Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Boneguard


Boneguard is een bedrijf dat een uniek concept heeft: een houder voor hondensnacks. Dit klinkt misschien een beetje raar, maar uiteindelijk klinken alle geniale ideeën in de eerste instantie een beetje raar. Boneguard verkoopt zowel speciaal gevormde hondenkluiven, als een handvat om ze mee vast te houden: de kluifhouder. Dit handvat is gemaakt van rood rubber en vrij groot. Geen onopvallend voorwerp dus. De snacks kunnen vastgezet worden in het handvat, doordat er een gat in zit. Door het gat in de snacks gaat een pin, die aan de kluifhouder vastgeschroefd kan worden

Boneguard snackhouder maat 1
€ 14,99
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (DHL)
Boneguard zalm botten 3 stuks 17 cm
€ 12,99
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (DHL)
Boneguard zalm botten 4 stuks 13 cm
€ 11,99
Voor 17.30 uur besteld, vandaag verzonden MA t/m VR. (DHL)
 
 

Boneguard - veilig, schoon en zichtbaar

Wat is het nut van een kluifhouder? Wij begrijpen het heel goed als u zich dit nu afvraagt. Boneguard legt de functie van dit product uit via drie kernbegrippen: veilig, schoon en zichtbaar. Veel honden hebben de neiging om grote stukken voer in één keer door te slikken. Met hondenbrokken is dat vaak niet zo'n probleem, maar als het gaat om kluiven of kauwsnacks kan uw hond hier serieuze klachten van krijgen of zelfs stikken.

Met de kluifhouder van Boneguard hoeft u hier niet bang voor te zijn. Doordat de kluif vastzit in een grote, rubberen houder zal het voor uw hond niet aantrekkelijk zijn om de kluif, of het laatste stukje daarvan in één keer door te slikken. Ook houdt u het schoner met een kluifhouder van Boneguard. Door de vorm van de houder zal de kluif niet op de grond terecht komen als uw hond hem laat vallen en hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat uw tapijt vies wordt. Ook het oppakken van de kluif is een stuk minder vies. De kluifhouder biedt een schonere en comfortabele grip voor zowel huisdieren als mensen.

Boneguard - veilig, schoon en zichtbaar

Als laatste de zichtbaarheid. Honden hebben nog wel eens de neiging om hun snacks te verstoppen: in de tuin, of tussen de kussens van de bank. Ook kan het gebeuren dat baasjes een kluif zelf niet meer kunnen vinden, of per ongeluk onder een kast of ander meubelstuk schoppen. Met de Boneguard kluifhouder is ook dat probleem verleden tijd. Het grote, rode handvat is altijd goed zichtbaar en zal dus niet snel kwijtraken of verstopt worden.


Boneguard online kopen

Zowel de kluifhouder van Boneguard, als de bijbehorende snacks met een gat erin zijn te koop op onze website. Huisdierenbazaar staat ervoor om het huisdieren en hun eigenaren zo aangenaam mogelijk te maken en de uitvinding van Boneguard past perfect bij die filosofie. Wilt u liever nog wat meer lezen over andere merken hondensnacks? Dat kan ook. Wij hebben informatie voor u over bijvoorbeeld Braaaf hondensnacks, of Beeztees: een merk dat heel veel verschillende spullen voor honden (en katten) maakt. Natuurlijk kunt u ook voor normaal hondenvoer (van hoogstaande merken zoals Prins, Smolke, Barca, Cavom en meer) hondenspeeltjes en meer producten voor honden bij ons terecht.

Boneguard online kopen