook zo goed bij ons. Bekijk ook 'ns de rest van ons grote assortiment!

Naast Greenheart hebben wij nog een voel andere merken in ons assortiment. Kijkt u bijvoorbeeld eens op onze pagina's over Farmfood hondenvoer, Acana hondenvoer of Orijen hondenvoer voor meer informatie.

Greenheart hondenvoer bestellen

Greenheart hondenvoer