Hulp nodig?
Mailen/vragen?
Winkelmand Mandje
Huisdierenencyclopedie

Carnibest

Wij nodigen u van harte uit om ook eens een keer te komen kijken bij onze fysieke winkel in De Rijp, tussen Purmerend en Alkmaar. Bij een bezoek aan de “echte” winkel heeft u namelijk ook de keuze uit verschillende soorten hondenvoer, kattenvoer en frettenvoer van Carnibest. Omdat Carnibest uitsluitend diepvriesvoeding produceert, kunnen wij u de producten van dit merk helaas niet opsturen. Maar omdat het voer van Carnibest vol ingrediënten zit die goed voor uw huisdier zijn, zijn we toch trots dat we u dit verantwoorde dierenvoer kunnen aanbieden.

Goedkopere dierenvoeding zit vaak vol met ingrediënten die eigenlijk niet goed voor uw hond of kat zijn. Denk hierbij aan conserveringsmiddelen, varkensvlees, gluten en kunstmatige geur- en smaakstoffen. De diepvriesvoeding van Carnibest is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, zoals vers vlees, verse groenten en plantaardige oliën. Het merk probeert de grondstoffen voor zijn voer zo natuurlijk mogelijk te winnen en alle voeding bestaat uit de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitaminen en mineralen.

Dierenvoeding met vers vlees

Alle ingrediënten in de dierenvoeding van Carnibest zijn volledig goedgekeurd voor menselijke consumptie en voldoen dus aan de strengste voorschriften voor voedselveiligheid en vleeskwaliteit. Het vlees is dus van dezelfde kwaliteit als het vlees dat u zelf eet. Het kattenvoer en hondenvoer van Carnibest is zelfs geschikt voor mensen om te eten, maar gebruik ze vooral als verantwoorde en gezonde maaltijd voor uw hond, kat of fret. Zij verdienen het toch om net zo goed te eten als u?

Het vlees in Carnibest voeding is allemaal afkomstig van Nederlands vee en voor een deel zijn de ingrediënten zelfs van dieren die biologisch gehouden zijn. Deze producten zijn voorzien van een EKO-keurmerk. Zo kunt u duidelijk zien dat u uw huisdier een maaltijd voorschotelt waarvoor geen andere dieren onnodig hebben hoeven lijden. Uw hond, kat of fret zal smullen van het verse kippenvlees, rundvlees of lamsvlees in de producten van Carnibest.

Carnibest dierenvoeding gebruiken

De voeding van Carnibest is verkrijgbaar in “worsten” van 500 gram en een kilo. Deze kunt u natuurlijk in de vriezer bewaren, maar nadat u een van de worsten uit de vriezer gehaald heeft, kunt u het dierenvoer nog twee dagen in de koelkast bewaren. Het voer laten ontdooien moet ook in de koelkast, omdat het anders te snel bederft. Bewaar de overgebleven voeding in plastic bakjes; de verpakking van de voeding kan bij gebruik meteen verwijderd en weggegooid worden. Als u dit doet, kunt u de worst het beste over de lengte van beneden naar boven opensnijden met een scherp mes.

Als uw huisdier gewend is om blikvoer of brokken te eten, heeft hij wel even nodig om aan het verse vlees van Carnibest te wennen. Wilt u de overstap naar Carnibest maken, dan raden wij u daarom aan om dit langzaam op te bouwen. Dit doet u door eerst een eetlepel verse voeding door de gebruikelijke voeding te mengen. Hierna voegt u iedere dag een eetlepel toe totdat de hele maaltijd uit Carnibest voeding bestaat. Zo raakt de spijsvertering van uw huisdier niet van slag als hij op vers voer overstapt.

Zoekt u toch naar een goed merk hondenbrokken of kattenbrokken? Bekijk dan eens de pagina's van Prins, Smolke, Riverwood, Profine of Biofood.