Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Greenheart hondenvoer

Greenheart is een merk dat niet zomaar lukraak een naam heeft gekozen. Ze hebben daadwerkelijk een ‘Green heart’. Greenheart hondenvoer is namelijk niet alleen goed voor uw hond, maar ook gelijk voor het milieu. Greenheart let bij het produceren van hun voer en de verpakkingen daarvan goed op hun ecologische voetafdruk. Ze gebruiken zo veel mogelijk biologisch afbreekbare materialen. Op die manier draagt Greenheart bij aan het zorgen voor ons milieu.

De visie van Greenheart

De visie van Greenheart is, zoals u misschien al wel door heeft, tweeledig. Aan de ene kant zijn ze bij Greenheart op zoek naar het beste hondenvoer  dat precies de juiste ingrediënten en verhoudingen heeft voor een gezonde hond. Daarnaast zijn ze ook altijd bezig met het milieu en de natuur. Zo worden de verpakkingen van veel Greenheart-producten bijvoorbeeld gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, maar is de binnenkant van de zak wel van aluminium, om te voorkomen dat het hondenvoer uitdroogt. Zo gaat het voer lang mee, maar brengt de verpakking relatief weinig schade toe aan het milieu.

greenheart hondenvoer

Hondenvoer van Greenheart

Greenheart gaat uit van het idee dat goed hondenvoer  bestaat uit zeven soorten ingrediënten: eiwit, vet, vezels, mineralen, vitamines, koolhydraten en water. Deze zeven elementen moeten goed met elkaar in balans zijn om het perfecte hondenvoer te vormen, maar die perfecte balans verschilt natuurlijk per hond! Honden die erg energiek zijn, of gewoon erg groot, hebben veel meer calorieën nodig dan honden die maar weinig bewegen of die gewoon wat kleiner zijn. J Jonge honden  hebben een andere voedingsbehoefte dan oudere honden.

Om dat verschil op te vangen, maakt Greenheart hondenbrokken voor verschillende soorten honden. Zo hebben ze bijvoorbeeld hondenvoer voor puppy’s en hondenvoer voor volwassen honden, maar ook hondenvoer voor kleine of juist grote hondenrassen . Mocht uw hond een allergie hebben voor gluten of tarwe, dan is dat ook geen probleem. Greenheart verkoopt namelijk ook graanvrij hondenvoer . Zo zit er voor elke hond wel wat bij.

Greenheart hondenvoer online kopen

Huisdierenbazaar vindt Greenheart een merk dat zeker een plaatsje in de online dierenwinkel verdient. Het is dan ook heel gemakkelijk om via Huisdierenbazaar.nl Greenheart hondenvoer te kopen. Wij hebben verschillende soorten Greenheart hondenvoer in huis, niet alleen wat betreft inhoud, maar ook in grootte van de verpakking. Kies voor een kleine verpakking als u nog niet zeker weet of uw hond dit merk wel lust, of juist voor een grotere verpakking als het al tijden zijn lievelingseten is.

Heeft Greenheart uw hart nog niet gestolen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de andere merken die wij verkopen? Kijk bijvoorbeeld eens op onze pagina’s over Prins , Smolke , Farmfood hondenvoer , Acana hondenvoer of Orijen hondenvoer . Wij vertellen u graag meer over onze producten.

Zie ook: Greenheart kattenvoer