Kattenvoer

De keuze voor goed kattenvoer is voor veel kattenbezitters nog geen sinecure, want de kat heeft een duidelijke mening over wat goed voer is. Katten letten daarbij sterk op de smaak: ze willen eten dat vers smaakt, ze herkennen ook vaak goed of het eten voedingsrijk is of niet, en ze zullen hun voorkeur ook zeker aan hun baasjes kenbaar maken. Die neus voor kwaliteit die katten hebben is natuurlijk ook wel een charme van deze eigenzinnige huisdieren.


Kattenvoer kwaliteit

Kattenvoer kwaliteit

Maar wat is kwalitatief kattenvoer nu eigenlijk? Katten herkennen kwaliteit natuurlijk op een natuurlijke, dierlijke manier: ze volgen bij het beoordelen van hun eten gewoon hun instincten. Goed kattenvoer bestaat uit vlees of vis, want dat eten katten het liefste, en goed voer met vers zijn, of in elk geval niet bedorven. Kwalitatief kattenvoer bestaat dus uit vlees en vis, en als dat niet vers kan, dan zal het zo worden gepresenteerd dat het toch vers smaakt (bijvoorbeeld in brokken, blikvoer of natvoer).

Katten halen in de natuur bijna al hun voeding uit vlees en vis, ze eten dus eigenlijk niets anders. Een enkele keer eten ze besjes of gras om zo hun spijsvertering gezond te houden (en om van haarballen af te komen). Rauw vlees bevat veel vitaminen, als katten bereid vlees eten moeten ze die vitaminen uit andere producten halen. Goed kattenvoer is zo samengesteld dat die vitaminen inderdaad in voldoende mate aanwezig zijn, dat is een kenmerk van kwaliteit.

Kattenvoer kiezen

Katten hebben de naam kieskeurig te zijn. Ze hebben een voorkeur voor kattenvoer met veel vlees en vis en ze hechten aan afwisseling. Voor kattenbezitters is het vaak best een uitdaging, goede kattenbroekken of natvoer kiezen, want welk voer biedt nu die afwisseling die katten willen, welk vloer is vlees- en visrijk genoeg, welk voer biedt tegelijk ook voldoende vitaminen en mineralen? Bij Huisdierenbazaar.nl hebben we een selectie van gerenommeerde kattenvoermerken gemaakt, om het u zo gemakkelijker te maken.

Een en ander wil niet zeggen dat de keuze bij ons beperkt is, integendeel. We hebben een breed assortiment, de verschillende merken in onze webshop hebben allemaal hun eigen profiel en hun eigen visie op goed kattenvoer. De informatiepagina's op onze website geven u een indruk van de visie op kattenvoer die deze merken hebben, zodat u op basis daarvan uw uiteindelijke keuze kunt maken. Daarnaast is het voer in onze catalogus ingedeeld op ingrediënten of functie, zoals graanvrij voer, dieetvoer of biologisch. Ook verkopen wij voedingssupplementen voor katten, voor het geval uw kat extra voedingsstoffen nodig heeft, en snacks voor katten. Bij ons kunt u dus heel veel soorten kattenbrokken kopen, maar ook natvoer en andere vormen van kattenvoer.

Kattenvoer online bestellen

Huisdierenbazaar.nl is een webwinkel, wij verkopen allerlei producten voor huisdieren, waaronder dus veel kattenvoer. U kunt dit kattenvoer online bestellen, dat is natuurlijk lekker praktisch. Wij hebben een heleboel prominente merken in de aanbieding en vertellen u graag wat meer over deze merken. Zo verkopen wij populaire en bekende merken als Smølke kattenvoer, CaroCroc kattenvoer, CASA-FERA kattenvoer, Natural health kattenvoer en Prins kattenvoer. Ook de merken Canagan kattenvoer, Acana kattenvoer (en hun aparte lijn Orijen kattenvoer), Nutram kattenvoer, Greenheart kattenvoer, Carnilove kattenvoer en Profine kattenvoer zijn in ons assortiment te vinden. Ook hebben we een eigen winkel in De Rijp, Noord-Holland, dus daar bent u ook welkom. Huisdierenbazaar.nl staat voor u klaar – en voor uw huisdier, natuurlijk!

Kattenvoer online bestellen

Kattenvoer assortiment