Smolke

De naam Smolke of Smølke, zoals het eigenlijk geschreven hoort te worden, doet behoorlijk Scandinavisch aan. Toch komt dit merk gewoon uit Nederland. De Scandinavische naam is niet helemaal willekeurig. In de begindagen van Smølke werd dit hondenvoer en kattenvoer nog geproduceerd in Denemarken. Ook de vis die verwerkt wordt in het dierenvoer van Smolke komt uit Scandinavië: Noorse zalm. Tegenwoordig zit Smolke helemaal in Nederland. Het is dus een mooie combinatie van bekend en exotisch.

Eerlijk en gezond dierenvoer

Bij het kiezen van een merk dierenvoer zijn er een hoop dingen die u waarschijnlijk in overweging neemt. Een van de belangrijkste zal voor de meeste mensen de prijs van het voer zijn. We willen allemaal het beste, maar we willen vooral ook goedkoop hondenvoer of kattenvoer. Bij Smolke zit dat wel goed. Bij al onze merken letten wij erop dat ze een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. U betaalt bij Smolke dus precies wat het waard is. Dat zal misschien iets meer zijn dan het gemiddelde kattenvoer of hondenvoer uit de supermarkt, maar daar staat dan ook een veel hogere kwaliteit tegenover.

Maar waar komt die kwaliteit dan vandaan? Smølke let bij het ontwikkelen van hun dierenvoer goed op de voedingswaarden die honden en katten nodig hebben. Smolke dierenvoeding is afgestemd op de diersoort, maar ook op de levensfase waar uw huisdier zich in bevind. Er is zelfs speciaal Smolke dieetvoer voor honden en katten met overgewicht. Hierover leest u later meer. Ook is het zo dat er in Smølke dierenvoeding geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen zitten. Deze hebben huisdieren namelijk helemaal niet nodig!

Smolke-dierenvoeding

Daarnaast gaat het niet alleen om de gezondheid van uw huisdier, maar ook die van de planeet. Smolke gebruikt alleen duurzaam gevangen vis met het MSC keurmerk. De kip die verwerkt wordt in Smølke komt altijd uit Nederland en voldoet dus aan de kwaliteitseisen die we hier hebben, zowel voor het vlees als voor het leven van de kip.

Smolke hondenvoer

Smolke maakt zowel hondenvoer als kattenvoer, dus laten we het hier even hebben over Smølke hondenvoer. Veel merken hondenvoer maken onderscheid tussen hun producten door de smaak, maar bij Smolke gaat het vooral om de leeftijd en conditie van uw hond. Zo is er bijvoorbeeld Smolke hondenvoer voor puppy’s of Smolke hondenvoer voor seniore honden. Overbodig te zeggen dat jonge en oude honden een heel verschillende energiebehoefte hebben. Jonge honden hebben veel calorieën nodig, om te kunnen spelen en groeien, terwijl oude, rustige honden met diezelfde calorieën alleen maar sneller overgewicht krijgen.

Over overgewicht gesproken, mocht uw hond hier al aan leiden, is er Smolke weight control hondenvoer. Ook voor honden met een glutenallergie heeft Smolke een oplossing, er is namelijk een graanvrije variant van Smølke hondenvoer. Deze variant bestaat voor volwassenen, maar ook voor puppy’s. Als u de allergie dus snel ontdekt, kunt u er ook snel wat aan doen. Graanvrij hondenvoer is niet alleen geschikt voor honden met een glutenallergie, maar kan aan alle honden gegeven worden. In principe hebben honden namelijk geen graan nodig in hun voeding.

Smolke hondenvoer

Smolke kattenvoer

Het kattenvoer van Smolke is wat meer ingedeeld op smaak en ingrediënten en minder op levensfase. De meeste soorten Smolke kattenvoer in ons assortiment zijn bedoeld voor volwassen katten en zijn te krijgen in verschillende smaken. Zo is er bijvoorbeeld kattenvoer met kip of kattenvoer met vis. Ook bij het kattenvoer is er een speciale graanvrije variant te krijgen. Graanvrij kattenvoer kan voor sommige katten heel belangrijk zijn. Katten met een overgevoeligheid voor gluten kunnen van graan huidproblemen of maagklachten krijgen

Het meeste kattenvoer van Smølke dat u in onze webshop zult vinden, is dus gericht op volwassen, gezonde katten, maar er zijn wat uitzonderingen. Naast het graanvrije kattenvoer dat vooral voor allergische katten geschikt is, hebben we ook nog Smolke kattenvoer voor gevoelige katten. Dit is algemeen hypoallergeen kattenvoer dat heel nuttig kan zijn voor katten die bijvoorbeeld snel diarree krijgen. Dit kattenvoer vindt u onder de naam ‘Smølke Sensitive’. Ook hebben we Smølke kattenvoer voor katten die net gesteriliseerd zijn en wat extra aandacht nodig hebben om goed te genezen.

Smolke dierenvoeding kopen

We hebben het al een paar keer genoemd, maar Smolke dierenvoer is dus te kopen in onze online dierenwinkel. De meeste soorten dierenvoer van Smolke zijn in verschillende maten te kopen. Dit is handig, want dan hoeft u niet direct een hele grote zak te kopen als u Smølke een keer wilt uitproberen. Zeker bij katten is dit aan te raden, want die zijn nogal kieskeurig in wat ze wel en niet eten. Tegen de tijd dat Smolke hun nieuwe lievelingseten is, kunt u kiezen voor een zak van 10 kg. Dat scheelt een hoop gewinkel in in de meeste gevallen ook nog geld.

Het bestellen van Smolke dierenvoer gaat gemakkelijk online via onze website. Wij proberen onze site zo overzichtelijk mogelijk te houden en bieden betaalmogelijkheden die bekend en vertrouwd zijn. Niet alleen kattenvoer en hondenvoer kunt u op deze manier bestellen, maar ook onze andere producten. Wat dacht u van een nieuwe hondenmand, voerbak, halsband of krabpaal? U vindt het allemaal in onze catalogus.

Bent u nog nieuwsgierig naar andere merken dierenvoer die wij verkopen? Kijk dan bijvoorbeeld eens op onze pagina’s over Profine, Riverwood, Kennel’s Favourite of CaroCroc. Op de pagina’s ‘merken kattenvoer’ en ‘merken hondenvoer’ vindt u al onze merken opgesomd, voor een compleet overzicht.

Smole-dierenvoeding-kopen

Smolke assortiment