Riverwood hondenvoer

Riverwood hondenvoer is een merk dat toebehoort aan Johnson Petfoods, de verdeler van onder andere Profine. Johnson Petfoods staat erom bekend kwalitatief goede producten te leveren die zo min mogelijk ongezonde ingrediënten bevatten. Riverwood is dan ook graan- en appelvrij en heeft een hoog vleespercentage. Met dit merk kunt u er zeker van zijn dat uw hond niets binnenkrijgt wat hij in de natuur niet binnen zou krijgen, maar wel alle voedingsstoffen die hij nodig heeft. Zo bevat elk product van Riverwood tenminste drie dierlijke eiwitbronnen. Ook zitten er geen geur-, kleur- en smaakstoffen in dit hondenvoer. Als u het beste voor uw hond wil, bent u met Riverwood hondenvoer al een heel eind op weg.

Riverwood: natuurlijk hondenvoer

Riverwood verkoopt hondenvoer met verschillende soorten vlees en ook vis, zoals kalkoen, fazant, zalm en lamsvlees. Behalve dat u zo de keuze heeft om uw hond datgene te geven wat hij het lekkerst vindt, hebben de verschillende soorten brokken ook nog verschillende heilzame werkingen. Zo is er bijvoorbeeld hondenvoer dat goed is voor het immuunsysteem, of hondenvoer dat de vacht mooi laat glanzen. Voor elke hond verkoopt Riverwood precies datgene wat hij nodig heeft. Daarnaast zitten er ook nog diverse groenten en fruit doorheen, om net dat beetje extra vitaminen te kunnen leveren.

Een goed merk hondenvoer heeft natuurlijk ook een goede producent nodig. Om de kwaliteit van dit merk hondenvoer te garanderen, is het hondenvoer in productie bij de Tsjechische producent Vafo. Deze producent won in 2014 nog de Global PETS Award, met het thema ‘Save the future’. Het is dus duidelijk dat Vafo een leverancier van kwaliteitsproducten is en ook nog oog heeft op de toekomst. In deze tijd, waar duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt, is dat natuurlijk een geruststellende gedachte.

Riverwood hondenvoer

Riverwood hondenvoer online kopen

Het dierenvoer van Riverwood is uiteraard te koop bij Huisdierenbazaar. Wij hebben verschillende producten in de aanbieding met verschillende smaken en werkingen. Sommige producten zijn meer geschikt voor puppy’s, andere juist voor volwassen honden. Bestellen gaat op onze site snel en gemakkelijk en in de meeste gevallen zult u het dierenvoer binnen twee werkdagen al in huis hebben. Zo hoeft u voor uw hondenvoer niet eens uw huis uit. Kijk vooral even rond in de catalogus en vind het Riverwood hondenvoer dat het beste bij uw hond past.

Behalve Riverwood, verkopen wij op Huisdierenbazaar een hoop andere merken hondenvoer. Denk bijvoorbeeld aan Kennels favourite, Farmfood hondenvoer of Natural Health hondenvoer. Ook hondensnacks hebben wij, van goede merken zoals Braaaf.

Riverwood hondenvoer online kopen

Riverwood hondenvoer assortiment