Profine

Profine is een merk dat, net als Riverwood dierenvoer, valt onder het bedrijf Johnson Petfoods. Het motto van Profine is “een heel natuurlijke keuze”, wat al een hoop zegt over de filosofie die achter dit merk schuil gaat. Profine dierenvoer is vrij van onnatuurlijke stoffen, zoals kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast probeert dit merk zo goed mogelijk aan te sluiten op het natuurlijke voedingspatroon van honden en katten. Dat betekent dat de eiwitbronnen in dit voer dierlijk zijn, katten en honden zijn immers vleeseters. Ook is het voer van Profine graanarm of zelfs volledig graanvrij.

Profine hondenvoer

Profine hondenvoer is hondenvoer dat past bij de hond. Niet elke hond heeft dezelfde voedingsbehoefte en Profine heeft dan ook verschillende soorten hondenbrokken voor jonge honden, oude honden, dieetvoer voor honden met een allergie en natuurlijk volledig graanvrij hondenvoer, voor honden die niet goed tegen gluten kunnen. Elke van deze soorten hondenvoer valt onder de ‘superpremium’-lijn van Profine. Die naam alleen al laat wel zien dat Profine hondenvoer en dierenvoer in het algemeen als iets heel bijzonders ziet.

Naast dierlijke eiwitten en secuur uitgekozen groenten en fruit als graanvervangers, zitten in het hondenvoer van Profine ook nog ingrediënten die een heilzame werking voor de hond hebben. Zo bevat dit hondenvoer bijvoorbeeld een kruidenmix die de spijsvertering bevordert en een mix van garnalen en zalmolie die goed is voor de vacht en huid van uw hond.

Profine

Profine kattenvoer

Ook het kattenvoer van Profine is goed afgestemd op verschillende soorten katten. Zo is er kattenvoer voor volwassen katten en kattenvoer voor kittens. Ook heeft Profine speciaal kattenvoer voor katten die net gesteriliseerd zijn en dus wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Mocht u uw katten binnen houden, dan kunt u ook bij dit merk terecht. Op de verpakkingen van Profine is al direct te zien dat het hier om een merk gaat dat veel waarde hecht aan natuurlijke ingrediënten. Op de voorkant staat dat 60-70% van de kattenbrokken bestaan uit vlees of vis. Ga er maar vanuit dat u dierenvoer met zulke verhoudingen niet zomaar bij de supermarkt vindt!

Profine online kopen

Bent u al helemaal enthousiast geworden voor Profine dierenvoer? Dan wilt u vast wel weten waar u dit kunt kopen. Wij hebben goed nieuws voor u: dat kan gewoon bij ons, in onze online dierenwinkel! Wij verkopen verschillende soorten Profine hondenvoer en Profine kattenvoer. Deze kunt u gewoon vinden in onze overzichtelijke catalogus.

Profine online kopen

Is Profine toch niet het merk dat u zoekt, of wilt u gewoon nog even verder lezen? Dat kan natuurlijk ook. In onze huisdierenencyclopedie vindt u allerhande informatie over merken als Techni-Cal, Hill’s, Biofood, Royal Canin of Yarrah. Wie weet is een van deze merken wel het nieuwe lievelingseten van uw huisdier!

Profine assortiment