Carocroc

Huisdierenbazaar.nl is een webshop die allerlei producten verkoopt voor de huisdieren van Nederland. Vooral voor honden en katten hebben wij veel in huis. Wat is het belangrijkste om aan te schaffen wanneer u een hond of kat heeft? Juist, dierenvoer! Wij verkopen voer van verschillende, gerenommeerde merken. Bijzonder, vinden wij, zijn de voermerken die in Nederland worden ontwikkeld, zoals Carocroc. Deze merken hechten bijzonder veel waarde aan het welzijn van katten en honden, maar ook aan het milieu. Hondenvoer en kattenvoer van Carocroc is een huismerk dat rekening houdt met de verschillende behoeftes die honden of katten zouden kunnen hebben.

Carocroc als merk

Het merk Carocroc wordt door de fabrikant zelf omschreven als ‘Oer-Hollands’. In dit geval betekent dat dat het merk garant staat voor een product dat gewoon doet wat het hoort te doen, namelijk: de maag van uw hond of kat vullen, maar dan op natuurlijke wijze. Bij het produceren van het honden- en kattenvoer van Carocroc, of het nu over brokken of natvoer gaat, wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Carocroc voer bevat alleen verse producten die uw huisdier ook in de natuur zou kunnen tegenkomen, onder andere het beste vlees. Carocroc weet waar uw hond of kat van houdt!

Carocroc lijnen

Carocroc hondenvoeding is te krijgen in twee verschillende lijnen: Carocroc Premium (Zilver) of Carocroc Super Premium (Goud). De gouden lijn is speciaal bedoeld voor honden met maag- of darmklachten, of een gevoelige huid. Dit is speciale dieetvoeding die u ook wel op aanraden van de huisarts aan uw hond moet geven om de klachten te verhelpen. De zilveren lijn is voor honden die verder geen gezondheidsproblemen hebben. Hier heeft u ook de keuze uit verschillende producten die zijn aangepast aan de behoeftes van uw hond: puppy’s, volwassen honden en senioren hebben verschillende soorten hondenbrokken nodig.

Niet alleen leeftijd is een factor bij de ontwikkeling van Carocroc hondenvoer, maar ook de levensstijl van uw hond. Jonge, actieve honden hebben meer energie nodig dan oudere honden die niet meer zoveel buitenkomen. U vindt de verschillende producten van Carocroc in onze webshop, waar u op uw gemak kunt nalezen welke soort precies geschikt is voor uw hond.

Carocroc voor de kat

Carocroc kattenvoeding bestaat uit verschillende lijnen kattenvoeding, afgestemd op de behoeftes en smaak van katten. De Super Premium producten van Carocroc zijn geschikt voor katten in iedere levensfase, ook als ze eventueel voedselovergevoeligheden hebben, zoals een allergie voor een bepaalde voedingsstof. Onder de lijn Super Premium vallen de volgende producten: Caracroc Kitten, Senior, Chicken, Fish en Indoor. Dit voer bevat de beste combinatie aan voedingsstoffen voor katten met net dat beetje extra. Carocroc begrijpt dat niet iedere kat hetzelfde is. Een kitten heeft meer energie nodig dan een kat die nooit buiten komt, of een oudere kat. Ook heeft het merk heel goed door dat kip, lam en vis tot de favoriete smaken van katten wereldwijd behoren en zijn voer daarom erg goed bij deze viervoeters in de smaak zal vallen.

Carocroc houdt bij het produceren van zijn kattenbrokken ook rekening met de levenswijze van katten. Het natuurlijke gedrag van katten bestaat uit jagen, slapen, spelen, eten en lichaamsverzorging, aldus Carocroc op zijn website. Het is belangrijk dat een katteneigenaar de kat helpt een balans te vinden tussen al deze activiteiten, aangezien de kat van zijn of haar baasje afhankelijk is voor de meeste van zijn of haar voorzieningen. Niet alleen bepaalt het baasje wat voor voer een kat krijgt en hoeveel, maar ook of hij of zij genoeg rust krijgt en de kans krijgt om buiten te jagen op prooidieren. Ook is hij een speelmaatje. Carocroc voer zorgt ervoor dat uw kat genoeg energie heeft om deze dagelijkse behoeften te vervullen.

Carocroc online kopen via de webshop van Huisdierenbazaar.nl

De producten van Carocroc kunt u in onze webshop kopen. Weliswaar is het voer van Carocroc wat duurder dan het reguliere honden- en kattenvoer dat u in de supermarkt kunt vinden, maar voor de gezondheid van uw dier moet u wat over hebben. In onze webshop kunt u uitgebreide informatie lezen over de merken waar wij producten van verkopen, zodat u weet wat u precies in huis haalt. Daarna kunt u direct naar het bestelmenu en uw producten afrekenen!