Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Riverwood hondenvoer kopen - Voordelig online

Riverwood hondenvoer is een merk dat toebehoort aan Johnson Petfoods, de verdeler van onder andere Profine. Johnson Petfoods staat erom bekend kwalitatief goed dierenvoer te leveren die zo min mogelijk ongezonde ingrediënten bevatten. Riverwood is dan ook graan- en appelvrij en heeft een hoog vleespercentage. Met dit merk kunt u er zeker van zijn dat uw hond niets binnenkrijgt wat hij in de natuur niet binnen zou krijgen, maar wel alle voedingsstoffen die hij nodig heeft. Zo bevat elk product van Riverwood tenminste drie dierlijke eiwitbronnen. Ook zitten er geen geur-, kleur- en smaakstoffen in dit hondenvoer. Als u het beste voor uw hond wil, bent u met Riverwood hondenvoer al een heel eind op weg. Niet zo vreemd dus dat Riverwood terug te vinden is in onze top tien beste hondenvoer en onze top tien voer voor puppy's!

Naast Riverwood hondenvoer kunt u in onze catalogus ook Riverwood kattenvoer vinden.

Riverwood: natuurlijk hondenvoer

Riverwood verkoopt hondenvoer met verschillende soorten vlees en ook vis, zoals kalkoen, fazant, zalm en lamsvlees. Behalve dat u zo de keuze heeft om uw hond datgene te geven wat hij het lekkerst vindt, hebben de verschillende soorten brokken ook nog verschillende heilzame werkingen. Zo is er bijvoorbeeld hondenvoer dat goed is voor het immuunsysteem, of hondenvoer dat de vacht mooi laat glanzen. Voor elke hond verkoopt Riverwood precies datgene wat hij nodig heeft. Daarnaast zitten er ook nog diverse groenten en fruit doorheen, om net dat beetje extra vitaminen te kunnen leveren.

Riverwood verpakkingen hebben een stoer uiterlijk, met donkere kleuren en een onherbergzaam landschap. Diezelfde sfeer is ook terug te vinden in de ingrediënten van dit hondenvoer. Zo is er Riverwood hondenvoer met rendier, wild zwijn en hert, voor de honden die echt van wild houden. Natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor ‘normalere’ ingrediënten, zoals de dieren die hierboven genoemd worden. Voor honden die meer van vis dan van vlees houden is er ook een optie: Schotse zalm en haring! Zo is er voor elke hond wat wils.

Riverwood hondenvoer

Een goed merk hondenvoer heeft natuurlijk ook een goede producent nodig. Om de kwaliteit van dit merk hondenvoer te garanderen, is het hondenvoer in productie bij de Tsjechische producent Vafo. Deze producent won in 2014 nog de Global PETS Award, met het thema ‘Save the future’. Het is dus duidelijk dat Vafo een leverancier van kwaliteitsproducten is en ook nog oog heeft op de toekomst. In deze tijd, waar duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt, is dat natuurlijk een geruststellende gedachte. Het is duidelijk dat Riverwood een van de beste hondenvoer merken is.

Riverwood: gezond voor uw hond

Riverwood is bij het maken van het hondenvoer natuurlijk bezig met hoe het voer smaakt, maar misschien gaat het nog wel meer om hoe gezond het hondenvoer is. Riverwood hondenvoer is gemaakt van dieren die vrij rond kunnen lopen. Dit is niet alleen goed voor de dieren die in het vlees verwerkt zitten, maar ook voor de hond die het eet. De betere spierontwikkeling van de dieren zorgt ervoor dat het vlees lekkerder smaakt en gezonder is.

Daarnaast let Riverwood goed op de andere producten die ze in hun hondenvoer verwerken. We noemden al dat Riverwood altijd graanvrij is. Graan heeft eigenlijk nooit een positieve werking op honden. Het spijsverteringssysteem van honden is er niet op aangepast om zulke vezels en koolhydraten te verwerken. Het eten van te veel graan kan leiden tot verstopping, maagproblemen en huidklachten. Ook zijn er vrij veel honden met een glutenallergie. Deze kunnen maar beter helemaal geen hondenvoer met graan eten. Riverwood is dan een prima keuze.

Geen graan betekent natuurlijk niet geen plantaardige producten. Bij het maken van hondenvoer ontkom je er niet aan om een paar plantaardige ingrediënten te gebruiken, bijvoorbeeld als bindmiddel of conserveermiddel. In Riverwood hondenvoer wordt hiervoor een selectie van groente en fruit gebruikt, waarvan de koolhydraten makkelijker af te breken zijn en de kans op een allergische reactie dus ook flink verkleind wordt.

Verder zitten er toevoegingen aan Riverwood hondenvoer die weliswaar plantaardig zijn, maar toch een heilzame werking hebben. Het gaat hier om kruiden, zoals de goudsbloem die een ontstekingsremmende werking heeft. Ook kaneel wordt toegevoegd aan dit hondenvoer. Naast een ontstekingsremmende werking heeft dit ook nog een kalmerend effect op de maag en breekt het gassen af. Dit is allemaal goed voor de bloedsuikerspiegel. Het mooiste van deze effecten: het is allemaal puur natuur!

Riverwood hondenvoer online kopen

Het dierenvoer van Riverwood is uiteraard te koop bij Huisdierenbazaar. Wij hebben verschillende producten in de aanbieding met verschillende smaken en werkingen. Sommige producten zijn meer geschikt voor puppy’s, andere juist voor volwassen honden. Bestellen gaat op onze site snel en gemakkelijk en in de meeste gevallen zult u het dierenvoer binnen twee werkdagen al in huis hebben. Zo hoeft u voor uw hondenvoer niet eens uw huis uit. Kijk vooral even rond in de catalogus en vind het Riverwood hondenvoer dat het beste bij uw hond past.

Riverwood hondenvoer online kopen

Riverwood hondenvoer is te krijgen in grote zakken van 12 kilo en kleinere verpakkingen van 2 kilo. De grote zijn handig als uw hond al helemaal gek is op Riverwood hondenvoer. Een grote verpakking gaat lekker lang mee en scheelt u een hoop tripjes naar de winkel – of naar onze webshop. De kleine zakken zijn meer geschikt als u nog op zoek bent naar het lievelingseten van uw hond. Zo kunt u makkelijk nieuwe merken of smaken uitproberen zonder direct heel veel geld uit te geven.

Behalve Riverwood, verkopen wij op Huisdierenbazaar een hoop andere merken hondenvoer. Denk bijvoorbeeld aan Prins hondenvoer, Kennels favourite, Farmfood hondenvoer of Natural Health hondenvoer. Ook hondensnacks hebben wij, van goede merken zoals Braaaf.